top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-08-2015 Real Madrid - Real Betis, se kampen GRATIS

Live opdatering

Gareth bale scorer et lynmål i 2. minut af kampen. Se selv med her
I det 39. minut Rodriguez scorer til 2:0
Benzema scorer til 3:0 i det 47. minut og lykønskes af holdkammeraterne
Blot 3 minutter senere slår Rodriguez til endnu engang med denne pragtscoring. 4:0 til Real Madrid og de fleste odds forslag nedenfor er gået hjem :-)
5:0 til Real Madrid på Santiago Bernabeu i det 89. minut efter at Gareth Bale tager chancen og tonser til bolden laaaaangt udefra. Fantastisk flot mål. Verdensklasse fodbold. Simpelthen et perlemål. Wauwwwww.
Interview af spillerne EFTER kampen. Den engelske kommentator oversætter det hele - flot arbejde til bet365 staben og mega god kamp. Tak Real Madrid for god underholdning.
Real Madrid skal også spille fodbold kamp i aften og det bliver mod nyoprykkerne fra Real Betis. Det bliver en fodbold kamp, hvor der må forventes mange mål i kraft af den forventede klasseforskel mellem et nyoprykket hold mod verdensstjernene fra Real Madrid. Kampen bliver vist 100% gratis – læs mere nedenfor hvor og hvordan du kan se med.
Live betting er oplagt til denne kamp grundet forventningen om mange mål!

1.  Fodbold kampen kan ses gratis på nettet – Gratis fodbold live streaming

2.  Odds og spil forslag til Real Madrid – Real Betis, kampstart 29. august 2015 klokken 22:35

 • Fakta: Real Madrid sluttede blot 2 point efter Barcelona i mesterskabsstriden i La Liga sidste sæson. Real Madrid havde 92 point og Barcelona 94 point. Tredjepladsen sidste år snuppede Atletico Madrid med blot 78 point på kontoen.
 • Fakta: Siden 20. april 2013 har klubberne Real Madrid og Real Betis mødt hinanden 3 gange. Alle kampene har været målrige med cifrene; 5:0, 2:1 og 3:1 og samtlige fodbold kampe er vundet af Real Madrid.
 • Fakta: Real Madrid har vundet 15 af deres seneste 17 hjemmekampe.
 • Fakta: Real madrid har vundet de seneste 5 hjemmekampe mod Real Betis i ALLE turneringer.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i Real Madrids seneste 6 hjemmekampe.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Real Madrids seneste 9 møder mod dagens modstander Real Betis.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i Real Betis seneste 5 udekampe.
 • Tendenserne fortsætter: Spil på Real Madrid vinder til odds 1,10
 • Tendenserne fortsætter: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,20.
 • Tendenserne fortsætter: Spil på Real Madrid vinder BEGGE halvlege til odds 1,40
 • Tendenserne fortsætter: Spil på begge hold scorer – Der er svaret NEJ til odds 1,66.
 • Højeste odds er fundet hos denne bookmaker bet365.

3.  Stillingen i La Liga

Inden Barcelona og Real Madrid spillede deres kampe denne lørdag 29. august var stillingen i La Liga, se grafik nedenfor.

4.  Gratis fodbold tv

 • Denne kamp bliver live streamet 100% gratis på bet365 her
 • Sådan gør du: Registrer en konto her. Dernæst klik på live billeder i øverste højre hjørne af skærmen.

Live billeder fra fodbold kampen

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3