top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-12-2015 Superliga kamp med spil tips og odds, AaB – Viborg, kampstart mandag 7. december 2015 klokken 19:00

AaB har haft en for klubben fantastisk november måned, idet de startede måneden med at vinde 6:0 over Hobro den 1. november 2015. Det er især de 2 målfarlige fodboldkonger i det nordjyske med navnene Lukas Spalvis og Thomas Enevoldsen, som uden sammenligning har været kongerne af nordjylland den seneste tid. 13 mål har AaB scoret i de seneste 4 superliga kampe og Spalvis og Enevoldsen eller dem begge står noteret for scoringer i alle kampene. Denne superliga kamp har et væld af odds muligheder og Bookmaker.dk har lavet en udførlig oversigt nedenfor med de mest sandsynlige odds. Denne kamp kan IKKE ses nogen steder på internettet men bliver vist LIVE på tv på TV3 SPORT 1.

Kom i gang med at oddse som en professionel

 • Alle odds på denne side er fra primær bookien bet365. Få gratis konto her og få del i alle de gratis værktøjer. Du vil med garanti blive glad for deres enestående platform - måske den bedste i Danmark.

Spil tips og fiduser med afsæt i klubbernes sportslige historik

A. Til AaB supporters og objektive tippere

1. Spalvis og Enevoldsen scorer flere mål end hele Viborg´s klubhold

 • Fakta: AaB har superligaens glohede topscorer Lukas Spalvis med 14 scoringer med i mandagens kamp. Nummer 5 på topscorer listen i Danmark er midtbane spilleren Thomas Enevoldsen med 8 scoringer. 22 mål scoret af disse 2 ud af AaB´s 37 mål. Det er faktisk i superliga sammenhæng uhørt mange mål, idet Viborg ialt blot har scoret 15 mål!!!
 • Forslag til begrundet odds: Spil på Spalvis til at score når som helst til odds 2,20 og Enevoldsen til odds 3,00. En forrentning på henholdsvis 120% og 200% af din kapital. HOVEDTIP 

2. Målfest i vente i det nordjyske mandag aften

 • Fakta: AaB har scoret minimum 3 mål i deres seneste 4 hjemmekampe i træk i superligaen.
 • Fakta: AaB har scoret minimum 2 mål i 7 af de seneste 8 hjemmekampe mod mandagens modstander Viborg.
 • Forslag til begrundet odds: Spil på målfest og OVER 2,5 mål til odds 1,95. En forrentning på 95%.

3. AaB har vundet 87,5% af de seneste 8 hjemmekampe

 • Fakta: AaB har vundet 7 af klubbens seneste 8 hjemmekampe på Aalborg stadion mod mandagens modstander Viborg.
 • Fakta: Siden 6. oktober 2013 har klubberne mødt hinanden 5 gange. 1 nederlag og 4 sejre er det blevet til AaB. Den samlede målscore har for de 5 kampe været på 14:4 i AaB´s favør.
 • Fakta: AaB har vundet de seneste 4 hjemmekampe i træk. Dagsformen for de nordjyske talenter er toptunet.
 • Forslag til begrundet odds: Spil på 1-tal og favorit hjemmesejr til odds 1,67. En forrentning på 67%. HOVEDTIP

4. Gigant odds på total nordjysk dominans i 75% af fodbold kampene

 • Fakta: AaB har vundet både første og anden halvleg i 6 af de seneste 8 hjemmekampe mod Viborg. Total nordjysk dominans.
 • Forslag til begrundet odds: Spil hos bookmakeren at AaB vinder/vinder til odds 2,60. En forrentning på 160% af din kapital.

B. Til Viborg fans

5. Lidt malurt i bægeret (Hvis man er AaB tipper)

Glemmer man et øjeblik hvor suveræne AaB er og har været i den seneste tid, så har Viborg defensivt været meget dygtige.
 • Fakta: Viborg er meget defensivt indstillet på fremmed græs, idet der i 8 af klubbens seneste 10 udekampe blot er scoret UNDER 2,5 mål.
 • Fakta: 25. september 2015 vandt Viborg 1:0 overAaB på et mål scoret af ingen ringere end den tidligere AaB profil Jeppe Curth.
 • Fakta: 31. oktober 2015 vandt Viborg på udebane over topholdet FC Midtjylland med cifrene 2:4.
 • Fakta: Alligevel trods de gode resultater, så har Viborg blot høstet 21 point i 17 kampe mod AaB´s 31 point.
 • Forslag til begrundet odds: Derfor – Viborg fans, jeres odds spil i mandagens superliga kamp er UNDER 2,5 mål til odds 1,85.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3