top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18:00 Roma – Juventus , Se denne serie A topkamp gratis søndag aften klokken 18:00

Live opdatering

Efter 47. minutter spillet er det stadigvæk 0:0, så indtil videre er kampen forløbet PRÆCIS som de plejer, når disse 2 topklubber møder hinanden.
  • Se selv med HELT GRATIS hos bet365 her
  • HUSK NU: Husk desuden at der er spansk fodbold også i aften og den bliver ligeledes vist gratis her. Det er Sevilla mod Atletico Madrid & der er kampstart klokken 20:30. Den kamp glæder jeg mig til. Spansk fodbold er ofte meget seværdig.
BANG så er der scoret, idet Roma har bragt sig foran 1:0 i det 61. minut af Pjanic på frispark.
Her tiljubles han af sine medspillere.
Det er netop blevet til 2:0 til Roma ved Dzeko i det 79. minut. Desuden har Juventus fået 2 røde kort - så det kører ikke for den gamle dame. Dybala scorer for Juventus i det 87. minut. Stillingen er nu 2:1 til Roma.  Der er spænding til det sidste om udfaldet af denne kamp. Simpelthen en fremragende fodbold kamp.I den forgangne sæson 2014/15 vandt Juventus suverænt det italienske mesterskab med 87 point. Nummer 2 blev Roma med 70 point. Juventus er presset i dagens kamp, idet de indledte dette års sæson med at tabe 0:1 på hjemmebane mod Udinese. Denne kamp kan ses gratis hos én bestemt bookmaker - læs mere nedenfor hvor og hvordan.

1.  Roma – Juventus bliver vist gratis i aften

TV info: Alle kan se denne kamp GRATIS hos bookmakeren bet365. Juventus er i særklasse den bedste italienske fodboldklub og her spiller adskillige verdensklasse spillere. Se dem alle gratis i aften fra klokken 18:00.

2.  Meget sandsynligt odds til italiensk topkamp mellem nummer 1 og nummer 2 fra sæson 2014/15

  • Fakta:  De seneste 6 fodbold kampe på Roma´s stadion Stadio Olimpico mod dagens modstander Juventus er alle i den målfattige kategori, idet der i samtlige kampe er blevet scoret UNDER 2,5 mål.
  • Fakta:  Roma tabte i den forgangne sæson blot 2 kampe på eget græs. Det vidner om en meget stærk hjemmebane.
  • Tendensen fortsætter:  Spil på endnu en taktisk præget kamp mellem 2 af Italiens største professionelle fodbold klubber og snup et odds på 1,57 for UNDER 2,5 mål. (Højeste odds fundet her)3.  Stilingen i serie A

Juventus tabte sin første kamp på eget græs til Udinese. Trods det resultat er klubben stadigvæk MEGA favorit til at genvinde det italienske mesterskab.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3