top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 20:30 FC Barcelona - Levante – Verdensklasse fodbold med Messi, SE KAMPEN GRATIS her

FC Barcelona har verdens stærkeste angreb personificeret af Luis Suárez, Junior Neymar og MEGA profilen Lionel Messi. I den seneste sæson 2014/15 scorede verdens bedste angribere 110 mål i La liga´s 38 turneringskampe. Det er næsten 3 mål pr. kamp. Det er vanvittigt og enormt underholdende at se på. Barcelona er uden tvivl et af de bedste fodbold hold i verden og når klubbens boldbesiddende pasningsfodbold og spillernes kombinationer og finurlige tekniske genialiter udspiller sig, så er man i den grad underholdt. Denne søndag aften er det Levante, der besøger verderns stjernerne fra FC Barcelona og det plejer at være en stor mundfuld for Levante – idet de 4 seneste møder alle har resulteret i sikre FC Barcelona sejre OG Messi har scoret mål i de fleste af dem. Derfor – forvent en målrig aften mellem Levante og FC Barcelona, der er regerende La Liga mestre og Champions League mestre.
 • Kampstart: FC Barcelona - Levante 20:30
 • Gratis quick link: bet365 tv link (klik på live billeder i øverste højre hjørne OG log in)

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempler på screenshots fra en tidligere FC Barcelona kamp nedenfor. Se selv med (og nederst på siden LIVE fra kampen med kommentarer)

A. Spilforslag med fakta og odds

1.  Mange mål i vente

FC Barcelona scorer mange mål HVER GANG de har mødt Levante i de sidste 4 opgør. Ialt har Lionel Messi og de andre verdens stjerner fra FC Barcelona scoret 19 mål i blot 4 kampe.
 • Fakta: Barcelona har scoret mindst 4 mål i deres seneste 4 fodbold kampe mod dagens modstander Levante.
 • Spilforslag: Spil OVER 3,5 mål hos bet365 til odds 1,50. HOVEDTIP
 • Spilforslag: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,18.

 2. FC Barcelona har været enormt OVERLEGNE i 80% af hjemmekampene

 • Fakta: Barcelona har vundet BEGGE halvlege i 8 af de seneste 10 hjemmekampe på Camp Nou mod Levante.
 • Fakta: Levante har IKKE scoret et mål i 5 af klubbens seneste 7 udekampe.
 • Fakta: Levante har IKKE vundet en La Liga kampe de seneste 7 kampe i træk.
 • Spilforslag: Spil på at Barcelona vinder/vinder til odds 1,25 hos bet365.B. Historisk har Barcelona vundet 75% af kampene mod Levante

Levante har blot vundet 1 fodbold kamp i 20 forsøg - se grafik nedenfor. Dertil skal lægges at FC Barcelona har snuppet 4 storsejre i træk over Levante - ergo favorit værdigheden er i den grad på FCB og Messi.

C.  Stillingen i La Liga / Primera Division

FC Barcelona har haft en forrygende start på La Liga. 3 sejre i 3 forsøg. Uvant for FC Barcelona er derimod målscoren på blot 4 mål i 3 kampe. Det står i skærende kontrast til sidste sæsons 110 mål i 38 kampe og derfor må man forvente, at før eller siden vil målene vælte ind. Det er meget sandsynligt, at det kommer til at ske i dag, hvilket du kan læse mere om ovenfor.

D. Første målscorer og målscorer når som helst – Messi er brandvarm

 • Fakta: FC Barcelona vurderes af mange eksperter til at have verdens farligste trio i front. Messi, Suarez og Neymar. Populært går trioen under navnet MSN. 15. februar 2015 slog FC Barcelona senest Levante 5:0 på Camp Nou. Det blev til 3 scoringer fra Messi og en enkelt af Neymar og Suarez hver. Derfor er det også disse 3, som man må forvente laver hovedparten af målene i dagens kampe mellem topklubben FCB mod bundklubben Levante (Sidste sæson sluttede Levante med blot 2 point over nedrykningsstregen i La Liga)
 • Spilforslag: Odds på Lionel Messi: Første målscorer 3,10 , målscorer når som helst 1,28. HOVEDTIP
 • Spilforslag: Odds på Suarez: Første målscorer 3,75 , målscorer når som helst 1,40.
 • Spilforslag: Odds på Neymar:  Første målscorer 4,75 , målscorer når som helst 1,57.
 • Alle odds er fundet hos bet365 - Spil dem her.

E. Live update

 • Fodbold kampen er i gang og det er stadigvæk 0:0 efter knap 10 minutters spilletid.
 • Se selv med
Messi har netop brændt et frispark.
Neymar var tæt på - lige ved og næsten
Efter 33 minutters spilletid er der total FC Barcelona dominans. 32 farlige angreb til FC Barcelona mod Levantes blot 6. Virkelig feeeeed fodbold kamp.
Messi har netop brændt en farlig chance i det 38. minut med hovedet over mål. Den var tæt på!
Bartra scorer i det 50. minut for FC Barcelona. Nu kommer scoringerne endelig. Bartra ligner en meget glad fodboldspiller netop nu.
Neymar har netop nu scoret i det 54. minut for FC Barcelona. Stillingen er nu 2:0.
Messi skal til at skyde et straffe
Messi SCORER i det 61. minut, så 3:0 til FC Barcelona og en målrig kamp er i hus. Plus nu mangler vi blot Suarez til at score et mål. Tillykke med gevinsterne.
Victor Casadesus bringer lidt spænding tilbage i kampen med udligningen til 3:1 for Levante i det 67. minut.
Enormt spændende, hektisk, livlig og vanvittigt lækkert spil. Messi har også netop brændt et straffespark i det 75. minut.
Spændingen og opbakningen på lægterne er helt fantastisk. Camp Nou er et enormt lækkert stadion med enorm stemning blandt publikum. Stadigvæk 3:1 til FCB i det 83. minut.
Solo præstation af den lille troldmand Lionel Messi - han har netop bragt FC Barcelona foran 4:1 i det 89. minut. Fantastisk genialt mål. Kæft Messi er en go´ fodbold spiller.
Kampen er slut - FC Barcelona vinder 4:1 . Fantastisk fodbold kamp og den gik faktisk præcis som jeg og de fleste andre forventede. Levante er og bliver en prügelknabe for Messi og co.
 • Se selv med gratis på bet365 - 5 minutter og du er i gang.
 • Gratis tv link til bet365. (Husk at LOG IN for at se gratis med.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3