top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Odds på Champions League vinderen 2015/16, topscorer, gruppevæddemål


Champions League er den turnering, som alle professionelle fodboldspillere helst vil vinde, hvis man ser bort fra verdensmesterskabet i fodbold for landshold. Bookmaker.dk har igen i år samlet en håndfuld af odds på markeder, som med garanti vil ændre sig efterhånden som flere og flere kampe er blevet afviklet.
Det er sjovt at ”fastfryse” oddsene som de ser ud INDEN nogen kampe er spillet. I de kommende måneder er denne side sjov at vende tilbage til, så man kan se hvilke odds man SKULLE have spillet, mens de var ganske høje.
Odds på Chelsea er fx i skrivende stund på vanvittige 11 og det skyldes formentlig en meget dårlige sæson start i Premier League. Det ændrer dog ikke ved, at Chelsea STADIGVÆK er i top 5 over de mest potentielle vindere af Champions League 2015/16.
En anden klub hvor der er OVER odds er på Manchester City. Lige nu i dette øjeblik er oddset på 13 på at de går hele vejen og snupper pokalen med de store ører.

Champions League live betting odds

 1. Bet365 er størst på live betting til Champions League 2015/16 og det er derfor en god ide at have en konto her.
 2. Tipico er også et godt bud. Besøg Tipico.

1. Har du likviditeten

Spil på en vinder af Champions League. Det er langt tid at skulle vente på en afgørelse, men fornøjelsen og spændingen ved at se Champions League fodbold kampene, den er mange gange større, når man oprigtigt holder med en eller flere af klubberne. Det kan man lettets komme til ved at spille på et odds på den endelige vinder af Champions League 2015/16.

De sikre væddemål

Europa League og Champions League kan ikke sammenlignes. I Champions League spiller de ypperste, dygtigste, mest komplette og teknisk begavede fodbold atleter i verden. Igen og igen ser man i Champions League at favoritten vinder. Det er sjældent at megafavoritterne taber deres kampe og derfor er der mange ”lette” odds at score penge på i Champions League 2015/16.

Odds og forventninger:

Denne side på Bookmaker.dk vil IKKE ændre sig med odds oversigterne nedenfor. Det er odds som de så ud INDEN første runde i Champions League 15. september 2015 blev spillet. Odds vil ændre sig og det er typisk odds på favoritterne der vil dale gradvist.
I min bog er der kun 6 klubber, som reelt har ressourcerne til at vinde CL i denne sæson. Det er Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester City, Chelsea og Manchester United. Glem resten – det her er Champions League og disse 6 klubber har verdens bedste fodbold spillere OG trænere.
 • Prøv at vende tilbage om en uge eller en måned til netop denne side på Bookmaker.dk og sammenlign odds´ene på denne side med de nyeste odds fra bet365.

2. Spil på en vinder af Champions League 2015/16 - Langtids væddemål

Manchester City har her i sæson starten fejet al modstand væk i Premier League, mens Chelsea på den anden side har skuffet fælt med ganske få point og flere nederlag på kontoen. Begge klubber er dog med i favoritfeltet stadigvæk i Champions League og mærkværdigvis er Chelsea en større favorit end Manchester City. Jeg har 3 bud på en vinder af Champions League.
 • Mest sandsynlige vinder: Barcelona er mit første bud med verdens bedste angribere i SAMME KLUB personificeret af Lionel Messi, Suarez og Neymar. Tænk tilbage på VM 2014 i Brasilien. Det var Messi, Neymar og Suarez vi alle snakkede om. De kommer alle fra 3 forskellige lande , Argentina, Brasilien og Uruguay og hver og en er de suveræne profiler på hver sit landshold. Barcelona vinder til odds 4HOVEDTIP
 • Næstmest sandsynlige vindere af CL titlen 2015/16 er Real Madrid og Bayern München til odds 5 og 6. Jeg er helt enig med bookmakerne. Jeg synes faktisk, det er ganske høje odds man får på alle 3. Helt ærligt kan jeg ikke forestille mig en anden vinder af Champions League 2015/16 end en af disse 3 klubber. Selvom der er høje odds der lokker på de 3 andre kandidater Chelsea, City og United, så har de førstnævnte 3 klubber simpelthen kvalitativt bedre spillere.

3. Topscorer

Det er mest sandsynligt at blive topscorer i Champions League, hvis ens klub når langt i turneringen. Det er derfor mest sandsynligt, at enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo bliver topscorer.  Jeg tror selv det bliver en af de 5 nedenfor.
 • Lionel Messi (Barcelona) scorer flest mål til odds 3,50.
 • Cristiano Ronaldo (Real Madrid) scorer flest mål til odds 3,75.
 • Luis Suarez (Barcelona) scorer flest mål til odds 9
 • Gareth Bale (Real Madrid) scorer flest mål til giga odds 51.
 • Sergio Agüero (Manchester City) scorer flest mål til odds 17.

4. Gruppevæddemål - Relativt ”sikre” langtids væddemål

Jeg har skrevet det tidligere, at Champions League adskiller fra alle andre turneringer ved, at det er de mest komplette og dygtige fodbold spillere, som spiller i de top 3 bedste klubber. De bedste klubber er Barcelona, Real Madrid og Bayern München. Det er ganske fine procenter, man får af sine penge på at klubberne ”blot” skal vinde deres grupper. Det er derimod mere usikkert ved de andre grupper,men odds er også væsentligt højere på dem.
 • Real Madrid vinder gruppe A til odds 1,44.
 • Barcelona vinder gruppe E til odds 1,22.
 • Bayern München vinder gruppe F til odds 1,33.
 • Samlet odds 1,44 X 1,22 X 1,33 = odds 2,3365 HOVEDTIP

5. Nationalitet – Det gyldne 2-tal

Real Madrid og Barcelona er begge blandt top 3 favoritterne til at vinde Champions League. Begge klubber er fra Spanien, derfor
 • Mit bud er Spanien til odds 2. Verdens 2 bedste fodbold spillere ( Ronaldo og Messi) vil begge bidrage til dette odds nok skal gå hjem – bare vent på det gyldne 2-tal slår til og vi fordobler pengene :-) HOVEDTIP

6. Champions League kampene 2015/16

Endnu sjovere er det at udvælge 1-5 odds i de uger, hvor Champions League kampene spilles. Husk - de absolutte favoritter har ofte lave odds - men det er også dem, der har de bedste fodboldspillere i verden. Forvent desuden mange mål i hovedparten af de kampe, som fx Real Madrid og Barcelona spiller.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3