top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-11-2015 El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona, Se fodbold kampen GRATIS her og hovedtips

El Clasico bliver spillet 21. november 2015 klokken 18:15 og bliver live streamet gratis til alle Unibet og bet365 kunder. Har du en konto en af de steder, så se gratis med i aften. I fodboldens verden bliver det simpelthen ikke større end når disse 2 verdens klubber mødes. I aften er det sandsynligt, at Lionel Messi efter sin knæskade er tilbage – det meldes dog først ud 1 time før kampstart om Messi er med eller ej. I La Liga tabellen ligger dagens modstandere vanen tro side om side som nummer 1 og 2. Bookmaker .dk har samlet den vigtigste statistik til lørdagens mest imødesete topkamp og der er 2 hovedtips, som er enormt sandsynlige. God kamp.
 • El Clasico: Real Madrid - FC BarcelonaSE MED GRATIS TV LINK på bet365
 • Kampstart: 18:15 den 21. november 2015

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

1. Odds til alle Barcelona fans

A. FCB har i 32 kampe vundet 84,38%

 • Fakta: FC Barcelona har vundet 27 af klubbens seneste 32 La Liga fodbold kampe.
 • Tendenser fortsætter: Spil på FCB og 2-tal til odds 2,80. Højeste odds
2. Odds til alle Real Madrid fans

A. Santiago Bernabeu er ”næsten” garanti for hjemmesejr. 84,21% vinder statistik

 • Fakta: Real Madrid har vundet 19 af klubbens seneste 22 hjemmekampe i La Liga.
 • Fakta: Real Madrid har i denne sæson i La Liga spillet 5 hjemmekampe på Santiago Bernabeu. Resultaterne af de kampe er 4 sejre og en uafgjort og en målscore på 12-1. På eget græs er RM enormt effektive. Det understreges af statistikken for hele sidste sæson 2014/15, hvor Real Madrid i 19 kampe fik 16 sejre, 2 uafgjort og blot et nederlag.
 • Tendenser fortsætter:  Derfor – skal RM fortsætte med at være dominerende i egen hule, så er det 1-tallet til odds 2,50. Odds fundet her3. El Clasico - De mest sandsynlige odds til investerings tipperne

A. Mange mål i vente

 • Fakta: Indbyrdes fodbold kampe resulterer i målrige opgør – HVER GANG
 • Fakta: Real Madrid har minimum scoret 2 mål i 34 af klubbens seneste 38 hjemmekampe på Santiago Bernabeu.
 • Fakta: FC Barcelona har spillet målrige kampe med OVER 2,5 mål i 8 af klubbens seneste 9 La Liga kampe.
 • Fakta: Real Madrid og FC Barcelona har 7 kampe i træk spillet målrige kampe med OVER 2,5 mål. Messi, Suarez, Neymar og Ronaldo er i særklasse alle verdensklasse spillere i den offensive disciplin på en fodboldbane og det kan i den grad aflæses i målstatistikken.
 • Tendenser fortsætter: Spil på mange mål og OVER 2,5 mål til odds 1,50. Odds fundet her HOVEDTIPB. RM og FCB spiller ALDRIG uafgjort

 • Fakta: Siden 26. oktober 2013 har disse 2 klubber mødt hinanden 5 gange. Resultatet har HVER gang været med 3 point til en af klubberne.
 • Tendenser fortsætter: Derfor – når giganterne mødes i El Clasico, så er det kun sejren der tæller og derfor er odds på dobbeltchancen at enten vinder RM eller FCB til odds 1,28 det mest sandsynlige odds. Spillet er fundet hos denne bookmaker. HOVEDTIP

4. Indbyrdes opgør

Disse 2 klubber går efter de 3 point. Det kan den kloge tipper udnytte. Se ovenfor i 3B.

5. Stillingen i den spanske La Liga

2 klubber i den spanske La Liga er altdominerende. I dag mødes de i El Clasico og hele verden kigger med.

6. LIVE UPDATE

MÅL
 • Suarez har netop bragt FC Barcelona foran til stillingen 0:1.
 • Gratis live streaming: Se selv med netop nu på bet365. Klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden.
 • Cristiano Ronaldo ærgrer sig gevaldigt over scoringen på billedet. Real Madrid er bagud på hjemmebane - men for os tippere er det faktisk kun godt for fodbold kampen. Vi vil gerne have mange mål...yipii.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3