top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-11-2015 FC Barcelona – Villarreal, Se kampen GRATIS og hovedtips odds

Se denne fodbold kamp gratis i eftermiddag klokken 16:00 på din mobil eller computer hos denne bookmaker – læs mere nedenfor hvor og hvad du skal gøre – det tager 3 minutter.
FC Barcelona har et velsmurt fodbold tog i øjeblikket, der brager afsted. Messi er ikke kampklar, men det er resten af FC barcelona stjernerne anført af super stjernerne og målkongerne Luis Suarez og brasilianske Neymar. Begge klassespillere er i et målhumør i øjeblikket som blandt andet har resulteret i hattrick af Suarez og 4 mål i en enkelt kamp ad Neymar. Begge spillere blomstrer faktisk i Messi´s fravær og det kan de snu tippere drage fordel af, idet odds på målskytterne faktisk er sat ganske højt set i lyset af spillernes top niveau.


TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

 • Bookmakeren Unibet viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på LIVE screenshot fra live streaming tjenesten på unibet fra FC Barcelona - Villarreal efter knap 9 minutters spil. 
 • Se selv med (Find kampen under LIVE BETTING på unibet)

1.  Sandsynlige odds med spil forslag til dig der spiller med fornuften – Investerings tips

a.  FCB har vundet over 83% af sine La Liga kampe.

 • Fakta: FC Barcelona har vundet 26 af klubbens seneste 31 fodbold kampe i den bedste spanske fodbold række La Liga.
 • Spil fidus: Spil på 1-tal og hjemmesejr til FCB til favorit odds på 1,25. (Wauw – 25% forrentning på FCB på eget græs!. Et gaveodds her)

b.  Camp Nou er en fæstning – FCB vinder HVER gang i denne sæson – 100% vinder statistik

 • Fakta: I denne sæson i La Liga har FC barcelona spillet på Camp Nou 5 gange. 5 sejre er det blevet til og en målscore på 15:5.
 • Spil fidus: Derfor – endnu en klar indikator af, at 1-tallet til odds 1,25 er ENORMT sandsynligt. HOVEDTIP

c.  Neymar og Suarez – 2 målkonger der scorer masser af mål.

 • Fakta: 4. november 2015 i Champions League. Neymar scorer 2 mål, Suarez scorer 1 mål
 • Fakta: 31. oktober 2015 i La Liga. Neymar scorer 1. mål, Suarez scorer 1. mål.
 • Fakta: 25. oktober 2015 i La Liga. Suarez scorer 3 mål – Ægte hat-trick – en sand målkonge.
 • Fakta: 17. oktober 2015 i La Liga. Suarez scorer 1 mål og Neymar går fuldstændig målamok og scorer 4 mål i én kamp - VANVITTIGT IMPONERENDE. Neymar var et målmonster i denne fremragende kamp. En af de mest underholdende fodbold kampe jeg har set de seneste par måneder på min IPAD.
 • Spil fidus: Derfor – Scorer Luis Suarez første mål giver bookmakeren odds 3,40, mens Neymar giver odds 3,50. Overvej at spille BEGGE odds. Hvem andre end dem kan score? HOVEDTIP

 d. Scorer 3 mål i gennemsnit på Camp Nou. Jeg FORVENTER mange mål – scor kassen på det

 • Fakta: FCB har i denne sæson scoret 15 mål i 5 hjemmekampe, 15/5= 3 mål i gennemsnit pr. kamp.
 • Spil fidus: Spil på at der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,53 hos Unibet. (Højeste odds her)

2. Indbyrdes opgør

Fakta: FCB har en statistik mod dagens modstander Villareal, som gør at gæsterne må møde til kamp i dag med enorm respekt. FC barcelona har siden 27. april 2014 vundet 5 kampe af 5 mulige med en målscore på 13:6.

3. La Liga – Stillingen

Real Madrid og FC Barcelona har allerede sat sig på de 2 øverste pladser i La Liga / Primera Division. De 2 verdens klasse mandskaber vil med overvejende sandsynlighed også være i toppen når sæsonen 2015/16 slutter til næste år - i mellemtiden er der masser af fornuftige odds at overveje.

4. Mere gratis fodbold og sports tv.
- Blot 3 minutter tager det at komme i gang!

Unibet har mindst 10.000 live streaming sports udesendelsr om året. Især er der alle fodbold kampene fra den spanske la Liga samt den tyske Bundesliga. Alt bliver streamet 100% gratis. Vil man vide om en bestemt fodbold kamp bliver vist gratis på Unibet HER, så er det blot at skrive eksempelvis "FC Barcelona - Villarreal" i søgefeltet inde på Unibet´s hjemmeside. Dernæst se om dette lille symbol står ud for begivenheden. (Se ikon til højre "U TV"-->) 

5. Live Update

 • Dani Alves har netop i det 18. minut haft en stor chance. Stadigvæk 0:0.
 • Find kampen på Unibet under Live betting. Se selv med gratis
 • Efter 42. minutters spil - er stillingen stadigvæk 0:0 og 1-tallet og FCB sejr er oppe i odds 1,50 i live betting på unibet her!!!
 • PAUSE
 • Nu er der spillet 56 minutter. Odds på 1-tallet er på 1,67. Så er det nu!
MÅL
Neymar scorer til 1:0 i det 60. minut. Første målscorer odds ovenfor er HJEMME til odds 3,50 SÅDAN. Kæft det kører yipiiiiiiii. Se 1.c. Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed fodbold kamp.
MÅL
 • Målkonge 2 Suarez scorer køligt og koldt på straffespark. 2:0 til FC Barcelona. Fantastisk kamp. Alle odds er på vej i mål. Indtil videre tillykke med gevinsterne til jer der spillede med og ikke mindst så med på Live streaming på Unibet. Fed gratis underholdning denne mørke eftermiddag. fedt at vinde. (I aften er det Real Madrid kamp - den bliver også vist gratis på unibet live betting tv. Husk det nu)
 • Statistik: FC Barcelona sidder på denne kamp. Lidt statistik indtil nu. 16 målforsøg til FCB mod blot 4 målforsøg til Villarreal. 8 skud på mål til FCB mod blot 1 skud på mål fra Villarreal. En bold besiddelse til FCB på 65%. FC Barcelona er klasser bedre end Villareal. Ren nydelse at se denne kamp.
MÅL
 • Assist af Suarez og mål af Neymar. 3:0 til FC Barcelona i det 85. minut og samtlige odds og spil fiduser i dag på denne side er gået hjem på Bookmaker. Kæmpe tillyke med gevinsterne til jer alllesammen. Sådan skal der spilles og investeres i odds.

Kampen er slut - ALLE ODDS GIK HJEM - TILLYKKE

 • Slut facit blev 3:0 til FC Barcelona. Statistik og tendenser - jeg elsker det. Alle odds fiduser gik hjem. Unibet må til lommerne i dag og betale os spillere. Alle odds blev spillet her denne søndag eftermiddag.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3