top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-12-2015 Gratis 100 kr til boksekampen Patrick Nielsen – Rudy Marcussen, se her hvor


Største boksekamp på dansk grund i 2015. Patrick Nielsen skal lørdag aften 12. december 2015 i direkte duel mod Rudy ”hardhitter” Marcussen. Rudy har et ry for at bokse lige så hårdt som en hest den sparker. Alligevel er Patrick Nielsen af samtlige bookmakere gjort til mega favorit, så værdien i denne kamp objektivt set udelukkende er at finde på Rudy.

Yderligere har en enkelt bookmaker med dansk licens valgt at fokusere på netop denne boksekamp og deler derfor gratis 100 kroner ud til alle. Både nuværende og gamle kunder hos bookmakeren omtalt på denne side giver gratis 100 kroner sedler ud.
 • Boksekamp start: klokken 20:00 12. december 2015
 • Gratis 100 kroner: 100 kroner til nye og eksisterende kunder særlig landingsside

A. Gratis 100 kroner til ALLE. Boksekampen ONDT BLOD

Fremgangsmåde: Det du skal gøre er at spille for 100 kroner på, at Rudy vinder i aften via den unikke landingsside. Vinder han får man ved odds 5: 5 X 100 = 500 kroner. Taber man får man sine 100 kroner tilbage igen uden omsætningskrav. Der er tale om en tidlig julegave fra denne bookmaker. Alle bør spille den uanset om man er eksisterende kunde eller ny kunde.

Bookmakeren skriver følgende,

Rudy vinder -  100 kroner risikofrit spil.

 • A.
  Unibet giver alle nye som eksisterende kunder et 100 kroners risikofrit spil på Rudy Markussen som vinder af kampen (pt. Odds 5).
 • B.
  Vinder man beholder man sin gevinst, taber man får man sine 100 kroner retur uden yderligere krav til omsætning.
 • C.
  Vigtigt: Man skal spille præcis 100 kroner på Rudy som vinder.
 • Ja - tak - 100 kroner GRATIS julegave link
B. 10 bokseeksperter med forstand på boksning: Han vinder i aften

Ekstra Bladet har ringet til nogen af de mest prominente boksenavne i Danmark og spurgt dem om, hvem der vinder lørdag aftens boksekamp mellem Patrick Nielsen og Rudy Marcussen. Nedenfor kan du læse et uddrag af, hvad de mener samt vores mening.
 1. Mikkel Kessler
  Jeg mener det er en 50/50 kamp, så jeg er uenig med bookmakerne i chancevurderingen. ***
 2. Gert Bo Jakobsen
  Mit bud er Patrick på point eller Rudy vinder på knockout.
 3. Brian Mahiasen, boksetræner
  Rudy har én chance – en knockout i de første omgange. Ellers vinder Patrick klart på point. ***
 4. Brian Nielsen, tidligere top bokser – Danmarks ”største” bokser i nyere tid
  Hvis Rudy bokser som han kan bokse – så er jeg ikke i tvivl om at Rudy vinder – men Rudy må ikke gå i stykker.
 5. Hans Henrik Palm
  Den tidligere promoter mener, at Patrick er 60-40 favorit til at vinde og at især ungdommens styrke hos Patrick er forskellen på de to.
 6. Mads Larsen, professionel bokser
  Han udtaler, at han håber, at Rudy vinder, fordi han kender ham!!!
 7. Per Åke Persson, bokseekspert
  Hvis Rudy træffer Patrick hådt, så vinder Rudy.
 8. Torben Keller, tidligere prof- bokser
  Patrick vinder på point eller knockout.
 9. Reda Zamzam, tidligere proffessionel bokser
  Patrick vinder på point eller knockout i 7-8 omgang.
 10. Bokse ekspert på Bookmaker.dk
  Tag de objektive briller på: Boksning er lige dele show og sport = underholdning. Der er mange interesser i denne kamp og alle de ovennævnte bokseeksperter udtaler sig med relativt få ord. Rudy har én chance i denne kamp og det er en knock-out i 1-6 omgang. Kommer den ikke, så bør Patrick vinde denne kamp sikkert på point. Rudy er ”gammel” og Patrick er ung. Fremtiden og pengene følger altid de unge med potentiale og Rudy har allerede spildt sit talent. Der har været en masse hype omkring denne kamp og denne side bidrager kun til dette. Den kloge tipper snupper de gratis 100 kroner på at Rudy vinder og ellers skal alle andre vædde mål man spiller være på Patrick som vinder – hvilket det lave odds på 1,12 på ren Patrick sejr også giver en klar indikation af. NB: God boksekamp lørdag aften og husk - denne kamp bliver ikke vist på nogen danske kanaler til en fair pris, så vil du se kampen - så er det ud med vennerne i aften. Der er masser af beværtninger i de større byer, der viser kampen - også gratis!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3