top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-09-2015 Bundesligaen, La Liga og serie a, SE GRATIS LIVE STREAMING TV søndag aften fra de største ligaer i Europa.

Blandede bolcher til denne søndag med gratis live streaming fra Bundesligaen, serie A og La Liga. Hovedparten af de helt store klubber spillede deres liga kampe igår lørdag, men i dag har vi set med danske øjne både New Firm samt et par interessante kampe fra flere af de største ligaer i Europa at underholde os med – helt gratis. Den eneste reelle udfordrer til Bayern München , dvs Dortmund, skal i dag i kamp. Det bliver efter alt at dømme en målrig og underholdende kamp, som bliver streamet live fra klokken 17:30. Når klokken nærmer sig 20:30 er det den spanske La Liga der har en bundkamp på programmet og hvis den ikke har interesse, så skift over på serie A og se en regulær topkamp mellem Inter og Fiorentina. Alle kampene kan ses gratis og i kommentar felterne er der forslag til odds, som inspiration til alle der vil have lidt ekstra spænding til aften kaffen. God kamp.

Gratis fodbold fra de største ligaer i Europa – Se med

Et par gratis særligt udvalgte fodbold kampe fra Bundesligaen, serie A og den spanske La Liga i dag søndag den 27. september 2015.

Dem skal jeg selv se,

Bundesligaen
17:30 Dortmund – Darmstadt
Kommentar: Dortmund har en hjemmebane statistik på Signal Iduna Park på 3 sejre af 3 mulige og en målscore på 10:1. Ialt har Dortmund en målscore i denne sæson på 19:4 mod Darmstadt´s 6:7. Dortmund er en klar favorit i dagens kamp mod oprykkerklubben Darmstadt. Det mest oplagte spil i denne kamp er OVER 2,5 mål til odds 1,40. HØJESTE odds her.La Liga (Spanien)
20:30 Real Sociedad – Athletic Club
Kommentar: Alt kan ske i denne kamp. 2 klubber fra den sidste fjerdedel af tabellen. Er dog mest tændt på Athletic Club al den stund, at klubben blot har tabt 2 af de seneste 5 kampe mod topklubberne Barcelona og Real Madrid med et enkelt mål.  Et X kan dog heller ikke udelukkes og se seneste 3 møder mellem disse 2 klubber er sluttet 1:1. Et odds på 1:1 er på 6, mens en sejr til Athletic Club og 2-tal giver odds 3. Højeste odds.
Serie A (Italien)
20:45 Inter – Fiorentina
Kommentar: Det er 2 formstærke klubhold der møder hinanden. Inter og Fiorentina ligger på henholdvis en 1. plads og en 2. plads i serie A. Inter har vundet 5. kampe i træk, mens Fiorentina har vundet 4 kampe og indkasseret et enkelt nederlag. På den lidt længere bane har Fiorentina faktisk vundet 9 af klubbens seneste 10 serie A kampe, så denne kamp er en vaskeægte topkamp mellem 2 klubber i storform. En point deling og et ”X” til odds 3,60 er det mest sandsynlige. Højeste odds.

+ mange flere.Gratis live streaming fra de største ligaer i Europa

  • Alle kampene ovenfor bliver streamet gratis på bet365 i dag søndag 27. september 2015.
  • Se gratis med her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3