top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-08-2015 Se GRATIS Bundesliga fodbold kampen mellem Bayern München – Bayer LeverkusenBayern München med alle verdens stjernerne Neuer, Thiago, Vidal, Arjen Robben, Costa, Lewandowski etc. skal i aften på sin hjemmebane Allianz Arena spille mod Bayer Leverkusen. Det bliver en topkamp UDEN LIGE og det bedste af det hele er, at man kan se kampen i aften GRATIS. Se længere nede hvor og hvordan. Desuden er det nok en af de mest sandsynlige odds man får til denne fodbold kamp. Læs blot et par af faktaene nedenfor og du vil se, at den ene klub i tysk fodbold er altdominerende især når det er på hjemmebane som i aften. God fornøjelse med gratis Bundesliga fodbold.

1.  Gratis streaming af fodbold kampen Bayern München – Bayer Leverkusen, se her hvor og hvordan

 • Kampstart; 18:30 Bayern München – Leverkusen
 • Gratis livestream fodbold: Se fodbold kampen HELT GRATIS på bet365 HER. Få gratis adgang under live billeder på hjemmesiden. (Husk der skal stå mindst 1 krone på din betting konto for at få adgang men det koster ingenting)
 • Se GRATIS Bayern München - Bayer Leverkusen her

2.  Fakta med statistik og tendenser samt meget sandsynlige odds til topkampen i Bundesligaen mellem Bayern München og Bayer Leverkusen

- Hjemmebanen Allianz Arena har givet sejre i 85,71% af fodbold kampene – Bayern er enormt overlegne – Særklasse simpelthen

 • Fakta: Se denne Bundesliga kamp HELT GRATIS via livstreaming på bet365 lørdag aften 29. august 18:30. Verdensklassespillere: Bayern München har Neuer, Xabi, Rafinha, Alonso, Alaba, Thiago, Lahm, nytilkomne Vidal, verdens måske bedste fodboldspiller Arjen Robben, Costa og målmaskinen Lewandowski. Se verdensklasse fodbold gratis i aften på din computer.
 • Fakta: Livebet på kampen med gratis penge på kontoen. (1000 kr PLUS 500 kroner ekstra til mobil)
 • Fakta: I sæson 2013/14 havde Bayern München  en hjemmebane statistik på 15 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag.
 • Fakta: I sæson 2013/14 var Bayern München skræmmende overlegne i forhold til ALLE andre Bundesliga klubber. Bundesligaen blev vundet suverænt med 90 point. Nummer 2 blev Dortmund med 71 point. Dagens modstander Leverkusen sluttede på en hæderlig 4. plads, men havde blot skaffet sig 61 point i 34 kampe – dvs. 29 point færre end Bayern München.
 • Fakta: I sæson 2014/15 var hjemmebane statistikken på 14 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.
 • Fakta: I sæson 2014/15 vandt Bayern München det tyske mesterskab og Bundesligaen i suveræn stil med 79 point. Nærmeste forfølger Wolfsburg havde blot 69 point, mens dagens modstander havde 61 point – 18 point færre!!!
 • Fakta: Bayern München har vundet 30 af klubbens seneste 35 hjemmekampe på Allianz Arena. 85,71% af hjemmekampene er altså vundet af den i særklasse bedste Bundesliga klub.
 • Fakta: Bayern München har scoret mindst 2 mål i sine 2 seneste Bundesliga kampe.
 • Fakta: De 2 seneste hjemmekampe på Allianz Arena er BEGGE vundet af naturligvis Bayern München med cifrene 2:1 og 1:0. (Bayern har dog tabt på udebane til Leverkusen sidste sæson, men på det tidspunkt var mesterskabet allerede vundet, så kampen var ikke høj prioritet for Bayern spillerne!)
 • Fakta: Bayern München har 6 point efter 2 Bundesliga kampe og har allerede den næstbedste målscore med +6 mål.
 • Fakta: Et odds på 1,36 – et gaveodds når man kigger på Bayerns hjemmebane statistik.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at Bayern München vinder fodbold kampen sikkert på eget græs og få et gave odds på 1,36. (Website med højeste odds) Husk på at 85,71% af hjemmekampene blev vundet sidste år. HOVEDTIP
 • Tendenserne fortsætter:  Spil dobbeltchancen at Bayern München ikke taber på hjemmebane og få et relativt sikkert odds på 1,09. (Højeste odds her)

3. Stillingen i Bundesligaen

Bayern München vil med en sejr i aften springe op på førstepladsen.

4.  Se fodboldkampen Bayern München – Bayer Leverkusen GRATIS i aften

Det eneste det kræver for at få gratis adgang til denne fodboldkamp er en konto hos bookmakeren bet365.

3 step til gratis topfodbold fra Bundesligaen

 1. Besøg hjemmesiden her.
 2. Registrer en konto.
 3. Klik på live billeder i øverste højre hjørne og se 100% GRATIS Bayern München - Bayer Leverkusen klokken 18:30 lørdag aften den 29. august 2015.

Live billeder fra kampen nedenfor

Disse billeder er fra bookmakeren - mens kampen er i gang. Müller har lige scoret til 1:0 efter 27 minutter - SÅDAN

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3