top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-09-2015 Vilde fakta (3 stk. ) med odds til fodbold lørdag 26. september 2015

Endelig weekend igen og en masse ligaer i europæisk fodbold kører i dag og i morgen i højeste gear. På denne side er der taget udgangspunkt i 3 fakta, som er ganske interessante, idet det er ganske sandsynligt, at tendenserne fortsætter. Har forsøgt at hente lidt statistisk guf fra ikke så belyste ligaer i det danske medie billede. Eksempelvis har klubben Brentford en meget underholdende tendens på sin hjemmebane, mens der i Skotland siden 2012 har været en klub der nationalt er mere enevældig end FCB og FCK er det i deres respektive lande.

1.  Brentford – Sheffield Wed, kampstart 16:00 med gratis streaming

13 kampe i træk med mange mål på Griffin Park

 • Fakta: Brentford spiller i den engelske næstbedste række Championship og det er altid enormt underholdende og målrige kampe, som hjemmepublikummet får serveret. De seneste 13 hjemmekampe i træk er der scoret OVER 2,5 mål i Brentford´s kampe på Griffin Park.
 • Derfor: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,80. (Højeste odds fundet her)
Gratis streaming: Se kampen – Denne kamp bliver streamet gratis på bet365 klokken 16:00 lørdag eftermiddag. Grib muligheden for at se gratis fodbold fra en anden liga end de fodbold ligaer, du plejer at følge. Se med her  (bet365 --> fodbold --> Storbritannien -->England – Championship --> Brentford v Sheff Wed )

2.  Celtic – Hearts, kampstart 16:00, Skotland Premiership

Celtic er enevældig i den skotske Premiership med sejre i de seneste 82,14% af kampene

 • Fakta: Celtic har vundet 23 af klubbens seneste 28 kampe i den skotske Premier League / Premiership.
 • Fakta: Celtic og Hearts har mødt hinanden 5 gange siden 1. december 2013. Celtic har vundet alle 5 kampe med en målscore på 18:0.
 • Fakta: Celtic  har i denne sæson en hjemmebane statistik på 4 sejre i 4 kampe og en målscore på 15:3.
 • Fakta: I sæson 2014/15 var Celtics hjemmebane statistik på 14 sejre, 2 uafgjort og 2 nederlag og en målscore på 50:8.
 • Derfor: Spil på 1-tallet at Celtic vinder til odds 1,22. (bet365 --> fodbold --> Storbritannien --> Skotland – Premiership --> Celtic v Hearts ) (Højeste odds til denne kamp fundet her
Bemærkning: I den skotske Premiership er der reelt kun 1 kandidat til mesterskabet. Efter at Glasgow Rangers tilbage i 2012 blev degraderet til 4. bedste række har Celtic siddet på mesterskabet – det er derfor kedeligt og forudsigeligt, men også relativt sikkert at spille på Celtic.

3.  Real Madrid – Malaga, kampstart 18:15 med gratis streaming

Real Madrid har vundet 87,5% af fodbold kampene på Santiago Bernabeu mod Malaga

 • Fakta: Real Madrid har vundet 21 af klubbens seneste 24 fodbold kampe mod Malaga.
 • Fakta: Real Madrid ligger nummer 1 i la Liga med 13 point, 4 sejre og en enkelt uafgjort – målscore på 14:1.
 • Fakta: Malaga ligger på en næstsidsteplads med 2 point, 2 uafgjort og 3 nederlag – målscore på 0:3!!!
 • Derfor: Spil på Real Madrid hjemmesejr til odds 1,14. (Spil odds OG se fodbold kampen gratis her på bet365) (Højeste odds fundet her)
 • TV: Se med på bet365 --> Fodbold  --> Spanien --> Spanien – La Liga --> Real Madrid v Malaga
Bemærkning: Denne kamp bliver yderst interessant at følge. Statistikken lyver ikke, Real Madrid har historisk vundet ”næsten” hver gang. Malaga er dog et enormt defensivt og dygtigt klubhold, hvilket klubbens målscore giver et tydeligt billede af. Malaga har i 5 kampe IKKE scoret et mål, men endnu mere vigtigt, der er blot scoret 3 mål på dem i 5 kampe i træk ialt. Alle forventer mange mål i denne kamp – men på Camp Nou den 28. august i år  mod Barcelona sluttede kampen mod Malaga med blot 1:0 til Messi og co. DERFOR - 5 målfattige kampe i træk til Malaga.  I dag får man gave odds på 3,10 for UNDER 2,5 mål. Det er et meget godt odds, idet jeg ikke forventer, at Malaga scorer nogen mål overhovedet, mens 1 eller 2 mål på ingen måde er usandsynligt fra Real Madrid. Klar værdi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3