top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

1. Odds 13 GIK hjem og odds 19 gik OGSÅ hjem. SÅDAN!

Det svinger meget mellem de gode og de mindre gode odds. Etaperne 15 og 18 var de 2 bedste dage, hvis man kigger på odds, som mange havde valgt at spille på.
I løbet af Tour de France 2015 har der dagligt været odds fiduser her på Bookmaker.dk . Næste dag har jeg valgt at erstatte teksten med nye odds forslag og til jer der ikke følger med dagligt er i gået glip af mine odds forslag.
Jeg har dog valgt at teksten til etaperne 15 og 18 skulle være offentlig tilgængelig for alle, så skeptiske spillere derude kan se, at man faktisk godt kan spotte et højt og godt odds OGSå i cykelsport – ikke kun i fodbold. Bookmaker.dk er primært en odds vejleder i fodbold, men cykelsport og andre sportgrene har også vores interesse. Er der et godt og sandsynligt odds – så skal det spilles! Ellers lad være.

Høje odds der gik hjem

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3