top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-01-2016 Gratis Live Stream & målshow i vente: Real Madrid – Espanyol, kampstart 31. Januar klokken 20:30

Gratis live stream af ”Real Madrid – Espanyol” søndag aften 31. januar 2016 med Cristiano Ronaldo og resten af verdensstjernerne. Cristiano Ronaldo ”plejer” at score mange mål mod Espanyol. De 2 seneste fodbold kampe har resulteret i 8 mål fra ham. Læs den vigtigste statistik til søndagens spanske La Liga kamp og vælg et odds eller 2 og scor kassen på at tendenserne fortsætter.
 • Quick link: Gratis bet365 tv link. (VIGTIGT: Klik på live billeder i øverste højre hjørne og log in. Du skal have "plus" på bookmaker kontoen for at se live billeder - men det er 100% gratis at se med - HELT GRATIS)

TV - INFO - Se live stream La Liga fodbold med Real Madrid 100% GRATIS

 • Kampstart: 31. januar 2016 klikken 20:30
 • TV info: Bookmakeren bet365 viser La Liga kampen gratis - se eksempel på screenshot fra en La Liga kamp nedenfor. Se selv med (klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden og log in med dit brugernavn - det er 100% gratis at se fodboldkampen)

1. Anbefalede bookmakere til odds forslag på denne side

Direkte link til odds hjemmesiderne til os, der vil ha´det bedste. Alle sites giver bonus til nye kunder.
 1. bet365 (bet365 bonus 1000 kr - Gratis live streaming til fodbold, tennis og boksning)
 2. tipico (tipico bonus 1000 kr)
 3. oddset (oddset bonus 500 kr.)
 4. Unibet (Unibet bonus 1500 kr.)

2. Odds forslag og statistik

A. Første målscorer – Cristiano Ronaldo har scoret 8 mål mod Espanyol i blot 2 kampe!!!

 • Fakta: Espanyol og Real Madrid mødte sidst hinanden den 12. september 2015. Real Madrid vandt fodbold kampen 0:6 og Cristiano Ronaldo scorede 5 mål i den kamp. 5 mål!!!!
 • Fakta: 17. maj 2015 vandt Real Madrid igen stort med resultatet 4:1 og IGEN var Cristiano Ronaldo en måltyv. Han scorede igen det første mål og lavede ialt 3 mål ene mand i den kamp.
 • HOVEDTIP odds forslag: Derfor – mit primære hovedtip til denne kamp er Cristiano Ronaldo som første målscorer til odds 2,87 – se blot fakta ovenfor - og til de forsigtige alternativt, at Ronaldo scorer når som helst til odds 1,28.

B. Real Madrid er eksorbitant store favoritter søndag aften mod Espanyol

 • Fakta: Real Madrid har vundet 13 af de seneste 15 hjemmekampe mod Espanyol.
 • Fakta: Espanyol har tabt de seneste 7 udekampe i træk.
 • Fakta: Real Madrid er ubesejret i 27 af 28 hjemmekampe.
 • Spil fidus: Spil på favorit sejr og 1-tal til odds 1,10.

C. Real Madrid TOTALT overlegne – BOOST dit odds OP – 100%

 • Fakta: Real Madrid har vundet BEGGE halvlege de seneste 5 hjemmekampe i træk i La Liga.
 • Se engang: Espanyol har tabt BEGGE halvlege i 6 af klubbens seneste 7 udekampe.
 • Fakta: Real Madrid har vundet BEGGE halvlege i 5 af de seneste 7 hjemmekampe mod Espanyol.
 • Spil fidus: Spil på at begge klubberne fortsætter tendenserne og gå hjem med 30% forrentning med et odds på 1,30 for at Real Madrid vinder/vinder hos bet365. HOVEDTIP

D. Real Madrid har 8 kampe i træk lavet målshow – 100%

 • Fakta: Real Madrid har 8 fodbold kampe i træk på eget stadion spillet målrige kampe der alle er gået OVER 2,5 mål.
 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 12 af 13 hjemmekampe mellem Real Madrid og dagens modstander Espanyol.
 • Fakta: Espanyol har i de 3 seneste kampe i træk deltaget i ”mange mål” kampe.
 • Spil fidus: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,25.

3. Seneste 4 indbyrdes kampe mellem Real Madrid og Espanyol

Real Madrid har vundet ALLE kampe sikkert. De 2 seneste har desuden været med Cristiano Ronaldo i en altoverskyggende hovedrolle. 8 mål far hans fod i de 2 seneste kampe på 0:6 og 1:4.

4. Stillingen i La Liga

Real Madrid halter gevaldigt efter FC Barcelona i toppen af tabellen og alt andet end 3 point søndag aften den 31. januar 2016 er utænkeligt. Se de mange odds muligheder ovenfor til denne fodboldkamp. Husk desuden at du HELT GRATIS kan se verdensklasse fodbold hos bookmakeren omtalt øverst på denne side. Eneste krav er at man har en bookmaker konto med en positiv saldo.

5. LIVE UPDATE

 • Gratis Live Stream screenshots: Alle billeder nedenfor er gratis live streaming fra bookmakeren her. (Se omtale øverst på denne side)
 • Cristiano har netop i det 44. minut gjort det til 4:0 til Real Madrid. Sådan og floooooooooot flot mål. Tendenserne fortsætter altså i det uendelige når disse 2 klubber mødes. Det er herligt. Godt gået Ronaldo - og et lille øv du ikke scorede det første mål. Men du er tilgivet - resten af oddsene er gået hjem og havde man spillet mere end 2,5 mål :-))) så var der virkelig moneter at hente. 
 • Her falder scoringen til 4:0.
 • 4 mål på 6 forsøg indenfor målrammen - det er i orden. Nu er der pause og håber blot på et enkelt mål i anden halvleg. Live betting gløder i øjeblikket hos bookmakerne. Kæft en go´ fodbold kamp.
 • Anden halvleg er i gang.
 • Ronaldo står parat til et frispark. CR7. Du er verdensklasse!
 • CR7 scorer med hovedet til 5:0. Legestue - netop nu i denne kamp søndag aften. Fantastisk fodbold artisteri. 
 • Fodbold kampen er slut. Real Madrid vinder 6:0. Ronaldo scorede 3 mål. Håber I alle hyggede jer derude. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3