top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-10-2015 Real Madrid – Levante & FC Barcelona – Rayo Vallecano, se kampene GRATIS her

Cristiano Ronaldo, Suarez og Neymar på hjemmebane i dag i deres respektive klubber – se med gratis. I dag er der endelig topfodbold igen fra alle de store ligaer i Europa efter landskampene. Der er gratis live streaming af alle fodbold kampene fra den spanske La Liga denne lørdag og den tyske Bundesliga plus flere fra bet365.
Der er så mange seværdige kampe  at vælge i mellem i dag den 17 oktober 2015, så vælger at sætte fokus på 2 fodbold kampe, hvor der kan forventes målchancer i hobetal samt mange mål. Fodbold er bare lidt sjovere, når der bliver scoret mange mål.
De 2 fodbold kampe i dag på denne side af Bookmaker er ”Real Madrid – Levante” og ”FC Barcelona – Vallecano”. Forvent top underholdning og MANGE mål.

TV - INFO - Gratis La Liga fodbold med Real Madrid OG FC Barcelona

 • Kampstart: 17. oktober 2015 klokken 16:00 (Real Madrid – Levante) og klokken 20:30 (FC Barcelona – Rayo Vallecano)
 • TV info: Bookmakeren bet365 viser La Liga kampene gratis - se eksempler på screenshots fra andre La Liga kampe nedenfor. Se selv med (klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden og log in med dit brugernavn - det er 100% gratis at se fodboldkampen)
Eksempel: En Real Madrid kamp mod Granada
Eksempel: En FC Barcelona kamp mod Sevilla

1.  La Liga – Verdens bedste fodboldspillere

Den spanske La Liga har de ypperste, mest talentfulde, teknisk begavede og elegante fodboldspillere i verden. De 2 mest berømte og populære klubber i verden er i øjeblikket Real Madrid og FC Barcelona og udover succesen såvel nationalt og internationalt, så spiller verdens 2 største fodbold profiler også i disse 2 topklubber.

2.  Real Madrid - Levante, 16:00

Real Madrid har målmaskinen og mode ikonet Cristiano Ronaldo, der er topscorer i La Liga de 2 seneste sæsoner i træk OG han er oveni i det blevet hædret som verdens bedste fodboldspiller i 13/14 og 14/15.

A. Real Madrid´s 5 sejre i træk

 • De 5 seneste opgør mellem Real Madrid og Levante er alle med et slutfacit på sikker sejr til Real Madrid. Sejrene til Real Madrid var på 2:0, 5:0, 3:0, 3:2, 5:1.

B. Mange mål i 80% af fodbold kampene

 • De seneste 4 af 5 opgør mellem disse 2 klubber siden 6. april 2013 er alle sluttet med OVER 2,5 mål.
   

C. Santiago Bernabeu har i gennemsnit 4,2 mål pr. kamp

 • I sæsonen 2013/14 blev der på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu i gennemsnit scoret 4,2 mål pr. kamp. I sæsonen 2014/15 blev der i 19 hjemmekampe i gennemsnit scoret ligeledes scoret 4,2 mål pr. kamp. I denne sæson 2015/16 er der blot spillet 3 hjemmekampe på Santiago Bernabeu, men blot i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Det er usandsynligt at det fortsætter med så få mål.

D. Odds forslag

 • Derfor – jeg vurderer at Levante er en oplagt modstander at score mange mål på og det begrundes både i hjemmebane statistik fra de seneste 2 år sammenholdt med klubbernes indbyrdes møder i nyere tid. Odds på OVER 2,5 mål er på 1,28 , hvilket er meget, meget sandsynligt. Den kan sagtens gå højere op, så tjek live betting ud mens kampen er i gang, hvis du er ”grådig” og vil have et højere odds. SPIL HER3. FC Barcelona - Rayo Vallecano, 20:30

FC Barcelona har målmaskinen Lionel Messi, der er i særklasse teknisk overlegen og gang på gang viser sine legende og  yderst delikate driblinger og uforudsigelige ryk. FC Barcelona er dog mere end Lionel Messi, som i disse dage er skadet og det åbner helt nye muligheder i front, hvor Neymar og Suarez, der ligeledes er verdens stjerner, ikke længere blot kan vente på at Messi nok skal klare skærene, hvis en modstander har ”parkeret” bussen foran mål. En Suarez virker faktisk ofte meget tændt og engageret og han er i min bot den mest sandsynlige første målscorer til odds 3,60.

A. FC Barcelona: Vundet de seneste 5 kampe i træk OG målscore på 21:2.

 • Rayo Vallecano har den værst tænkelige historik mod FC Barcelona. Siden 17. marts 2013 har de spillet 5 fodbold kampe mod FC Barcelona og samtlige kampe er sluttet med nederlag og 4 af dem endda i meget målrige kampe. Målscoren i de 5 kampe er på 21:2.

B. Mere end 4 mål i gennemsnit på camp Nou

 • I sæsonen 2013/14 blev der på FC Barcelona´s hjemmebane Camp Nou i gennemsnit scoret 4,16 mål pr. kamp. I sæsonen 2014/15 blev der i 19 hjemmekampe scoret 85/19= 4,47 mål pr. hjemmekamp. I denne sæson er der i de 3 første hjemmekampe scoret 3 mål pr. kamp.

C. Odds forslag

 • Derfor – dagens modstander har alle odds i mod sig på Camp Nou. FC Barcelona vinder kampen sikkert og statistisk set er det en kamp der bør give minimum 3 eller flere mål. Et enormt sandsynligt odds er igen OVER 2,5 mål til odds 1,22. Overvej desuden begge odds i ét væddemål på denne side 1,28 X 1,22 = 1,56. Højeste odds HOVEDTIP

 

4. Stillingen i La Liga

Stillingen er tæt i toppen af La Liga. I dag må man forvente at RM og FCB begge vinder med mange mål. Eftersom de 2 andre topkandidater møder hinanden i morgen, vil tabellen i aften være med RM på 1. pladsen og FCB på 2. pladsen.

 

 5. Live update

Real Madrid har vundet og i Barcelona kampen er der ren målfest. Tillykke med gevinsterne til alle jer der fulgte med i odds forslagene ovenfor. ALLE odds gik hjem OGSÅ hovedtips.
 • Neymar har netop scoret sit 4. mål i træk i denne kamp i det 70. minut. Forstår godt at spillerne er glade. Det er jo helt vanvittigt. Virkelig god fodbold kamp.
 • Se selv gratis med her.
 • Ren legestue nu 5:1. Suarez kommer på tavlen i det 77. minut efter assist af Neymar. I målet til 4:1 var det omvendt. Messi er IKKE savnet i dag - de andre konger kan sagtens uden ham. SÅDAN. KLASSE, KLASSE, KLASSE.
 • Håber virkelig, virkelig I var mange der var grådige og gik efter flere end de 3 mål. Der er netop scoret igen. Hold kæft for en go´ gang fodbold. Denne gang var det Rayo Vallecano der gispede igen. Stillingen er 5:2.
 • Fodbold kampen er slut og alle odds gik hjem på denne side. Virkelig en fed fodbold dag med god underholdning og tendenser der blot fortsatte. Vi ses til næste kamp.
 • Slutfacit 5:2.
 • Livebetting, Livestreaming og odds til odds forslag på denne side. Alt kan ses gratis hos bookmakeren bet365 her. Til næste gang - giv dig selv en gave og få en gratis konto hos denne bookmaker. Ren underholdningsmaskine for alle fodbold fans der elsker odds og gratis sports tv og i særdeleshed fodbold. TILMELD DIG HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3