top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-08-2015 AaB – FC Midtjylland, statistik og odds

Det er de 2 seneste års vindere af superligaen, der i mandagens fodbold kamp skal møde hinanden. Aab blev danske mestre i 2013/14 og FCM er danske mestre 2014/15. Det bliver en kamp med masser af intensitet mellem 2 klubber, der gerne vil spille fodbold. FC Midtjylland er blevet gjort til svage favoritter og det er de også objektivt, men det er ikke dagens hovedtip.
 • Her kan du se fodbold kampen: TV 3 SPORT 1.
 • Højeste odds er lånt fra denne bookmaker.

Statistik og fakta til superligaen: AaB -FCM, kampstart mandag 10. august 2015 klokken 19:00

Boomaker.dk har lavet en pose blandede bolcher i dag til mange forskellige odds. Vil du læse mandagens hovedtip så er det punkt 4.

1.  FCM - Et vinderhold

 • Fakta: FC Midtjylland har vundet de seneste 4 superliga kampe i træk.
 • Fakta: FC Midtjylland har vundet de 3 første superliga kampe i træk i denne sæson.
 • Fakta: FCM har mødt AaB 3 gange sidste sæson. Aab vandt første møde 2:0 på eget græs, mens FCM vandt de efterfølgende 2 kampe med cifrene 0:2 og senest udesejr på Aalborg stadion 1:2.
 • Fakta: Siden 14. juli 2015 har FCM spillet 7 fodboldkampe. Det har givet klubben 6 sejre og et enkelt nederlag.
 • Tendenserne fortsætter: FCM er favoritter til at genvinde et danske mesterskab i superligaen og fortsætter alle tendenserne ovenfor, så er det et gave odds fra denne bookmaker, at et 2-tal giver odds 2,50.

2.  Statistikken peger på få mål

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i AaB´s seneste 4 hjemmekampe i superligaen.
 • Fakta: Der blev i gennemsnit scoret 2,12 mål pr. kamp i AaB´s 17 hjemmekampe i sæsonen 2014/15.
 • Spil på den målfattige tendens fortsætter og snup odds 1,75 på UNDER 2,5 mål.

3.  AaB fans – dette er dagens mest sandsynlige odds for jer

 • Fakta: I sæsonen 2013/14 vandt AaB The Double. Da sæsonen var færdigspillet var det en kendsgerning, at AaB havde superligaens stærkeste hjemmebane. Blot 2 nederlag i 17 kampe. AaB havde med andre ord fået point i 88,2% af sine hjemmekampe. 10 sejre og 5 uafgjort var de kolde facts.
 • Fakta: I den efterfølgende sæson 2014/15 var AaB efter at have sagt farvel til et par af de mest vigtige spillere (Helenius m. fl.)  ikke lige så skarpe på Aalborg stadion, men alligevel fik klubben point i ca. 70,6% af sine hjemmekampe. Blot 5 nederlag i den seneste sæson.
 • Spil på dobbeltchancen, at AaB IKKE taber dagens kamp og scor et favorabelt odds på 1,55.

4. Det mest sandsynlige odds

Ingen af klubberne kan bruge 1 point til noget. FCM spiller om mesterskabet og får de blot et point med hjem fra Aalborg stadion, det er ensbetydende med 2 tabte point. Husk på at senest FCM gæstede Aalborg, da forlod midtjyderne det nordjyske med 3 point på kontoen og det vil de også forsøge at gøre igen. Omvendt vil AaB IKKE give sejren i egen hule væk, så der bliver kæmpet ekstra hårdt foran publikum når de rød hvide slås for nordjysk stolthed.
 • Fakta: De seneste 5 fodbold kampe i træk mellem disse 2 klubber er også sluttet med én vinder, så til jer der er kyniske og er ligeglade med kampens udfald, men blot vil spille på det mest sandsynlige odds, så er det dobbeltchancen at enten vinder AaB eller FCM - sådan plejer det at gå.
 • Glem krydset i denne kamp – det kommer ikke til at ske. Dobbeltchancen giver odds 1,34. Spillet kan findes her: bet365 –> fodbold –> Danmark – superligaen –> AaB v FC Midtjylland  –> Dobbeltchance  –> Aab eller FC Midtjylland 1,34 HOVEDTIP

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3