top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-10-2015 Napoli - Fiorentina, se kampen GRATIS, målfest i vente

Napoli er på UEFA´s liste over klubber i Europa rangeret som nummer 15. Napoli er et italiensk storhold og internationalt er det kun Juventus, som er rangeret højere end Napoli. Napoli er faktisk rangeret højere end topklubberne Manchester United (20)  og Manchester City (18). Dagens modstander Fiorentina (33) har startet sæson 2015/16 i serie a med fyr og flamme. Fiorentina ligger nummer 1 med 18 point og en målscore på 14/4.
 • Se kampen gratis her: Gratis live streaming af serie a fodbold kampen Napoli – Fiorentina klokken 15:00 søndag eftermiddag 18 oktober 2015 hos denne bookmaker. Husk det er helt gratis at se med, når man først er logget ind. Gratis TV link.
Det er derfor en fodbold kamp i dag, hvor det er spillere fra ”næsten” øverste hylde vi kan forvente fodbold lækkerier fra i dag. Efter mål vanviddet i går (Tænker især på FC Barcelona kampen - vanvittig Neymar målfest - 4 kasser ene mand!), så har jeg valgt at sætte fokus på en kamp i dag, hvor jeg forventer mange mål igen. Du kan læse mere længere nede hvorfor, at det er der, jeg synes det mest sandsynlige spil ligger i dag.

TV - INFO - Gratis serie a fodbold

 • Kampstart: 20. oktober 2015 klokken 15:00
 • Dagens serie a TOPBRAG: Napoli - Fiorentina
 • TV info: Bookmakeren bet365 viser serie a kampen gratis - se eksempel på screenshot fra live streaming tjenesten hos bookmakeren nedenfor. Se selv med (klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden og log in med dit brugernavn - det er 100% gratis at se fodboldkampen)

1. Jeg er Fiorentina supporter

Vinderstime på 91,66% 

 • Fakta: Fiorentina har vundet 11 af deres seneste 12 serie A kampe.
 • Spilforslag: Snup et gigant odds på udesejr og 2-tal til Fiorentina på 5,50. Højeste odds

Fiorentina er stærke offensivt OG defensivt

 • Fakta: Fiorentina har serie A´s mest solide defensiv. Der er blot scoret 4 mål på dem i denne sæsons første 7 kampe. Ingen andre klubber har så få scoringer imod sig. Sammenholder man det med, at Fiorentina med sine 14 scoringer i denne sæson, så er det åbenlyst hvorfor Fiorentina i øjeblikket topper den italienske serie A. Klubben har 6 sejre og 1 nederlag.  Uafgjort er IKKE en mulighed for denne klub. Fiorentina er i topform.
 • Spilforslag: Spil dobbeltchancen at Fiorentina vinder eller minimum får uafgjort til odds 2,25. Bedste odds i dag her.

2. Jeg er Napoli fan 

Napoli har statistisk overtag

 • Fakta: De seneste 3 møder mellem Napoli og Fiorentina har resulteret i napolitansk sejr. Napoli har ovenikøbet hjemmebanefordel.
 • Spilforslag: Derfor – spil på at Napoli snupper de 3 point i dag og få et 1-tals odds til 1,67. Bedste odds her.

Napoli får point i 92,31% af kampene på Stadio San Paolo

 • Fakta: Napoli har ”næsten” et fort på hjemmebanen Stadio San Paolo, idet 12 af klubbens seneste 13 hjemmekampe har resulteret i point.
 • Spilforslag: Spil dobbeltchancen at Napoli IKKE taber til Fiorentina i dagens topkamp og få odds 1,20 på at Napoli ”vinder eller uafgjort”. Klart bedste odds3. Jeg elsker blot serie A og vil have det mest sandsynlige odds

a.  Masser af mål i 93,75% af kampene

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 15 af Napoli´s seneste 16 fodbold kampe i serie A.

b. 8 hjemmekampe i træk med mange mål

 • Fakta: Napoli har i den grad mål i støvlerne på hjemmebanen Stadio San Paolo. De har de seneste 8 fodbold kampe i træk scoret minimum 2 mål på eget græstæppe.

c. Scorer 2,29 mål pr. kamp!

 • Fakta: Napoli har serie A´s anden mest effektive offensiv med 16 mål i denne sæsons første 7 kampe. Det er i gennemsnit 2,29 mål pr. kamp fra napolitanerne.

d. Napoli scorer 3 mål HVER gang de spiller på eget græs!

 • Fakta: Napoli har spillet 3 hjemmekampe i denne sæson. Det er blevet til 9 mål, så 9/3= 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.

e. Enormt mange mål i 88,88% af kampene

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Fiorentina´s seneste 9 udekampe i serie A. Det har derfor ALTID været meget seværdige fodbold kampe med masser af mål – så fodbold fans af serie A, det er i dag, der er topkamp med mange mål i vente!

f. Forvent mindst 2 kasser fra Fiorentina denne søndag eftermiddag

 • Fakta: Fiorentina har en af serie A´s mest giftige og effektive offensive mandskaber i øjeblikket og 3 kampe i træk har klubben fundet netmaskerne minimum 2 gange. Alle forventer mål fra dem, idet de med 14/7 =2 også har et gennemsnit på 2 mål pr. kamp i denne sæson. Det er faktisk efter italienske forhold et vanvittigt gennemsnit. I sidste sæson havde topholdet Juventus med et gennemsnit på 1,89 scorede mål pr. kamp det højeste gennemsnit når man betragter antal mål en klub har scoret.

4. Spilfidus med odds begrundet i statistik

Spilforslag: Derfor – Punkterne a,b,c,d,e,f gør, at denne eftermiddags italienske topbrag bør blive en seværdig og målrig kamp. Husk alle kan se den gratis hos den bookmaker, der er omtalt på denne side.


 

5. Stillingen i serie A

 • Det er 2 af serie A´s mest sprudlende og giftige offensive målkonger, der i dagens eftermiddags kamp møder hinanden på Napoli´s græs tæppe. Fiorentina har scoret 14 mål, mens Napoli har lavet 16 mål. Fiorentina er desuden en klub der altid går ALL IN og de går helt sikkert efter de 3 point i dag. Om de vinder er en anden sag - men mål skal der nok komme og jeg forventer flere - jævnfør statistikken ovenfor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3