top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-01-2016 Se gratis LIVE STREAM Real Betis – Real Madrid søndag aften 20:30 PLUS 2 hovedtips på 36% og 44% forrentning

Real Madrid er topmotiveret til at vinde søndagens kamp mod den spanske ligas mest formsvage mandskab Real Betis. Det er blot blevet til 2 uafgjort i Real betis seneste 6 kampe i Primera Division. Det er den ringeste pointhøst blandt samtlige klubber og i dag skal den hårdt prøvede klub forsøge at få point mod selveste Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Statistikken taler sit tydelige sprog for hvad der kommer til at ske i aften, hvis det går som det plejer når disse 2 klubber møder hinanden. Husk du kan se kampen helt gratis hos denne bookmaker i dag og samtidig LIVE følge med i den vel nok mest komplette live betting tjeneste der findes.
 • La Liga: Real Betis - Real MadridSE MED GRATIS TV LINK på bet365 live stream.
 • Kampstart: 20:30 den 24. januar 2016

TV - INFO - Her kan du se LIVE STREAM La Liga fodbold med Real Madrid OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis via live stream - se eksempel på LIVE screenshot fra en tidligere La Liga kamp nedenfor fra den samme bookmaker. 
 • Se selv GRATIS med (5 minutter og du er i gang med at se verdensklasse fodbold)

20:30 Real Betis – Real Madrid:

Der er 2 hovedtips till denne live stream fodbold kamp, som ALLE bør overveje at se samt investere i.

A.  Få flot forrentning på 36% på 5 sejr i træk over Betis

 • FAKTA: Real Madrid har vundet 8 af klubbens seneste 9 kampe mod Real Betis.
 • FAKTA: Real Madrid har siden 20. april 2013 vundet 4 fodbold kampe i træk over søndagens modstander Real Betis. De sidste 2 kampe er ovenikøbet blevet regulære slagtninger af det forsvarsløse Real Betis, der begge gange har måtte sluge et 0:5 nederlag.
 • FAKTA: Real Madrid og FC Barcelona er begge topkandidater til at vinde det spanske mesterskab i fodbold 2015/16. I skrivende stund har FC Barcelona 48 point for 20 kampe, mens Real Madrid blot har 43 point ligeledes for 20 kampe. Det er derfor et ufravigeligt krav, at træner Zinedine Zidanes SKAL vinde i dagens udekamp. Derfor – motivationen for at vinde denne kamp er i top. Desuden bør Real Madrid spiller for spiller kvalitativt være mindst et niveau over Betis, der ligger og roder rundt nederst i tabellen blot 3 point over nedrykning.
 • ODDS: Spil på Real Madrid sejr til odds 1,36. HOVEDTIP

B.  Masser af mål for 6´te fodbold kamp i træk til 44% forrentning.

 • FAKTA: I 9 af Real Betis seneste 10 fodbold kampe mod Real Madrid er der scoret OVER 2,5 mål.
 • FAKTA: Real Madrid spiller målrige kampe igen og igen. Her er lidt statistik fra de seneste 5 kampe i perioden 20. december til 17. januar . 5:1, 5:0, 2:2, 3:1, 10:2. Der er i gennemsnit scoret 6,2 mål i hver kamp!!!
 • Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,44. HOVEDTIP

 

C. Stillingen i Primera Division

Real Madrid er 5 point efter FC Barcelona. Det er mange point i spansk fodbold og derfor er en sejr til Ronaldo og Zinedine Zidane ikke blot sandsynlig, men er meget, meget sandsynlig – det styrkes ydermere af de 2 klubbers indbyrdes møder i de seneste kampe – se ovenfor under fakta punkterne.

D. Klubbernes form

Real Betis har i de seneste 6 kampe blot skrabet 2 point sammen ud af 18 mulige. I dag får man 36% på at det fortsætter. Det er da gaveodds. I morgen har alle os snu tippere scoret 2 hovedtips.
 • Odds kan med fordel spilles her eller her. Eller et helt tredje sted. Det vigtigste er at man spiller!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3