top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 Odds 13 RAMTE plet – Swansea slog SENSATIONELT Manchester United IGENHåber IKKE der var mange hardcore Manchester fans, der spillede på ”Swansea – Manchester U.” - fodbold kampen, idet kampen sluttede 2:1 til Swansea. Havde I læst om kampen INDEN her på Bookmaker.dk , så skulle I blot have fulgt punkt 2 og punkt 3 og I havde scoret kassen rent ud sagt.

FORTID

Ramte plet

  1. Swansea vandt helt og aldeles utroligt 2:1 IGEN for fjerde kamp i træk. Det kunne man få odds 13 for hos bet365. Læs hvad jeg skrev INDEN kampen i punkt 2 i denne betting tips artikel.
  2. Kampen sluttede også med en vinder, så dobbeltchancen gik også hjem.
  3. Endelig blev der scoret mere end 2,5 mål, så tendensen med mange mål, når Swansea og Manchester United mødes, den fortsætter.
  • Vil lige gentage hvad jeg skrev inden kampstart, ”En svane – der kan dræbe”
Tænk engang: Det mest vanvittige i denne kamp er, at Manchester United faktisk bragte sig selv i front 0:1 , da Mata scorede i det 48. minut - men Swansea havde 6 gyldne minutter med først Ayew i det 61. minut og dernæst Gomis i det 66. minut og ding, dong 2:1.

FREMTID

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3