top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-10-2015 FC Barcelona – Eibar, Se kampen GRATIS og odds med statistik

Barcelona SKAL vinde i dagens svære hjemmekamp mod Eibar efter at Real Madrid med sejren på 1:3 over Celta Vigo lørdag eftermiddag 25. okt., har lagt sig alene i spidsen med 21 point.
Eibar har faktisk haft en ganske udmærket sæsonstart i den spanske La Liga og klubben ligger også på en flot 6. plads i tabellen. Det der gør, at Eibar er lidt mere interessant end flere af de andre klubber i ligaen er, at de i denne sæson blot har haft et enkelt nederlag i 8 kampe. Den bedrift skal især tilskrives en yderst kompakt defensiv, idet der blot er scoret 7 mål på dem i 8 kampe. Det er derfor den snusfornuftige ikke blindt blot skal spille på et målorgie uden først at kigge lidt på statistikken. Vinder FC Barcelona kampen får man et enormt lille odds og et ”X” er faktisk mindst lige så sandsynligt – men her er odds væsentligt mere lukrativt.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

Statistik med odds

A. Disse odds er til FC Barcelona fans

FC Barcelona har vundet 82,76% af sine La Liga kampe

 • Fakta: Barcelona har vundet 24 af klubbens seneste 29 La Liga kampe.
 • Derfor – Snup et favorit odds på 1-tal til odds 1,11. Højeste odds.

Mange mål i 100% af de seneste kampe

 • Fakta: Barcelona´s seneste 6 La Liga kampe i træk er alle sluttet med OVER 2,5 mål.
 • Fakta: FC Barcelona har mindst scoret 2 mål i 10 af klubbens seneste 11 hjemmekampe på Camp Nou.
 • Derfor - Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,30. Odds fundet her.

B. Høje odds med Eibar statistik og tendenser

Få mål i 85,7% af Eibar´s kampe

 • Fakta: Eibar er en klub, hvor defensiven simpelthen er effektiv og kompakt. I 6 af klubbens seneste 7 kampe er kampene sluttet med et facit på UNDER 2,5 mål.
 • Fakta: Eibar er sammenlignet med FCB en lille klub, der kommer til Camp Nou og vil kæmpe for et enkelt point. Deres historik viser også, at uanset at de kommer bagud, så vil de IKKE satse alt, men fortsætte med at arbejde med de defensive pligter. Jeg forventer 0 mål scoret af Eibar.
 • Derfor – Spil på UNDER 2,5 mål til vanvids odds på 3,50. HOVEDTIP 

Eibar er ubesejret i 90% af sine kampe – Få odds på 26 og 10 i dag!

 • Fakta: Eibar er ubesejret i 9 af klubbens seneste 10 La Liga kampe.
 • Derfor – Ciffertips på 0:0 til mega vanvids odds på 26 og et ”X” til odds 10. Begge odds hos denne bookmaker.


Liga tabellen

FC Barcelona ligger i den absolutte top 3 af liga tabellen i dag, men det kræver sejre over klubber som Eibar, hvis de vil fortsætte med at være blandt de øverste. Eibar har dog læst lektien fra sidste sæson og i denne sæson har de med succes grebet ALLE kampene an primært med fokus på en kompakt defensiv. FCB vil få svært med at score mange mål i dagens kamp. Læs i statistikken ovenfor hvilke odds, det er værd at overveje til dagens Liga brag mellem 2 klubber fra top 6 i verdens bedste fodbold liga - LA LIGA.

LIVE UPDATE

MÅL
Der er allerede scoret. Borja Baston fra Eibar har scoret. 0:1 føring til Eibar. Det er vanvid.
 • Se selv med - helt gratis hos bookmakeren lige nu. (Klik på live billeder i øverste højre hjørne - når du er logget ind)
Messi kan kun følge bekymret og skadet med fra tilskuerpladserne.
MÅL
Luis Suarez har netop gjort det til 1:1.
Suarez - han er konge!
Så er der halvleg. Enormt spændende fodbold kamp og enormt overraskende, at FCB startede med at komme bagud. Det gav lige odds på live betting et gevaldigt ryk opad, hvis man spillede på 1-tallet. Odds på 10 på et uafgjort resultat - det er IKKE umuligt. Hopper du først på det odds nu er det blot på 4,33, mens 1-tal giver 1,30 stadigvæk og 2-tal odds 15. Alt kan ses under Live betting. Jeg synes selv "X" er det bedste bud.
MÅL
Suarez scorede til 2:1 i det 48. minut og stillingen er stadigvæk 2:1. Rakitic har netop haft et godt forsøg på frispark i det 75. minut. Alle FCB fans - I har scoret kassen i dag. Os andre der satsede på de høje odds - ikke i dag.
MÅL
3:1 netop nu. IGEN Suarez - kæft han har mål i støvlerne i dag - hat-trick. :-) Meget underholdende og god fodbold kamp. FCB har også fået et rødt kort. 
Kampen er slut. 3:1 sejr til FC Barcelona. Suarez blev 3-måls skytte. Klasse.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3