top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 20:30 Atletico Madrid – FC Barcelona – Verdensklasse fodbold med Messi, SE KAMPEN GRATIS her

FC Barcelona har verdens stærkeste angreb personificeret af Luis Suárez, Junior Neymar og MEGA profilen Lionel Messi. I den seneste sæson 2014/15 scorede verdens bedste angribere 110 mål i La liga´s 38 turneringskampe. Det er næsten 3 mål pr. kamp. Det er vanvittigt og enormt underholdende at se på. Barcelona er uden tvivl et af de bedste fodbold hold i verden og når klubbens boldbesiddende pasningsfodbold og spillernes kombinationer og finurlige tekniske genialiter udspiller sig, så er man i den grad underholdt. Denne lørdag aften er det Atletico Madrid, der får besøg af verderns stjernerne fra FC Barcelona og det plejer at være en stor mundfuld for Atletico Madrid – idet de 4 seneste møder alle har resulteret i FC Barcelona sejre OG Messi har scoret mål i de fleste af dem. Derfor – forvent en STORKAMP denne lørdag aften mellem Atletico Madrid, der vandt La Liga i sæson 2013/14 og FC Barcelona er der regerende La Liga mestre og Champions League mestre. Det bliver ikke større.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

A. FC Barcelona – Messi bliver stjernen i aften!

 • Der er 2 verdens stjerner i international fodbold i øjeblikket og det har snart været tilfældet i mange år. Den ene hedder Cristiano Ronaldo og han har på overlegen vis netop scoret 5 mål på udebane for sin klub Real Madrid mod Espanyol i den spanske La Liga i dag den 12. september 2015.
 • Den anden verdens stjerne i fodbold hedder Lionel Messi og han skal spille for sin klub FC Barcelona lørdag aften klokken 20:30 mod Atletico Madrid. FC Barcelona er regerende spanske mestre og Champions League vindere 2014/15 og de er også favoritter til at vinde begge mesterskaber i denne sæson. Messi kommer til at træde i karakter i aften og får formentlig scoret sit første La Liga mål i denne sæson.
 • Lionel Messi har scoret i 3 af de seneste 4 fodbold kampe i dette kalender år mod NETOP Atletico Madrid, så alene det er en indikation af, at Messi har et godt tag på det forsvar, som Atletico madrid disker op med. Desuden har Atletico et svagere mandskab denne sæson efter 3 af de bærende kræfter i Atletico har forladt klubben. Arda Turan, Mario Suarez og Miranda er tabet af dem netop det der gør, at Messi og co ikke blot vinder i dag, som de plejer at gøre – men i stedet laver et målshow? 
 • HUSK DET ER GRATIS LIVE FODBOLD: Se Lionel Messi gratis på bet365 TV LINK.

B.  Statistik og spil forslag

Jeg holder med Barcelona

1. Barcelona har vundet 90,90% af sine udekampe i La Liga OG vinder 100% over Atletico i dette kalender år

 • Fakta: Barcelona har vundet 10 af klubbens seneste 11 udekampe i La Liga.
 • Fakta: Siden 11. januar 2015 har Barcelona vundet ALLE 4 fodboldkampe i træk over Atletico Madrid.
 • Derfor: Spil på at Champions League vinderne Barcelona i sæson 2014/15 snupper endnu en udesejr til gaveodds på 2,20.

2. Messi har scoret i 75% af klubbernes indbyrdes kampe i dette kalenderår 2015

 • Fakta: Real Madrid har netop vundet 0:6 i La Liga over Espanyol. Cristiano Ronaldo scorede 5 mål. I øjeblikket er der 2 fodbold spillere, som er må betegnes som værende verdens bedste. Ronaldo er den ene og den anden hedder Lionel Messi. Messi har ENDNU ikke scoret i år i La Liga. Det er uvant og meget usædvanligt og med det målshow Ronaldo netop har vist hele verden på bet365 (hvor kampen blev streamet helt gratis) så må det forventes at den lille troldmand må være enormt motiveret til fodbold kampen denne lørdag aften.
 • Fakta: Lionel Messi har scoret mål i 3 af de seneste 4 fodboldkampe i år mod Atletico Madrid.
 • Derfor: Spil på at Lionel Messi scorer det første mål til odds 4,50.
 • Derfor: Spil på at Lionel Messi scorer når som helst til odds 2,20.

3. Barcelona har nul scoringer imod sig i 88,88% af La Liga fodbold kampene

 • Fakta: Barcelona har holdt nullet i 8 af klubbens seneste 9 La Liga fodbold kampe.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Barcelona IKKE taber men vinder eller får uafgjort mod Atletico Madrid til oddset 1,29.

Jeg hader Barcelona

4. Atletico er ubesejret i 94,74% af sine hjemmekampe på Vicente Calderon

 • Fakta: Atletico Madrid er ubesejret i 36 af klubbens seneste 38 hjemmekampe i La Liga.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Atletico madrid vinder eller får uafgjort til odds 1,70.

5. Nul scoringer imod sig i 75% af La Liga fodbold kampene

 • Fakta: Atletico Madrid har en særdeles velfungerende defensiv og har i 6 af de seneste 8 La Liga fodbold kampe holdt nullet.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Atletico endnu engang som de oftest har gjort formår at holde nullet og få et odds på 1,70 på at Atletico IKKE taber.

Hvad er mest sandsynligt

6. Få mål i 80% af indbyrdes kampe

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 8 af de seneste 10 møder mellem Atletico Madrid og Barcelona.
 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 6 af Atletico´s seneste 7 hjemmekampe i La Liga.
 • Derfor: Spil på en målknap fodbold kamp med UNDER 2,5 mål til odds 1,70.
Service oplysning:

C.  Indbyrdes kampe & mange mål

 • Fakta: Barcelona har vundet de seneste 4 fodbold kampe i træk
 • Fakta: Atletico Madrid og FC Barcelona har de seneste 5 kampe i træk spillet få mål, mange mål, få mål, mange mål, få mål så fortsætter denne tendens, så er der mange mål i vente.
 • Fakta: Husk desuden det er 2 mester klubber der mødes i aften:  Atletico vinder af La Liga i 2013/14 og FC Barcelona vinder af La Liga i 2014/15

D. Stillingen i La Liga

Fakta & motivation: Barcelona SKAL vinde fodbold kampen lørdag aften, hvis de vil slås med Real Madrid om La Liga mesterskabet. Desuden må man formode at Lionel Messi kommer til at score mål i dag eftersom han i tidligere sæsoner ALTID har scoret mange mål. Det gør formentlig Messi ekstra motiveret, at hans evige rival Cristiano Ronaldo i dagens La Liga kamp mellem Espanyol – Real Madrid scorede 5 mål!
 • Fakta: Alle odds på denne side er fra bet365. Husk desuden at få - Gratis 1000 kroner bonus til denne fodboldkamp.

E. Live opdatering af kampen

Først scorer Fernando Torres i det 51 minut og blot 4 minutter senere sparker Neymar brilliant bolden ind på frispark til 1:1. FANTASTISK KAMP.
Messi har netop scoret til 1:2 i det 77. minut efter at have fået bolden serveret af Luis Suarez. Fabelagtigt - jubiiiiiii. Tillykke med gevinsterne til alle der "Jeg holder med Barcelona"
Barcelona er møggode - stadigvæk dog 1:2
Kampen slutter 1:2 til FC Barcelona.
En meget glad Neymar bliver interviewet efter kampen. Neymar siger blandt andet, at Messi er hans helt store forbillede. Messi han er også helt fantastisk - det er vi mange, der mener. Håber du fik set begge topkampe i dag - Ronaldo´s 5 kasser i den anden La Liga kamp med Real Madrid - det var også mega god fodbold på bet365. Glæder mig allerede til de næste kampe og snart er der også Champions League - huuh. Det er for fedt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3