top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-08-2015 Vanvids odds på Brøndby – Hobro , kampstart søndag 18:00


Brøndby har en meget mørk plet i sin superliga statistik, når det gælder søndagens modstander Hobro. Bookmakerne har vanen tro næsten pr. automatik gjort Brøndby til mega favoritter mod deltids profferne fra jyske Hobro. Der bliver tit grint og peget fingre af hobrogenserne, som malker køer om morgenen og spiller fodbold på det højeste niveau om aftenen. Kampen mellem Brøndby og Hobro er David mod Goliath, men læs for din egen skyld lidt statistik fra den seneste sæson nedenfor fra opgørene mellem de dyre drenge fra vestegnen og Hobro.Du vil blive overrasket, hvis du har fortrængt historikken mellem disse 2 klubber. Odds der er sat fokus på til denne superliga kamp er enormt høje og er bestemt værd at overveje.

1.  Statistik med odds og spilforslag til superligaen i kampen Brøndby - Hobro, 2. august 2015 klokken 18:00

a.  Brøndby er IKKE kommet i gang – Scor vanvids odds 19!

 • Fakta: Brøndby har i de seneste 3 superliga kampe i træk spillet uafgjort ved halvleg og efterfølgende tabt kampen.
 • Spilforslag: Spil på at Brøndby for fjerde gang i træk fortsætter denne tendens til gigant oddset 19 fra bet365 (se website) ! (Husk nye kunder snupper en gratis 1000 kroner bonus + 500 kroner mobil bonus.)

b.  Hobro har smadret Brøndby 3 gange i træk! Scor odds 7,5

 • Fakta: Brøndby har mødt Hobro 3 gange i superligaen. Alle kampe er tabt af Brøndby. Hobro har vist sig at være vestegnens ”onde ånd” og det er derfor mærkværdigt og yderst overraskende, at Hobro er gjort til så store underdogs i denne fodbold kamp af bookmakerne og i særdeleshed af bet365. Klubbernes seneste møde var på Brøndby stadion den 19. april 2015. Denne kamp sluttede 0:1 og Hobro var endnu en gang ”humlebien” der fløj til tops, selvom den ikke burde være i stand til det!
  Brøndby har i superligaens startfase heller ikke vist nok klasse, idet der efter 2 superliga kampe stadigvæk står 0 point på kontoen efter nederlag til henholdsvis oprykker klubben AGF og OB.
 • Fakta: I superliga sæsonen 2014/15 vandt Hobro samtlige 3 kampe over Brøndby. Hobro vandt 11 kampe i alt, så mere end en fjerdedel af Hobro´s sejre sidste år var fra møderne med Brøndby! 9 point til Hobro og 0 point til Brøndby.
 • Fakta: De seneste 3 kampe mellem Brøndby og Hobro er sluttet med en målscore på 0:6 i Hobro´s favør. Det er blevet til sejre på 1:0, 2:0 og 3:0 til Hobro. Brøndby har aldrig scoret mål mod Hobro!!!
 • Fakta: Brøndby har objektivt set en bedre trup end Hobro. Det afspejler sig også i klubbernes endelige slutplacering i superligaen sidste sæson 2014/2015. Brøndby sluttede på en tredjeplads med 55 point, mens Hobro sluttede på en 7. plads med 43 point.
 • Spilforslag: Spil på at Hobro for fjerde kamp i træk vinder over Brøndby til vanvids odds på 7,50 for 2-tallet.  (Se website , hvor det højeste odds er fundet)


   

Vanvids odds på 19 - 19.000 kroner

Den er go´nok , som du kan læse ovenfor under 1a. Sker det samme for Brøndby for fjerde kamp i træk, så er der et odds på 19 til alle skarpsindige og snu tippere. Første halvleg kan snildt slutte 0:0, mens Hobro vinder anden halvleg 0:1 = odds 19 er hjemme. (En bonus på 1000 kroner fra bet365 kan blive til 19.000 kroner i aften) 
 • Se selv oddset her: Bet365 --> fodbold --> Danmark - superligaen --> Brøndby - Hobro --> halvleg/fuldtid --> uafgjort - Hobro IK 19,00
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3