top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Dagens etape 18. den 23. juli 2015

Bjerge, bjerge og atter bjerge i alperne er der i vente for alle os Tour de France entusiaster. 7 bjerge skal forceres og betvinges i dagens 18. etape 23. juli 2015. (NB: Se etape profil for dagens etape 18 længere nede på denne side) Det bliver med garanti en intens og begivenhedsrig tour dag med masser af action fra start af. Jeg glæder mig meget – rigtig meget.
Igen er det dog ikke en etape, hvor man kan forvente at en af de 2 bejlere til den gule trøje vil forsøge at køre efter etape sejren. Det skyldes, at torsdagens primære ”udskilnings bjerg  - Col du Glandon”, hvor sekunderne og minutterne kan hentes, desværre IKKE er etape afslutning. Der er lige knap 40 kilometer tilbage af dagens tour, når rytterne når toppen af Col du Glandon – blandt andet en lang, stejl og farlig nedkørsel. Derfor er det også meget svært at spå om, hvilken rytter i feltet, der vil være størst favorit til at vinde etapen. Der er i stedet nogle andre spil, der er mere sandsynlige på torsdagens etape.
I dag 23 juli skal bejlerne til bjergtrøjen i arbejdstøjet . Der er enormt mange bjerge på torsdagens tour etape 18. Der er  desuden reelt kun 2 kandidater til den trøje, idet jeg antager at Chris Froome IKKE vil jagte bjerg point, idet den gule trøje er rigeligt for ham. Skulle Froome alligevel på søndag gå hen og vinde den prikkede bjerg trøje skyldes det manglende kvalitet og intiativ hos bjergrytterne, dvs Jakob Fuglsang og Joaquim Rodriguez. Det ville være synd og skam for Tour de France. Jeg forventer derfor en indædt kamp om den prikkede bjergtrøje i torsdagens løb og Rodriguez er også den mest potentielle vinder af etapen til odds 7,50.

A1 Et par meget sandsynlige tour odds til den forsigtige tour entusiast i h2h etape 18 hos bet365. Begge odds går hjem er jeg overbevist om – men der er selvfølgelig altid en lille risiko:

  • Spil på at Alejandro Valverde slutter foran Nibali på etape 18 i h2h spillet på bet365 til odds 1,40. Nibali har været en skygge af sig selv og ligger i øjeblikket på en 7. plads i den samlede stilling mere end 8 minutter efter Froome. Alejandro Valverde er efter Tejay van Garderen har forladt touren rykket op på en flot 3.plads blot 4. minutter efter Froome. Alejandro har tour form, det har Nibali ikke. Det kan man da lige så godt tjene en skilling på!
  • Spil på at Alberto Contador i en direkte kamp med Robert Gesink slutter bedst til odds 1,36 i h2h hos bet365. Contador SKAL simpelthen vise noget mere ellers får han ”smæk” af sin chef.


A2 Min top 5 til at vinde etape 18 den 23. juli 2015

Spil gratis: Alle odds kan spilles med 1000 kr gratis bonus (nye kunder) hos bet365 her (Jubii: Søndag gik et af mine odds på 13 hjem på André Greipel)
  • Joaquim Rodriguez, odds 7,50 (Oddset er desværre lavt – men han er min og bookmakernes favorit)
  • Samuel Sanchez, odds 18
  • Romain Bardet, odds 19 (Min primære favorit efter Rodriguez)
  • Peter Sagan odds 26 (Mest angrebs ivrige rytter med 5 andenpladser i dette års tour!)
  • Jakob Fuglsang, odds 18 (Dansk rytter – sidste chance for at vinde en etape for Fuglsang)
Bobler: Serge Pauwels kan sagtens vinde dagens etape og han er helt oppe at ringe i odds 51!!!

18. Bjerge, torsdag 23 juli, Gap / Saint-Jean-de-Maurienne, 186,5 km 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3