top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-08-2015 GRATIS live streaming i aften: Barcelona – Malaga. Barcelona er blodtørstige – Revanchens opgør!

Live opdatering

Der er pause lige nu. Stillingen er 0:0. Messi og de andre fodbold spillere forlader banen og går til pause. Se mere information om fodbold kampen længere nede på denne side.
 • Se selv anden halvleg 100% gratis hos bookmaker bet365. Jeg forventer et målshow i anden halvleg. Ellers bliver jeg skuffet.
 • VIGTIGT: Husk at Real Madrid med Cristiano Ronaldo og resten af stjernerne OGSÅ spiller fodbold i aften. Fodbold kampen Real Madrid - Real Betis spilles klokken 22:30 i aften den 29 august 2015. Du kan se denne kamp helt gratis OGSÅ hos bet365. Gratis adgang til live streaming af La Liga HER.
 • Vermaelen har NETOP i det 73. minut scoret til 1:0 - SÅDAN Barcelona

 
REVANCHE Disse 2 klubber mødte hinanden 21 februar 2015 på Barcelona´s hjemmebane Camp Nou. Fodbold kampen sluttede sensationelt med 0:1 nederlag til Barcelona, idet Juanmi med sin scoring i det 7. minut var i stand til sammen med resten af Malaga holdet, at forsvare føringen indtil dommerens sidste fløjt. Det var pinligt, pinligt for Barcelona og der er med overvejende sandsynlighed i mesterklubben til netop denne kamp gjort ekstra forberedelser. Denne kamp SKAL vindes og den skal helst vindes med mange mål.
Jeg glæder mig til at se alle verdens stjernerne: Lionel Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, Alba etc. i aftenens gratis transmiterede spanske La Liga fodboldkamp. Alle kan se kampen gratis på bookmakerens hjemmeside, se længere nede hvordan du selv kan se med gratis – 5 minutter og du kan se med.

1.  Se gratis Barcelona – Malaga klokken 20:30

2.  Fakta og sandsynlige odds til Barcelona – Malaga, kampstart 29. august klokken 20:30

20:30 Barcelona – Malaga

Revanche mod sensations klubben Malaga på Camp Nou, hvor 84,2% af kampene bliver vundet af Barcelona

 • Fakta: I sæsonen 2014/15 vandt Barcelona det spanske mesterskab La Liga med 92 point.
 • Fakta: Se Barcelona´s verdens stjerner i aktion GRATIS i aften den 29 august 2015. Se Lionel Messi, Suarez, Neymar, Busquets, Vermaelen, Alba, Mascherano, Rakitic og Iniesta. Gratis live streaming hos denne bookmaker
 • Fakta: Barcelona havde en målscore på imponerende 110/21. Barcelona havde scoret næstflest mål kun overgået af Real Madrid´s 118 mål, men tilgæld var Barcelona defensivt klart La Ligas bedste hold. Blot 21 mål lukkede mesterholdet ind på en hel sæson. Real Madrid lukkede til sammenligning 38 mål ind.
 • Fakta: Barcelona har en hjemmebane statistik på 16 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. 84,2% af fodbold kampene på Camp Nou bliver vundet af Messi og co.
 • Fakta: Malaga vandt SENSATIONELT 0:1 over Barcelona 21. februar 2015.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at Barcelona vinder fodbold kampen til odds 1,10.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at kampen slutter med OVER 2,5 mål til odds 1,30.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at Lionel Messi scorer første mål til odds 3,20.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at Messi scorer når som helst til odds 1,36.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på at begge hold IKKE scorer til odds 1,57. HOVEDTIP (Barcelona er enormt gode defensivt, se fakta ovenfor fra sidste sæson. Dette er det højeste men samtidigt meget sandsynlige odds, som jeg har kunne finde) (website med højeste odds)

Se Barcelona - Malaga i aften HELT GRATIS

Det er bookmakeren bet365, der viser HELE fodbold kampen GRATIS til alle kunder, som er logget ind. Jeg forventer en målrig fodboldkamp, så se med.

Live billeder fra Barcelona - Malaga

Der er spillet godt og vel 40 minutter og stillingen er stadigvæk 0:0. Barcelona er lige blevet snydt for et straffe. Fantastisk fodbold kamp. Se selv med gratis hos bet365. Husk desuden at Real Madrid også spiller i aften klokken 22:30. Den kamp bliver også vist 100% gratis hos selvsamme bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3