top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-07-2015 Spil fidus FODBOLD: Viborg - AGF, kampstart mandag 27 juli klokken 19:00Viborg og AGF er begge nyoprykkere fra 1. division. Viborg vandt Danmarks næstbedste række med 65 point, mens AGF snuppede andenpladsen med 61 point. Begge klubber var relativt suveræne i 1. divison, idet den tredje bedste klub blot havde 51 point, da sæsonen var færdigspillet.
Nu spiller begge klubber i Superligaen og niveauet er væsentligt højere. Alligevel var AGF i superligaens første spillerunde i stand til at vinde 2:1 over Brøndby i Århus. Viborg var ikke nær så dygtige, men slap alligevel med et hæderligt nederlag på 2:0 mod FC Midtjylland.
Spørgsmålet i mandagens kamp er, hvem af de 2 klubber er stærkest?

5 seneste indbyrdes møder

Ses der bort fra pokal kampen den 20. august 2014, så har Viborg fået point i alle de øvrige kampe, som klubben har spillet mod AGF siden 10. august 2014. 2 sejre til Viborg og 2 uafgjorte. De 2 seneste møder mellem klubberne har været målknappe og begge er sluttet 1:1.

Lidt statistik

Viborg har en meget stærk hjemmebane

  • Fakta: Viborg er ubesejret på eget græs i 1. division i 2014/15. Det er blevet til 7 sejre og 10 uafgjorte resultater.
  • Tendensen fortsætter:  Sats på at Viborg IKKE taber til AGF og spil dobbeltchancen, at Viborg vinder eller minimum får uafgjort til odds 1,40. HOVEDTIP

Viborg har særdeles gode ”ben” mod AGF

  • Fakta: Viborg og AGF har mødt hinanden 3 gange i den netop overståede 1. division. 1 uafgjort og 2 sejre til Viborg blev det til. 3:0 på Viborg stadion og 0:2 da AGF lagde græs til.
  • Fakta: AGF fik med sine 37 point på udebane flere point end nogen andre klubber i 1. division sidste år. AGF tabte blot 1 kamp ud af sine 16 udekampe. Den ene kamp AGF tabte var mod netop Viborg og Viborg vandt 3:0!!!
  • Tendensen fortsætter: Viborg nedlægger sit første bytte ENDELIG i superligaen  og får en tiltrængt sejr til 1-tals oddset 2,37.
Alle odds er fra bet365.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3