top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-08-2015 FCM – FCK , Høje odds på dansk topopgør og HOVEDFIDUS

FCK er på besøg hos FC Midtjylland i aften klokken 18:00 til ”kampen om mesterskabet”.  FC Midtjylland er allerede nummer 1 i superligaen med 12 point efter 4 superliga kampe. FCK forsøger at være med i toppen med 7 point efter 2 sejre og en enkelt uafgjort. Intet er dog afgjort endnu og det bliver spændende – yderst spændende – at følge begge fodbold klubber i sæson 2015/16. Fodbold kampen i dag mellem dansk fodbolds 2 stormagter i professionel fodbold er meget åben. Der er statistik der  begrunder sejr til begge klubber og det er af gode grunde ikke muligt.

Kom i gang med odds hos den største bookmaker i Europa

1. FC Midtjylland er SUVERÆNE på hjemmebane. 94,74% af kampene er vundet

 • FC Midtjylland har vundet 18 af klubbens seneste 19 hjemmekampe.
 • FCM er ubesejret i superligaen i år og har vundet de første 4 kampe
 • ODDS nu: FCM vinder i dag til GAVE odds 2,65 for 1-tallet.

2. 71,4% succesrate

 • FC Midtjylland har spillet uafgjort ved halvleg og dernæst vundet 2. halvleg og dermed fodboldkampene i 5 af de seneste 7 kampe i ligaen
 • Odds nu: Odds på at kampen slutter ”uafgjort/ FCM vinder” er på 6,60 hos bet365. Det mest sandsynlige er 0:0 ved pausen og at Duncan (første målscorer odds 7,00) scorer et enkelt mål i anden halvleg. Kampen slutter 1:0 ( odds 6,50)

3. FCK har været 100% dominerende på fremmed græs

 • FCK har vundet BEGGE halvlege i de seneste 3 udekampe i træk.
 • Odds nu: FCK fans kan støtte sig til denne statistik, hvis de vil have et rigtig flot odds. Spil på markedet "FCK vinder/FCK vinder" hos en vilkårlig bookmaker. De højeste odds er fundet hos bet365 på 17,00.

4. Når FCK kommer på besøg, så får hjemmeholdet stryg!

 • FCK har vundet de seneste 3 udekampe i træk.
 • Odds nu: Er FCK på vej ind i kampen om et dansk mesterskab? Hvis de er så er det netop kampen i dag der skal vindes ellers vil FCM stikke af i front. Snupper FCK den fjerde udesejr på stribe i superligaen, så er oddset faktisk enormt højt i øjeblikket på 3,10.

5. FCK og udebane = mange mål

 • FCK´s seneste 3 udekampe i træk har resulteret i OVER 2,5 mål.
 • Odds nu: Fortsætter denne målrige tendens for fjerde fodbold kamp i træk er oddset på OVER 2,5 mål på 2,50. (Det er et MEGET højt odds.)

6. Taktisk fodbold kamp i vente og meget sandsynligt odds

 • Odds nu: Begge klubber vil ikke tabe denne kamp, derfor er det en højrisiko kamp for at resultere i få mål. Kigger man på klubbernes seneste 5 opgør, så er 4 ud af 5 møder sluttet med OVER 2,5 mål. Alligevel er odds på UNDER 2,5 mål på blot 1,53. Personligt ville jeg holde nallerne fra at spille på Over/Under til denne kamp. Mest sandsynligt er at FCM IKKE taber kampen på eget græs. Spil derfor dobbeltchancen at FCM vinder eller uafgjort hos bet365 til odds 1,40 HOVEDFIDUS
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3