top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-09-2015 Superliga New Firm, Brøndby – FCK, kampstart 13:00

FCK og Brøndby skal søndag eftermiddag den 27. september 2015 klokken 13:00 endnu engang møde hinanden i NEW FIRM. Det er et møde mellem 2 klubber, hvor der er en enorm rivalisering og især de 2 klubbers supporters ser frem til disse kampe med glæde og gru. De seneste 5 kampe i træk har FCK IKKE tabt til Brøndby, så det er løver med selvtilliden i behold der kommer på besøg i dag på Brøndby stadion. FCK har ovenikøbet vundet de seneste 3 superliga kampe i træk og eksempelvis den tidligere topbomber Cornelius har endelig for alvor igen fundet storformen og er begyndt at lave mål. FCK ligger også på en delt førsteplads, mens Brøndby ligger og skvulper rundt i den nederste halvdel af ligaen. FCK skal bruge en sejr i dag til at cementere sig i front, mens Brøndby med en sejr i dag kan give Thomas Frank lidt ekstra tid i klubben. Uanset hvad resultatet bliver – New Firm er altid en kamp med nerve og intensitet og den bliver kommenteret gratis på bet365, mens folk der har tv kanalen TV3+ kan se den på fjernsyn.

Fakta og odds forslag:

 • FCK har IKKE tabt mod Brøndby de seneste 5 kampe i træk.
 • FCK har vundet 3 kampe ud af de seneste 5 mod brøndby.
 • FCK har vundet de seneste 4 kampe i træk de har spillet heraf er 3 af dem superliga kampe.
 • FCK har fornylig vundet 4:2 over AaB, mens Brøndby fornylig tabte 4:1 også mod AaB.
 • Der er scoret 12 mål ialt i FCK´seneste 4 kampe.
 • Der er scoret 14 mål i Brøndby´s seneste 4 kampe.
 • FCK ligger på en delt 1. plads i superligaen.
 • Brøndby ligger på en 8. plads i superligaen.
 • Det seneste møde mellem de 2 klubber var et taktisk opgør ( slutresultat 0:0) med blot 4 afslutninger til hver klub i HELE kampen. Til sammenligning var den foregående kamp der blev spillet i Parken den 8. marts 2015 med 14 afslutninger til FCK og 14 afslutninger til Brøndby. Den kamp sluttede 3:1 til FCK.
 • Derfor: Begge klubber har muligheder i denne kamp for 3 point og forventer ikke en målfattig kamp igen, som diverse bookmakere gør. Eksempelvis er en Cornelius i hopla – det må da for fa´en give muligheder og Brøndby kan da ikke blot stå og kigge på, mens han hamrer løs på mål. Begge klubber har også et snit på OVER 2,5 mål set over deres seneste 4 kampe, så i stedet for at satse på en vinder, er det mere oplagt at gå efter mange mål og et højt odds på 2,10. (HØJESTE ODDS PÅ DETTE SPIL FUNDET HER)


 

Følg gratis med på radio på computeren

 • Kampen bliver kommenteret live hos bet365. Du behøver IKKE en konto hos dem for at lytte med.
 • Lyt med her. (Husk at skrue op for lyden inde på hjemmesiden!)

Mange mål

 • OVER 2,5 mål giver odds 2,10. HOVEDTIP

Formen

Stillingen i superligaen

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3