top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-11-2015 FC Sevilla – Real Madrid, se GRATIS live streaming og et HOVEDTIPS til 50% forrentning

Gratis live streaming af FC Sevilla – Real Madrid hos denne bookmaker. Du finder kampen I live betting sektionen inden på hjemmesiden eller alternativt klik på sport og dernæst live betting.
Real Madrid er efter FC barcelona´s sejr søndag eftermiddag pisket til at vinde udekampen søndag aften klokken 20:30. Real Madrid har dog også god grund til at have optimismen i behold inden kampen bliver sat i gang. Bookmakerne har af en eller anden grund tillagt Sevilla´s gode resultater den seneste tid på eget græs enorm betydning, for man får faktisk næsten en dobling af pengene på RM sejr i dag. Det er dog ikke mit hovedtip til dagens kamp – se længere nede.
 • FC Sevilla - Real MadridSE MED GRATIS TV LINK på Unibet
 • Kampstart: 20:30 den 8. november 2015
 • NB: Se eventuelt odds forslag til dagens Barcelona kamp fra i eftermiddags – det var en fantastisk kamp og håber at Real Madrid kan leve op til sin favorit værdighed, så alle odds på denne side ligeledes kan gå hjem. Alle odds GIK HJEM i eftermiddags.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Real Madrid OG det er GRATIS

 • Bookmakeren Unibet viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på LIVE screenshot fra live streaming tjenesten på unibet lige herunder fra denne kamp. Se LIVE UPDATE nederst på denne side.
 • Se selv med (Find kampen under LIVE BETTING på unibet eller brug hjemmesidens søgefunktion under sport)

1. Fakta, statistik og odds til FC Sevilla – Real Madrid

a.  Real Madrid har vundet 85,71% af fodbold kampene mod FC Sevilla

 • Fakta: Real Madrid har vundet 12 af klubbens seneste 14 fodbold kampe mod FC Sevilla.
 • DERFOR DETTE SPILFORSLAG: Spil på favorit sejr til et efter omstændighederne MEGA HØJT odds på 1,95 for et 2-tal. HOVEDTIP

b. Stadion Ramón Sánchez Pizjuán = mange mål = ALTID

 • Fakta: FC Sevilla har minimum scoret 2 mål i 9 af klubbens seneste 11 hjemmekampe.
 • Fakta: Real Madrid har scoret MINDST 3 mål i de seneste 3 La Liga fodbold kampe i træk.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i FC Sevilla´s seneste 7 hjemmekampe i træk på stadion Ramón Sánchez Pizjuán.

c. Real Madrid på udebane = mange mål

 • Fakta: Real Madrid har i denne sæson spillet 5 udekampe. Der er i de kampe samlet scoret 15 mål, dvs. 15/5 = 3 mål i gennemsnit pr. kamp.

d. Indbyrdes møder har i 83,33% af kampene resulteret i målfest

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 5 af klubbernes seneste 6 møder.

e. RM er i øjeblikket synonymt med = masser af mål

 • Fakta: Real Madrid´s seneste 3 La Liga kampe har ALLE været meget målrige. 4 mål, 4 mål og 3 mål.

2. Spilforslag

2.1 En forrentning på 50% på en målrig kamp i dag

 • DERFOR DETTE SPILFORSLAG: En målrig kamp i vente, jævnfør punkterne b,c,d,e ovenfor, så spil på OVER 2,5 mål til odds 1,50. HOVEDTIP HØJESTE ODDS HER2.2 Formstærke Real Madrid er blodtørstige i øjeblikket – Udnyt det

 • Fakta: Real Madrid har vundet BEGGE halvlege i 5 af klubbernes seneste 6 opgør – total Real Madrid dominans.
 • Fakta: Real Madrid har vundet BEGGE halvlege de seneste 3 la Liga kampe i træk.
 • DERFOR DETTE SPILFORSLAG: Spil at Real Madrid Vinder/Vinder igen til odds 2,90.

2.3 Verdens bedste fodboldspiller

 • Fakta:  Ronaldo har scoret i 3 af Real Madrid´s seneste 6 fodbold kampe.
 • Fakta: FC Sevilla og Real Madrid mødte hinanden sidst 2. maj 2015. Kampen sluttede med cifrene 2:3 og Real Madrid sejr. Vigtigst at notere sig fra den kamp er, at Cristiano Ronaldo scorede ALLE 3 mål og lavede et ÆGTE hattrick.
 • DERFOR DETTE SPIL FORSLAG: Spil på at Cristiano Ronaldo scorer NÅR SOM HELST til odds 1,86.

3. Indbyrdes kampe

4 sejre til RM og 1 sejr til FC Sevilla i klubbernes seneste 5 opgør. Bemærk 0 uafgjorte kampe.

4. Stillingen i La Liga / Primera Division

Vinder Real Madrid i aften - så snupper de førstepladsen igen.

5. LIVE UPDATE

MÅL
 • Sergio Ramos bringer Real Madrid foran 0:1 i det 22. minut.
MÅL
 • Ciro Immobile skaber spænding igen i denne kamp og balancen er tilbage. 1:1 - nøj hvor det lover godt de næste mange minutter. Fed kamp indtil nu og mine odds kan stadigvæk ALLE gå hjem.
PAUSE
 • Stillingen er stadigvæk 0:0 og der er lagt op til målfest i anden halvleg.
 • Se selv med på Unibet TV - det tager 3 minutter at oprette en konto og det koster 0 kroner at se fodbold kampen. Glæder mig helt vildt. Ronaldo - kom så for pokker.
 • 2. halvleg er netop fløjtet i gang. 
 • Gareth Bale har netop haft et godt forsøg. Bemærk desuden det flotte odds på 2-tal i live betting lige nu!
 • Se gratis med på unibet fodbold tv.
MÅL
Ever Banega bringer Sevilla foran 2:1 i det 61. minut. Tillykke med en forrentning på 50% til jer der spillede med på mange mål. Det primære HOVEDTIPS til denne kamp - se ovenfor. Nu mangler Ronaldo blot at score et par gange så de andre odds også kan gå hjem.
MÅL
 • Fernando Llorente gør det til 3:1 til FC Sevilla i det 75. minut. Denne kamp ER allerede blevet målrig. Puhaaa - Real M. Mange mål tendensen fortsætter.
MÅL og kampen er slut
 • Real Madrid scorer fra 22. meters afstand via James Rodriguez. Stillingen er nu 3:2 og FC Sevilla har derfor vundet kampen, idet kampen efterfølgende blev fløjtet af. Hvilken målfest i dag. 5 kasser. Trist med Ronaldo - men i det store og hele en ganske udmærket odds dag og fantastisk medlevende kommentator.
 • Sergio Ramos scorede første mål for Real Madrid i dag og alligevel taber de - han vær meget ærgerlig og skuffet efter kampen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3