top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-08-2015 Premier League – Alle top 3 favoritter med MEGET sandsynlige odds og 100% tendenser

Premier League runde 4 med spilfiduser
Denne lørdag 29. august 2015 bliver helt fodbold fantastisk. Ialt skal der spilles 8 fodboldkampe i Premier League og hovedparten af mesterskabs favoritterne (Arsenal, Chelsea og Manchester City) skal spille i dag. Der er ovenikøbet masser af spilmuligheder på, at det går favoritterne godt, som det plejer, når man kigger på statistikkerne og tendenserne. I dag kan man eksempelvis få favorable odds på 2,40 og 1,65 på, at Arsenal blot fortsætter med at være suveræne.
Et andet eksempel er ”dansker klubben” Leicester med Schmeichel i målet, som både er ubesejret meget længe og i dagens modstander ovenikøbet har en ganske fin statistik i indbyrdes opgør.
Det vildeste odds og mest sandsynlige af slagsen er fundet i Chelseas hjemmekamp mod ”byttedyret” Crystal Palace – læs længere nede.  
Liverpool er sidste klub, som her skal nævnes indledningsvis. Vidste du fx at Liverpool aldrig taber på hjemmebane mod West Ham? Læs selv mere længere nede og scor et meget sandsynligt odds.

1.  Bedste odds i 90% af kampene

 • Alle odds er fundet hos bet365 – Husk du kan spille LIVE på flere af odds forslagene nedenfor.
 • Opret gratis konto her med 1000 kroner på kontoen.2.  Premier League statistik og sandsynlige odds til dygtige tipsters

 • Alle fodboldkampe bliver spillet lørdag den 29. august 2015
A

13:45 Newcastle - Arsenal

100% taberhold

 • Fakta: De seneste 7 møder i træk har Newcastle tabt til Arsenal.
 • Fakta: Arsenal har i Premier League vundet 6 af klubbens seneste 7 udekampe.
 • Fakta: Newcastle har IKKE vundet 13 af klubbens seneste 14 Premier League fodbold kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at Arsenal vinder lørdag for 8-ende fodbold kamp i træk til odds 1,65. HOVEDTIP

Forøg odds MARKANT på Arsenal triumf

 • Fakta: Arsenal har vundet BEGGE halvlege mod Newcastle de seneste 3 fodboldkampe i træk.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at Arsenal vinder/vinder til odds 2,40.
B

16:00 Chelsea – Crystal Palace

Forvent mange mål – 100%

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i Chelsea´s seneste 5 kampe i Premier League.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 5 af Crystal Palaces seneste 6 Premier League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på endnu et målrigt opgør i dagens Chelsea – Crystal Palace møde til odds 1,70.

Chelsea er FRYGTINDGYDENDE og UBESEJRET på Stamford Bridge

 • Fakta: Chelsea er UBESEJRET på Stamford Bridge HELE sæson 2014/15 i Premier League.
 • Fakta: Chelsea har vundet 6 af klubbens seneste 7 fodboldkampe mod Crystal Palace.
 • Fakta: Chelsea er ubesejret på hjemmebanen Stamford Bridge hele sæson 2014/15. Det blev til 15 sejre og 4 uafgjort.
 • Fakta: Chelsea vandt det engelske mesterskab i sæson 2014/15 i suveræn stil med 87 point. Manchester City som sluttede på andenpladsen fik blot 79 point.
 • Fakta: Et hurtigt kig i Premier League tabellen viser, at Chelsea har startet denne sæson famlende med 1 sejr, 1 uagjort og 1 nederlag. Derfor må man forvente, at motivationen til at vise sin klasseforskel i den grad bliver blæst til offentligt skue i dagens kamp. Chelsea er favoritter til at vinde mesterskabet igen i denne sæson og en vigtig ingrediens for at det kan komme til at ske er, at hjemmesejrene kommer i hus. Der kommer en af dem i dag – næsten med garanti. Crystal Palace er desuden IKKE blandt de bedste i den engelske Premier League og for 2 sæsoner siden spillede klubben også blot Championship. Chelsea er i min bog MEGA, MEGA favoritter og oddset burde være 1,20 – men bet365 har fået solstik og giver et enormt godt odds på hjemmesejr.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at Chelsea vinder kampen i dag og få et MEGET sandsynligt 1-tal til odds 1,36. HOVEDTIP 
C

16:00 Aston Villa - Sunderland

Få mål er overvejende sandsynligt idet få mål i 83,3% af indbyrdes kampe

 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 5 af Aston Villa´s seneste 6 hjemmekampe mod lørdagens modstander Sunderland.
 • Fakta: Aston Villa har på sin hjemmebane Villa Park de seneste 3 hjemmekampe i træk haft målfattige opgør med UNDER 2,5 mål ialt.
 • Fakta: Aston Villa har holdt nullet i 6 af klubbens seneste 7 fodboldkampe mod Sunderland.
 • Tendensen fortsætter: Spil på få mål er ganske, ganske sandsynligt til odds 1,67 på UNDER 2,5 mål (Højeste odds blev fundet hos bet365.)
D

16:00 Bournemouth – Leicester

Oprykkerklub i topform  - 100% ubesejret

 • Fakta: Leicester har IKKE tabt de seneste 7 fodbold kampe i træk.
 • Fakta: Da begge klubber spillede i den engelske næstbedste række Championship i sæsonen 2013/14, der vandt Leicester BEGGE fodboldkampe. Leicester vandt i øvrigt mesterskabet suverænt med 102 point, mens Bourmouth sluttede med totalt 66 point.
 • Tendensen fortsætter: Leicester har ganske gode forudsætninger for som minimum at få 1 point i dette møde, så odds på at leicester IKKE taber for 8-ende kamp i træk til odds 1,73. HOVEDTIP
E

16:00 Liverpool – Westham

Målrige Liverpool i 84,62% af sine hjemmekampe

 • Fakta: Liverpool har scoret mindst 1,5 mål i 11 af klubbens seneste 13 hjemmekampe mod West Ham.
 • Tendensen fortsætter: Spil på mindst OVER 1,5 mål i dagens fodboldkamp til odds 1,23.

7% forrentning på en tendens der bare fortsætter i det uendelige – 100%

 • Fakta: Liverpool er UBESEJRET på berømte Anfield de seneste 14 hjemmekampe i træk mod West Ham.
 • Tendensen fortsætter: Odds på at Liverpool IKKE taber igen for 15-ende fodbold kamp i træk til odds 1,07.

En klub i krise (har tabt 83,33% af sine kampe) møder et Liverpool hold med meget stærk hjemmebane statistik

 • Fakta: West Ham har tabt 5 af klubbens seneste 6 Premier league kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at West Ham taber igen i dag til Liverpool og få et odds på 1,36 på 1 tallet og Liverpool sejr.
F

16:00 Manchester City - Watford

Manchester City er mesterskabs favorit efter fremragende start på sæsonen – 100%

 • Fakta: Manchester City har startet Premier League med 3 sejre i rap. 3:0, 3:0 og 2:0 er sejrs cifrene og den imponerende start har resulteret i, at Manchester City ligger i toppen af ligaen med maksimum point.
 • Fakta: Manchester City har vundet de seneste 9 hjemmekampe i træk.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at Manchester City snupper den 4´re sejr på stribe i dag på Etihad til odds 1,20 på 1-tallet.

Forøg oddset markant på OVERLEGEN hjemmebane tendens  - 100% tendens

 • Fakta: Watford er et enormt defensivt mandskab. Det er en af hovedforklaringerne til at klubben i år har skiftet Championsship ud med Premier League. I dag kommer de dog til at spille mod den absolutte top i Premier League. Manchester City har i de seneste 8 hjemmekampe vundet BEGGE halvlege på hjemmebanen Etihad stadion.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at Manchester Ciy fortsætter dominansen på eget græs og vinder/vinder for 9-ende fodbold kamp i træk til odds 1,53.3. Stillingen i Premier League INDEN runde 4

Det der springer mest i øjnene i tabellen er hvem det er der ligger i toppen og hvem det er der IKKE gør det. Manchester City ligger på førstepladsen, mens Arsenal og Chelsea ligger på henholdsvis en 9. og en 10. plads. Alene dette gør at såvel Arsenal som Chelsea må være EKSTRA motiverede for at vinde. Se statistik ovenfor – der er flere ganske ganske plausible odds til Premier League kampene. Du kan med fordel spille odds hos bet365, idet odds her lige er en anelse højere end resten af bookmaker feltet. De ekstra promille man får er også værd at tage med.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3