top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-09-2015 SKÆBNEKAMPEN i fodbold, EM 2016 Armenien – Danmark, spil de mest sandsynlige odds, kampstart 18:00 den 7. sept. 2015

Danmark spillede i Parken fredag aften den 4. september 2015, 0:0 mod Albanien. Det betyder, at Danmark og Albanien stadigvæk begge har 11 point og kampen om andenpladsen i gruppe I spidser til. Det er et krav, at Danmark vinder mandagens nøglekamp mod Armenien, hvis målsætningen om dansk deltagelse til EM2016 i fodbold skal nåes. Statistikken er dog set med danske øjne med os, idet såvel tidligere opgør som dagsformen det seneste års tid indikerer, at Danmark har særdeles gode chancer for at trække det længste strå i mandagens skæbne landskamp. Der er masser af potentielle odds, der kan gå hjem til landskampen mod Armenien. Læs længere nedenfor hvad der er de mest sandsynlige odds.

Højeste odds til EM 2016 - plus mest avancerede bookmaker til et dansk publikum

 • Alle odds på denne side er fra avancerede og propfyldte bet365 med al deres statistik og gratis livestream tjenester – vel nok bedste bookmaker i dag i DK – her spiller alle de kloge!

1.  Fakta til at begrunde valg af odds til EM2016 kvalifikations kampen mellem Armenien - Danmark

 • Fakta:  Danmark har mødt Armenien 5 gange siden 16. august 1995. 4 sejre til Danmark og et famøst 4:0 nederlag på hjemmebane i Parken.!!!
 • Fakta:  Armenien har et par klassespillere eksempelvis Henrik Mkhitaryan, men bortset fra dem er Danmark spiller for spiller et klart stærkere landshold – det vidner favorit værdigheden til Danmark også om.
 • Fakta:  Siden 7. september 2014 har Armenien, hvor Danmark vandt 2:1 i Parken over Armenien, har det armenske landshold spillet en uafgjort og tabt de næste 5 landskampe i træk!
 • Fakta:  Armenien har tabt 6 af landets seneste 7 EM landskampe.
 • Fakta: Danmark har alt at spille for, mens Armenien intet har at spille for i denne landskamp udover æren. Danmark må som hold derfor alt andet lige være mere motiveret end Armenien.
 • Fakta:  Armenien ligger på en delt sidsteplads i EM kvalifikationsgruppe I.
 • Fakta:  Danmark ligger på en delt andenplads med Albanien med 11 point.

2.  Sandsynlige odds til Armenien - Danmark

a  Sandsynligt

 • Spil på at Nicklas Bendtner scorer første mål til odds 5,50. (Alternativt Pierre Emile Højbjerg til odds 9,50)

b Mere sandsynligt HOVEDTIP

 • Spil på at Danmark vinder landskampen over Armenien og få et favorabelt odds på 1,90 på 2-tal.

c Mest sandsynligt

 • Spil på at Danmark IKKE taber kampen mod Armenien og odds på dobbeltchancen at Danmark vinder eller uafgjort til oddset 1,20.

3.  Den frække

 • Armenien har slået Danmark en enkelt gang i Parken med cifrene 0:4. Danmark kunne sagtens gøre noget lignende mandag for at ”hævne” hvad der skete 11. juni 2013 og et ciffertips på 0:4 og dansk sejr er helt oppe i odds 34.

4.  Stillingen i gruppe I

 • Danmark er med sine 11 point et tophold i gruppe I. Armenien er med blot 1 point i 6 kampe uden diskussion et bundhold. Det er derfor yderst lukrativt at få et odds på dansk sejr og et 2-tal til odds 1,90.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3