top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-08-2015 Swansea – Manchester United, ”En svane der kan dræbe” kampstart 17:00

Swansea der tidligere har haft Michael Laudrup som cheftræner, er en af de Premier League klubber, som Manchester United har haft problemer med i nyere tid. De 2 seneste kampe mellem disse 2 klubber er begge vundet af Swansea – ”en svane der kan dræbe”.
Manchester United er blevet vanæret på Old Trafford med et 2:1 nederlag. Den seneste sejr til Manchester United over Swansea daterer sig helt tilbage til 5. januar 2014. Er overbevist om at Manchester United med sine kvalitets spillere er EKSTRA tændte til dagens fodbold kamp, så Swansea bør ikke hvile på laurbærrene og tro de pr. automatik kan få point i dag trods de har gjort det før.

Spilforslag begrundet i statistik og tendenser med odds

17:00 Swansea - Manchester United

1.  Er du Manchester United Fan? Det her skal du spille på

Buret rent

 • Fakta: Manchester United har holdt "buret rent" i de seneste 4 Premier League kampe i træk. Det vidner om en enormt stærk defensiv organisation.
 • Fakta:  Manchester United har IKKE tabt de seneste 6 Premier League kampe i træk.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at der for den 5´te fodbold kamp i træk IKKE bliver scoret på Manchester United og spil dobbeltchancen hos bet365 der hedder Manchester United vinder eller uafgjort til gave odds 1,30. (Højeste odds hos denne bookmaker)

Yderst få mål i Manchester United´s kampe i Premier League

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i Manchester Uniteds seneste 5 Premier League kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på endnu et målfattigt opgør for engelsk fodbolds mest succesrige klub gennem tiderne til odds 1,75 for UNDER 2,5 mål. (Bedste odds fundet her)

2.  Er du Swansea fan? Det her skal du spille på

Ciffertips til odds 13 er faktisk en tendens

 • Fakta: Swansea har vundet 3 ud af de seneste 5 fodbold kampe mod Manchester United. Hver ENESTE sejr over Manchester United var med resultatet 2:1.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at Swansea endnu engang snupper en 2:1 sejr over manchester United til oddset 13. (Vanvids oddset fundet denne søndag lige her)

3.  Du er ikke fan, men vil spille på det mest sandsynlige

88,88% af indbyrdes kampe er vundet af enten Swansea ELLER Manchester United

 • Fakta:  Siden 17. august 2013 har klubberne Swansea og Manchester United mødt hinanden 5 gange. Swansea har vundet 3 og Manchester United har vundet 2.
 • Fakta: Historisk har Swansea og manchester united mødt hinanden 9 gange ialt. Blot 1 kamp af disse møder er endt uafgjort! 3 sejre til Swansea og 5 sejre til Manchester United.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på dobbeltchancen hos bet365 at enten vinder Swansea eller Manchester United til odds 1,34.

Mange mål i 80% af fodbold kampene

 • Fakta: I 4 ud af klubbernes seneste 5 møder er der blevet scoret mange mål. De seneste 5 kampe er sluttet med cifrene 1:4, 2:1, 0:2, 2:1, 2:1
 • Tendensen fortsætter:  Spil på OVER 2,5 mål til odds 2,05.

 

4.  Stillingen i Premier League INDEN fodbold kampen mellem klubberne

Manchester United er med sine 2 sejre i 3 kampe allerede en af topklubberne i Premier League i denne sæson.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3