top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Granada – Atletico Madrid med sandsynligt odds, kampstart 18:15

Atletico Madrid overraskede det meste af fodbold publikummet, da de i sæsonen 2013/14 blev spanske mestre i fodbold foran mega favoritterne fra Real Madrid og FC Barcelona. I den seneste sæson 2014/15 var RM og FCB i én klasse for sig og var mange point foran Atletico Madrid, da sæsonen var færdigspillet. Status i denne sæson er, at Atletico Madrid har meldt sig ind i mesterskabs kampen igen og klubben har valgt en yderst effektiv strategi. Benhård defensiv og det er også denne tendens som snu tippere bør lukrere på i dagens kamp. Der er masser af fakta der indikerer et målfattigt opgør og man får alligevel over 50% forrentning af sin investerede kapital. Denne kamp kan ligeledes følges GRATIS hos bookmkeren omtalt nedenfor – men har du brug for en fodbold pause efter ”kassekampen” (jeps jeg skriver ”kasse” det er ikke en skrivefejl – hovedtips gik jo hjem) , så vent til senere denne lørdag aften. FC Barcelona skal også i kamp i dag. Glæder mig mega meget – Messi , Suarez og alle de andre...

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Atletico Madrid og Granada OG det er GRATIS

1.  Spil forslag med fakta

Forvent få mål – scor 57% på det

  • Fakta: Granada har på sin hjemmebane Los Carmenes en målscore på 6:11. I klubbens første 6 La Liga kampe i denne sæson har nedrykningskandidaten blot i gennemsnit scoret 6/6 = 1 mål pr. kamp på sin egen hjemmebane. Det vidner om en meget ringe offensiv kvalitet.
  • Fakta: Atletico Madrid har på udebane en målscore i 6 kampe på 9:2. Der bliver altså i gennemsnit blot scoret 2/6 = 0,5 mål på Atletico hvilket vidner om en uhyre effektiv defensiv.
  • Fakta: Atletico M. er den spanske klub der er scoret færrest mål på i dette års første 13 La Liga kampe. 6 mål er der scoret på dem i 13 kampe, 6/13 = 0,46 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 9 af Atletico´s seneste 10 La Liga kampe.
  • Fakta: Granada og Atletico Madrid mødte hinande 1 gang i 2014 og har i år mødt hinanden 2 gange. Alle 3 kampe har været målfattige og med UNDER 2,5 mål.
  • Fakta: Granada´s seneste 3 hjemmekampe har alle resulteret i målknappe kampe på UNDER 2,5 mål.
  • Odds eksperten: Det er en ret kedelig kamp vi har i vente her, men tendenserne vidner i den grad om et målfattigt opgør til et flot odds på 1,57 på UNDER 2,5 mål. Odds fundet her og her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3