top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Gratis live streaming af Real Madrid – Getafe, kampstart lørdag 16:00

Real Madrid er 6 point efter FC Barcelona i den spanske La Liga. I dag skal RM på sin hjemmebane Santiago Bernabeu møde en klub, som de historisk i nyere tid har en flot statistik imod. De kloge og skarpsindige tippere bør udnytte denne information. Odds på at RM vinder er helt nede i odds 1,10, så det er ikke her at dagens hovedtip ligger. Se længere nede på siden hvilke odds der er ”lige til højrebenet” i denne fodbold kamp og husk endelig at se kampen. Den bliver vist og live streamet helt GRATIS hos bookmakeren omtalt på denne side. God Kamp.
 • La Liga: Real Madrid - GetafeSE MED GRATIS TV LINK på bet365
 • Kampstart: 16:00 den 5. december 2015
 • Et lille tip: Denne bookmaker er bedst til mobil betting. (Alle burde vide det – nu ved du det også.)

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Real Madrid OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på LIVE screenshot fra La Liga kampen nedenfor. Der er spillet 7 minutter og RM har allerede bragt sig foran 1:0 på en scoring af Benzema.
 • Se selv med

1. Spil forslag til dagens første La Liga kamp begrundet i fakta og tendenser

A.Få næsten 30% forrentning af din kapital på ”sikre” og sandsynlige odds

Alle hovedtips er i den seneste tid ”gået rent hjem” på Bookmaker.dk , så tillykke med gevinsterne til jer der fulgte med. Igen denne fodbold lørdag er der flere odds, som er særdeles lokkende. I Real Madrid kampen kan man blot få odds 1,10 på 1-tal og hjemmesejr – men vil man have et højere afkast, så er det et målrigt opgør man skal spille på. Faktaene nedenfor taler sit eget tydelige sprog og husk nu at se kampen LIVE, hvis du har tiden til det. Det er 100% gratis via bet365 tv link og undervejs i kampen kan man følge udviklingen i oddsene under live betting. Det er sjovt, særdeles underholdende og også en smule vanedannende – kort sagt enormt fed og gratis lørdags fodbold underholdning.
 • Fakta: Real Madrid har scoret minimum 4 mål I klubbens seneste 5 hjemmekampe mod dagens modstander Getafe.
 • Fakta: Der er i de seneste 5 kampe mellem Real Madrid og Getafe scoret 25 mål, dvs. 25/5 = i gennemsnit VANVITTIGE 5 mål pr. kamp.  (Se grafik længere nede på siden under punkt 3)
 • Fakta: De seneste 6 kampe i træk mellem Getafe og Real Madrid er sluttet i meget målrige kampe ALTID med mindst 3 mål.
 • Fakta: Der er scoret mindst 3 mål i 10 af Real Madrid´s seneste 12 hjemmekampe på Santiago Bernabeu i La Liga.
 • Fakta: Der er i gennemsnit i Real Madrid´s 6 hjemmekampe i denne sæson scoret 2,83 mål.
 • Fakta: I sæson 2014/15 var gennemsnittet af mål på hjemmebanen S. Bernabeu på vanvittige 4,21 mål.
 • Fakta: Real Madrid scorede i sæsonen 2014/15 65 mål i 19 kampe, så Ronaldo og resten af verdens stjernerne scorede altså 65/19= 3,42 mål pr. kamp.
 • Summa summarum: Alle fakta ovenfor understøtter tendensen, at alle os La Liga fans kan forvente en underholdende, intens og særdeles målrig fodbold kamp.Hvem husker ikke den seneste 10 måls kamp 23. maj i år. Kampen sluttede 7:3 til Real Madrid og Ronaldo scorede 3 mål. (Se punkt 2 nedenfor)
 • Odds fra investerings eksperten: Derfor - Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,29 og få næsten 30% i forrentning af din investering. HOVEDTIP (Højeste odds blev fundet her)

B. Bedste bud på målscorer

 • Fakta: Getafe og Real Madrid har mødt hinanden 2 gange i 2015. Første møde var på Getafes hjemmebane Coliseum Alfonso Perez. Real Madrid fik en udesejr på 0:3 og Cristiano Ronaldo scorede det første og sidste mål i den kamp. Det seneste møde var 23. maj 2015 – ”vanvids kampen med slut facit på 7:3”. I den fodbold kamp scorede Cristiano IGEN det første mål og yderligere 2 ”kasser” så ialt 3 scoringer fra ham.
 • Odds forslag: Derfor overvej om ikke i særdeleshed CR7 i en kamp som denne må være ekstra motiveret for at få gang i scoringerne igen. Odds på ham som første målscorer er på 2,87, mens scorer Ronaldo ”når som helst” får man et odds på 1,28. (Markedets højeste odds)

C. Det høje ”usikre” odds – men alligevel sandsynligt

 • Fakta: Real madrid har spillet uafgjort ved halvleg og derefter vundet kampen mod Getafe i 5 af klubbernes seneste 7 kampe spillet på Real madrid´s hjemmebane.
 • Odds fra gambleren: Spil på at Real madrid får uafgjort i første halvleg og dernæst vinder til gigant odds på 4,33.

2. Vanvids 10- måls kampen - Hvem husker ikke 23. maj 2015?

Det er meget sjældent, at der bliver scoret 10 mål i en fodboldkamp. Det var alligevel det der skete sidste gang at dagens to fodboldklubber mødtes. Fodbold kampen sluttede med cifrene 7:3 og Ronaldo scorede selv 3 mål. 
 • Sker det igen?

3. Real Madrid + Getafe = MANGE MÅL

Disse 2 klubber er enormt underholdende at følge, især når de støder sammen. Der er i nyere tid næsten garanti for mange mål. De seneste 5 møder har resulteret i 25 mål ialt.

4. Stillingen i La Liga / Primera Division

RM SKAL vinde - det kommer de også til - og dagens modstander er en lækkerbidsken.

5. LIVE update

 • En fantastisk første halvleg er netop slut. 2 scoringer af Benzema, 1 enkelt af Bale og jubii også en enkelt af Cristiano Ronaldo. Facit er at Hovedtips ovenfor gik hjem og tipset om at Ronaldo scorer "når som helst" gik også hjem. Nu skal resten af kampen nydes. Husk desuden at både Atletico Madrid og FC Barcelona OGSÅ begge skal spilles i dag og begge kampe kan ligeledes følges gratis på bet365 fodbold tv.
 • Stillingen er ved halvleg 4:0. Hold kæft for en HERRE god fodbold kamp. :-))))
 • Se selv med
 • Husk: FC Barcelona og Atletico begge spiller kamp senere i dag!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3