top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-10-2015 FC Sevilla – FC Barcelona, SE KAMPEN GRATIS her

FC Barcelona og Real Madrid er Spaniens 2 i særklasse dominerende klubber og internationalt er netop de 2 klubber også blandt verdens top 5 klubber. I Champions League er de 2 spanske klubber sammen med tyske Bayern München faktisk topfavoritter til at vinde pokalen med de store ører. Det er derfor konge odds man i dag får på 2 meget sandsynlige resultater i denne kamp mellem FC Sevilla og FC Barcelona – en fodboldkmap som vi alle kan se HELT GRATIS idet den bliver streamet lørdag eftermiddag klokken 16:00. Messi er desværre skadet, men Suarez, Neymar og alle de andre intelligente og teknisk begavede FCB- spillere er klar til kamp. Husk desuden at Real Madrid spiller i morgen og den kamp kan man også se gratis.
 • Kampstart: FC Sevilla - FC Barcelona 16:00, 3. oktober 2015
 • Gratis quick link: bet365 tv link (klik på live billeder i øverste højre hjørne OG log in)

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempler på screenshots fra en tidligere FC Barcelona kamp nedenfor. Se selv med (og nederst på siden LIVE fra kampen med kommentarer)

1.  Scor et godt odds - 3 spilfiduser baseret på tendenser og statistik til Sevilla – FC Barcelona kampen

A. FCB har vundet 85,19% af sine La Liga kampe

 • Fakta: Barcelona har vundet 23 af klubbens seneste 27 fodbold i la Liga.
 • Fakta: Barcelona har vundet de seneste 5 møder mod Sevilla.
 • Den snu tipper: Spil på udesejr og et 2-tal til odds 1,85. SPIL DET her

B. FCB 100% ubesejret 12 kampe i træk

 • Fakta: FC Barcelona er ubesejret 12 kampe i træk mod Sevilla.
 • Livrem og seler: Spil på at FC Barcelona IKKE taber i dag og snup dobbeltchancen til odds 1,25. SPIL DET her

C. Mange mål i 100% af de 7 seneste møder mellem klubberne

 • Fakta: Der er blevet scoret MANGE mål i de 7 seneste møder mellem Sevilla og FC Barcelona i træk.
 • Meget sandsynligt og enormt flot odds: Spil på endnu et målrigt boldshow og OVER 2,5 mål til oddset 1,60. SPIL DET her

2. Seneste 5 møder

 • FC Barcelona har vundet de seneste 7 kampe mod Sevilla og nedenfor kan du grafisk se resultaterne af de seneste 5 kampe siden 14/9-2013. Der er desuden scoret ialt 29 mål i blot 5 kampe – det giver et gennemsnit på 5,8 mål pr. kamp. Se spilfidus ovenfor under 1.C .

3. Form tabel

 • Sevilla har i denne sæson af La Liga spillet 5 hjemmekampe. Det har resulteret i 1 sejr og 2 nederlag og en målscore på eget græs på 4-7, dvs i gennemsnit 11/3 = 3,66 mål pr. kamp. I FC Barcelona´s udekampe er der i gennemsnit scoret 3 mål pr. kamp.

4.  Stillingen i La Liga

 • FC Barcelona er et tophold med 15 point ud af 18 mulige point. FC Sevilla har haft en rædderlig sæsonstart med blot 5 point i turneringens første 6 kampe.

5. Live billeder

Efter 25. minutters spil er det stadigvæk 0:0 . Livebetting og mange mål er mega sandsynligt. Der har lige været en monster chance til FCB.
 • Det er pause og stillingen er stadigvæk 0:0. Livebetting og mange mål er nu oppe i odds 3 for OVER 2,5 mål.
Anden halvleg er i gang.
Masser af farlige angreb indtil nu - herlig kamp. Sevilla bider godt fra sig.
MÅL
 • Danske Michael Krohn-Dehli har scoret for Sevilla - wauw for et mål! 1.0 til Sevilla.
 • Se selv gratis med under live billeder på bet365.
 • V. Iborra bringer Sevilla i front med 2:0 efter assist af danske Krohn - Dehli. Nu kommer målene - og odds på mange mål var for blot minutter siden på 3!!!
MÅL
 • Neymar scorer et super flot mål - på straffe!  Oddset på 3 for over 2,5 mål er HJEMME - tillykke med jer der fulgte med ovenfor.
 • Se selv med eller live bet. (FABELAGTIG AMAZING kamp)
Kampen er slut. Sevilla vinder 2:1.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3