top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Valencia – FC Barcelona, Se kampen GRATIS, kampstart 20:30

Lørdagens La Liga kamp mellem Valencia og FC Barcelona er umiddelbart ikke en nem opgave for hverken klubberne eller os, der spiller på de sandsynlige odds. I klubbernes seneste 6 indbyrdes opgør er det blevet til 4 sejre til FCB, 1 uafgjort og et enkelt nederlag til FC Barcelona. Ser man på antallet af mål, så skiftes klubberne til at spille kampe med få mål og mange mål. Læs mere længere nede hvad jeg synes du skal spille på og hvorfor. Husk at kampen bør ses LIVE og det er helt gratis hos  bookmakeren omtalt nedenfor. GOD KAMP
 • Kampstart: Valencia - FC Barcelona 20:30
 • Gratis quick link: bet365 tv link (klik på live billeder i øverste højre hjørne OG log in)

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Valencia - FC Barcelona OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på screenshot fra FC Barcelona kamp nedenfor. Der er netop i skrivende stund spillet godt og vel 4 minutter og stillingen er stadigvæk 0:0. Se live update senere på aftenen nederst på denne side. Se selv med

1. MESSI er tilbage + Suarez + Neymar = Uovervindelig verdensklasse og masser af mål

Messi har været væk fra fodbold scenen i en kort periode og mange forventede at det ville resultere i point tab for FCB. Det kom ikke til at ske for i Messi´s fravær voksede Suarez og Neymar begge gevaldigt og i skrivende stund topper FC Barcelona suverænt den spanske La Liga. Efter Messi er tilbage på FC Barcelona´s stjernespækkede mandskab er klubben blot fortsat sit togt mod fodboldens øverste bjegtinder. Klubben vinder og vinder og der bliver scoret så mange mål – at kampenes slutcifre ofte minder om det man ellers normalt kun ser i tennis. Det bør alle snu tippere udnytte.
 • Fakta:  FC Barcelona har vundet 13 af klubbens seneste 16 udekampe.
 • Fakta:  Valencia er ubesejret i klubbens seneste 18 hjemmekampe.
 • Fakta:  Der er scoret OVER 2,5 mål i 10 af FC Barcelona´s seneste 11 La Liga kampe.
 • Fakta:  Der er scoret 22 mål ialt i FC Barcelona´s kampe de seneste 2 uger – det er uhørt mange mål. Det er i gennemsnit 22/4 = 5,5 mål pr. kamp.

2. FC Barcelona´s seneste 4 kampe = Mange mål ” ENORMT mange mål.

FC Barcelona topper pt. den spanske La Liga og begge klassespillerne Neymar og Suarez har selv i Messi´s fravær vist sig at være enormt habile. Messi er nu tilbage og trekløveret fortsætter hvor de slap.  De scorer mål på samlebånd.
 • 5. december 2015 I DAG - Spil på OVER 2,5 mål giver odds 1,33 hos denne bookmaker. (Se odds forslag i punkt 3 nedenfor)
 • 2. december 2015 : FC Barcelona – Villanovense , Copa Del Rey, resultat 6:1
 • 28. november 2015: FC Barcelona – Real Sociedad: La Liga, resultat 4:0
 • 24. november 2015: FC Barcelona – Roma: Champions League, resultat 6:1.
 • 21. November 2015: Real Madrid – FC Barcelona, resultat 0:4

3. Odds forslag - 33% forrentning

 • FLOT og sandsynligt odds: I øjeblikket er FC Barcelona simpelthen verdens bedste fodbold klub og de scorer mål på samlebånd uanset om modstanderen hedder Roma eller Real Madrid. Spil på OVER 2,5 mål giver odds 1,33. En forrentning på 33% af vores kapital på et så formstærkt mandskab som FCB. Det er godt betalt. HOVEDTIP
 • FC Barcelona sejr og 2-tal giver odds 1,22.
 • Begge odds bliver spillet med højeste odds her og her.
4. LIVE UPDATE

 • Der er spillet 10 minutter og stillingen er 0:0.
 • Se selv gratis med netop nu HER - det er ren verdensklasse fodbold vi er vidner til - de spiller vanvittigt godt.
 • Der er spillet 26. minutter og stillingen er 0:0. Valencia kæmper for overlevelse.

 • PAUSE - stillingen er 0:0.
 • I live betting er odds på OVER 2,5 mål nu oppe i odds 2,50, så en forrentning på 150%. FCB skal nok score - de burde allerede føre med 2 eller 3 mål.
 • Anden halvleg er netop startet.
MÅL
 • Luis Suarez scorer til 0:1 i det 58. minut til FC Barcelona.
MÅL
 • Paco fra Valencia gør det til 1:1.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3