top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-12-2015 FC Barcelona - Real Betis, se kampen GRATIS og HOVEDTIPS, kampstart 20:30

FC Barcelona lå komfortabelt på førstepladsen i dag den 30. december indtil Real Madrid med en storsejr på 3:1 over Real Sociedad henviste FCB til en tredjeplads. Det er dog ”på lånt tid” at RM får lov at ligge i front i La Liga, idet FCB formentlig vil lave en tro kopi i sin egen kamp i aften og dermed slå Real Betis komfortabelt. Det er dog ikke her – at dagens mest sandsynlige odds skal findes. Læs længere nede hvad HOVEDTIPS er til denne kamp og øg dine betting kroner yderligere.
Hovedtips til Real Madrid kampen gav en forrentning på 25% - det forventer vi også kommer til at ske i dagens aftenkamp på camp Nou. Messi , Suarez og co. vil uden tvivl blæse til angreb fra start til slut. Se fodbold kampen 100% gratis hos bookmakeren omtalt nedenfor og profiter samtidig på en klub, der har en masse mål i støvlerne.
God kamp

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

Fakta, odds og hovedtips til FCB-Real Betis

 • Fakta: FC Barcelona og Real Betis har spillet målrige kampe de seneste 12 kampe i træk.
 • Fakta: De seneste 6 hjemmekampe i træk på Barcelona´s hjemmebane Camp NOU har alle været målrige møder, når modstanderen var Real Betis.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 11 af FCB´s seneste 13 La Liga kampe.
 • Fakta: FC Barcelona har i denne sæson spillet 8 fodbold kampe på eget stadion. Nul nederlag og en målscore på 24:7 taler sit eget sprog. Ialt er der scoret 31 mål, 31/8= ca. 3,8 mål pr. kamp.
 • Fakta: FC Barcelona og Betis Sevilla spiller ALTID målrige kampe. Resultaterne fra de seneste 5 kampe er 3:1, 4:1, 4:2, 2:1, 2:2. I gennemsnit 4,4 mål pr. hjemmekamp på Camp Nou.
 • Hovedtips: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,18. Spil dette odds her
Ekstra tips:
 • Fakta: Barcelona har vundet BEGGE halvlege i 5 af de seneste 6 hjemmekampe mod Real Betis.
 • Odds fidus: Spil dobbeltchancen, at FCB VINDER/VINDER til odds 1,22. Odds fra bet365.

De 3 seneste fodbold kampe på Camp Nou

2. december 2015
 • 3 kasser fra Ramirez.
 • 2 mål fra Haddadi.
12. december 2015
 • 4 mål scoret og Messi blev "første målscorer" for sin klub endnu engang.
17. december 2015
Hat-trick af Luis Suarez.

Seneste 5 møder mellem FC Barcelona og Real Betis

FCB har vundet de seneste 4 kampe i træk over Real Betis. Det er dog mere antallet af mål, der er interessant set fra en investerings synsvinkel. Al info peger på en målrig kamp og den kan sagtens gå højere end OVER 2,5 mål - men Bookmaker.dk´s hovedtips vil ikke satse, så anbefalingen herfra er OVER 2,5 mål til odds 1,18 - HOVEDTIPS.
 • Fortsætter udviklingen nedenfor - odds er på 1,18 - MEGET SANDSYNLIGT - SPIL DET HER

Stillingen i La Liga

 • Før Real Madrid spillede.
 • Efter Real Madrid har spillet i dag er tabellen nu således...

LIVE UPDATE

 • De følgende 5 screenshots er fra kampen. FC Barcelona har bragt sig foran 1:0 i det 29. minut via et selvmål af Betis´ Westermann. Neymar brændte et straffespark!!! I det 33. minut scorede geniale Messi. Stillingen er pt. 2:0 til FCB. Herlig kamp og hovedtips ser ud til at gå hjem. Håber også ekstra tipset går hjem - men det er meget , meget sandsynligt nu.
 • Luis Suarez scorer både i det 46. og 83. minut (Billedet nedenfor) - stillingen er nu 4:0 til FC Barcelona og alle tips på denne side RAMTE PLET. Tillykke med gevinsterne.
 • Kampen er slut. Resultat 4:0. Lionel Messi blev interviewet efter kampen på bet365 live tv. Se en glad Messi nedenfor. FCB er IGEN nummer 1. Messi er faktisk enormt sympatisk og ydmyg i interviewet.
 • Interview efter kampen med Messi.
 • Hvordan føles det at være nummer 1? Messi´s ansigt siger mere end ord. Feeeeeeeeeeeeeeeeed kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3