top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

GRATIS fodbold denne søndag 30. august 2015 fra Æresdivisionen, italienske serie A og franske Ligue 1

Live opdatering

Av av PSV, efter blot 4. minutter scorer PSV et mål - men et SELVMÅL af Bruma. Efter 12 minutter er stillingen stadigvæk 0:1 til Feyenoord. Live betting går helt amok på denne fodbold kamp netop nu!
Lestienne har gjort det til 1:1 og det er stadigvæk stillingen efter 45 minutter. Bliver ganske interessant at se om PSV kommer igen efter pausen - se den interessante statistik nedenfor. PSV PLEJER at vinde på eget græs... Live betting er et MUST til denne kamp.
Arias gør det til 2:1 til PSV i det 50. minut - det er jo vanvittigt godt :-) Krydser fingre for den holder hjem.
Det er så fedt, det er netop blevet til 3:1 ved Locadia på straffe, sådan godt gået PSV og fed, fed, feeeeeeeed fodbold kamp. Enormt godt underholdt og et resultat der er endnu bedre :-)
Dette er de 3 mest spektakulære fodbold tendenser som den kloge tipster kan vælge at udnytte den 30. august 2015. Det der ovenikøbet gør fodbold kampene endnu mere interessante er, at ALLE kan se dem i aften HELT GRATIS. Læs mere nedenfor hvor og hvordan og glæd dig over gratis bold på skærmen. Det koster ikke en krone!

Gratis fodbold tv – det koster ikke en krone:

  • Det er bookmakeren bet365, som gratis streamer fodboldkampene omtalt nedenfor.
  • 2 step:  Besøg hjemmesiden her, registrer en konto -- > og du klikker på live billeder i øverste højre hjørne. (Der skal være et par kroner på spilkontoen for at give adgang, men det koster ikke en krone at benytte sport og fodbold tv)
  • Gratis fodbold tv via denne hjemmeside

1.  PSV har en vinder statistik på 94,44% på hjemmebanen Philips stadion

16:45 PSV Eindhoven - Feyenoord

  • Fakta: PSV Eindhoven har vundet de seneste 17 af 18 hjemmekampe i den hollandske Æresdivisionen.
  • Fakta: PSV vandt det hollandske mesterskab i sæson 2014/15 med 88 point. Ajax som blev nummer 2 sluttede med blot 71 point. Dagens modstander Feyenoord sluttede på en fjerdeplads med 59 point.
  • Tendensen fortsætter: Spil på at PSV gør som de plejer, vinder på hjemmebane, og snup et gave odds på 1,80 på 1-tallet.

2.  MANGE mål de seneste 10 fodbold kampe i træk – 100%

20:45 Napoli – Sampdoria

  • Fakta: Den italienske serie A er så småt ved at komme i gang og i dag er det 2. runde for Napoli, som de seneste 10 serie A fodbold kampe i træk har deltaget i fodbold opgør med OVER 2,5 mål. Det er ganske interessant og underholdende, at der har været garanti for MANGE mål, hver gang Napoli har været en af klubberne på grønsværen i ganske lang tid. Kampen kan alle i øvrigt se HELT GRATIS, idet bet365 live streamer den til alle deres kunder i aften fra klokken 20:45.
  • Tendensen fortsætter: Spil på et målrigt møde mellem Napoli og Sampdoria og få odds på ca. 1,57 på odds markedet OVER 2,5 mål fra bet365 i kamp nummer 11 i træk.3.  PSG har vundet 100% af sine fodbold kampe i den franske Ligue 1

21:00 Monaco - PSG

  • Fakta: PSG har vundet de seneste 12 Ligue 1 fodbold kampe i træk.
  • Tendensen fortsætter: Spil på at de franske mestre vinder sin 13-ende fodbold kamp i træk til gave oddset 2,00 på 2-tallet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3