top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-12-2015 Manchester United – Chelsea med gratis 250 kr risikofrit og HOVEDTIPS, kampstart 18:30 den 28 dec.

Manchester United har haft en af de værste perioder resultatmæssigt i årtier. I perioden fra 25 nov – 5 dec blev det 3 uafgjorte kampe i træk. Siden da er det blevet til 4 nederlag i træk. 3 af nederlagene er mod klubber i Premier League, som alle regnes for det ”tynde” øl – dvs. klubber som IKKE kan spille med om topplaceringerne i PL. 2:1 nederlag til Bournemouth den 12-12. 1:2 nederlag til Norwich den 19-12. 2:0 nederlag til Stoke den 28. dec. Manchester United er i dyb krise i øjeblikket og den engelske presse slagter såvel spillere og i særdeleshed toptræneren Louis Van Gaal. Kampen kan følges gratis vi webradio hos bookmakeren omtalt på denne side og snu tippere bør udnytte Manchester United´s deroute.

A. Gratis 250 kroner til live odds (Både nye og gamle kunder)

Gratis live odds tilbud til denne fodbold kamp. Læs mere om dette tilbud på bet365 under aktuelle tilbud nederst på siden. Kort fortalt skal man spille for 250 kr FØR kamp start. Dernæst kan man risikofrit spille 250 kr i live odds og det er første spil i live odds der tæller. Er man uheldig at tabe live odds, så får man sine 250 kroner tilbage kvit og frit. Den her type bonus får man faktisk ofte hos denne bookmaker, når der er tale om fodbold kampe fra den ”øverste hylde”. Jeg kan kun sige – SNUP DEN. Gratis 250 kr live odds bonus hos bet365.

B. Statistik og odds forslag PLUS et hovedtip

1. Manchester United er et såret dyr der ligger ned

  • Manchester United har tabt de seneste 4 kampe i træk.
  • Spil på at Chelsea vinder til odds 3,10. SPIL DET HER

2. Målfattige kampe i 83,33% af indbyrdes møder

  • Manchester United har spillet målfattige kampe i 5 af de seneste 6 kampe de har spillet mod Chelsea.
  • Spil på endnu en målfattig fodbold kamp på UNDER 2,5 mål til odds 1,60. HØJESTE ODDS HER3. Chelsea er 100% ubesejret + Manchester U. er i dyb ubalance = odds 1,55

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk mod Manchester United.
  • Spil dobbeltchancen at Chelsea enten vinder eller minimum får uafgjort mod Manchester United til odds 1,55. (Spillet virker endnu mere sandsynligt netop nu, idet Manchester United har tabt de seneste 4 kampe i træk i løbet af de seneste blot 20 dage!!!!!!!!!..) HOVEDTIP ODDS FUNDET HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3