top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

1. Indsats 35 kr og 50 øre - 4 odds GIK HJEM – Vandt 80.000 kroner

I går fredag aften den 19. februar 2016 var der en dygtig og særdeles heldig odds ekspert, der i live bettting på Tipico spillede cirka 35 kroner og 50 øre på, at ingen af klubberne i 4 fodbold kampe fra 4 forskellige ligaer scorede mål. Da han investerede sine ca. 35 kroner og 50 øre var stillingen i alle 4 kampe 0:0.
Denne spiller lukrerede udelukkende på, ”Hvem scorer næste gang?” Han vurderede, at det var der INGEN der gjorde og han havde ret i sin analyse. Respekt herfra til ham og tillykke med gevinsten på knap 80.000 kroner for en lille times ”hårdt” arbejde.
Se statistik fra alle 4 fodbold kampe længere nede på denne side og husk at ALLE kampene kunne ses helt gratis hos denne bookmaker, mens den dygtige vinder fredag aften havde valgt, at det var live betting bookmakeren Tipico, som skulle ”punge ud”.
  • Her vandt "Thomas" 80.000 kroner: Denne online odds kupon blev spillet på Tipico fredag aften. (Husk 1000 kroner - hvis du er ny kunde)

1. Blot 4 kampe med 0 mål til odds 2264,60 X indsats 35,5 kr.  = gevinst 80.443,60 kr.

  • Slut resultat: Bordeaux – Nice: 0:0 - Ramte plet til odds 6,50.
  • Slut resultat:  Bari – Latina: 0:0 - Ramte plet til odds 6,50.
  • Slut resultat:  Frankfurt – Hamburger SV: 0:0 - Ramte plet til odds 8,00.
  • Slut resultat:  Bologna – Juventus: 0:0 - Ramte plet til odds 6,70.
  • Se odds vinder kuponen på hjemmesiden ude til højre på Tipico her.

2. Statistik & analyse

Her kan du læse statistikken fra fodbold kampene fredag den 19. februar 2016. Det er karakteristisk, at alle kampene var meget jævnbyrdige. Se eksempelvis Bologna - Juventus statistikken. 8 afslutninger, 2 skud på mål og 6 skud forbi mål - dette er helt ens data for begge klubber i denne kamp!

Bordeaux - Nice

Frankrig - Ligue 1
Bordeaux og Nice er begge placeret i den ”bedre” halvdel af den franske Ligue 1. Ingen af klubberne har mulighed for at vinde det franske mesterskab (Paris SG er 24 point foran nummer 2 allerede nu!!!) , men en andenplads og direkte kvalifikation til Champions League er absolut en realistisk mulighed for begge klubber.
  • Blot 4 skud på mål i denne kamp. 

Bari 1908 - Latina

Italien – Serie B
Bari og Latina er begge klubber i den italienske serie B. Bari er placeret i den øverste halvdel af midten og har stadigvæk meget gode muligheder for at spille playoff kampe om oprykning til serie A. Latina er derimod nødt til at skele mod bunden, idet de inden de mødte Bari blot var 4 point over playoff kampene om at undgå nedrykning.
  • Ialt 6 skud på mål.

Frankfurt - Hamburger SV

Tyskland – Bundesligaen
Begge fodbold klubber spiller i den tyske Bundesliga. Ingen af klubberne er topklubber i denne sæson og de er nødt til at skele alvorligt mod bunden. Inden klubberne stødte sammen i går fredag den 19. februar havde Hamburger SV blot 26 point (6 point fra nedrykning playoff kampe) mens Eintracht Frankfurt med sine 21 point blot var 1 point fra nedryknings playoff kampe.
  • Blot 3 skud på mål i denne fodbold kamp - ikke meget!!!

Bologna - Juventus

Italien – Serie A
Juventus topper den italienske serie A med 58 point og har i den seneste tid vundet næsten alle sine kampe. Juventus ligner allerede det bedste bud på en vinder af det italienske mesterskab. Bologna derimod har ingen muligheder i toppen af tabellen, men har formentlig allerede sikret sig endnu en sæson i serie A med en solid midterplacering i ligaen. 
  • Blot 4 skud på mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3