top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-02-2016 Et græsk odds til kloge odds eksperter, kampstart søndag 14:00 21. feb 2016

Græsk Super League - I denne sæson er der kun en klub, der er ”noget ved musikken” i den bedste forboldrække i Grækenland, der går under navnet Superleague. Igår gik alle favorit oddsene hjem ”4 af 4 mulige ramte plet”, det var fantastisk og lige efter bogen – jeg er mega glad.  Håber I var mange der hoppede ombord og indkasserede det gratis guld, som disse enormt sandsynlige odds åbnede mulighed for.
På denne side har jeg fundet et odds, der ligner oddsene i går lørdag meget – det er meget sandsynligt at dette gaveodds på 29% i forrentning rammer plet. Ydermere skal tilægges at Olympiakos spillerne har behov for at vise sit hjemmepublikum, at de stadigvæk har krudt i støvlerne efter 2 udekampe i træk uden positivt resultat.

1. Kloge odds baseret på statistik, analyse  og tendenser

Olympiakos har 100% sejrsrække på eget stadion

  • Olympiakos har vundet de seneste 20 hjemmekampe i træk på Georgios Karaiskakis stadion  i den bedste græske fodboldrække  SuperLeague.
  • Olympiakos har i nærværende sæson 2015/16,  10 sejre af 10 mulige.
  • Olympiakos havde i sæson 1014/15 15 sejre i 17 hjemmekampe.
  • Olympiakos havde i sæson 2013/14 16 sejre af 17 mulige.
  • Olympiakos ligger på en isoleret førsteplads i Superleague med 61 point. Nummer 2 i rækken har blot 46 point – med andre ord Olympiakos er urørlige i toppen af græsk topfodbold.
  • I denne sæson 2015/16 er Olympiakos ubesejrede på eget stadion og har faktisk vundet samtlige 10 hjemmekampe på Georgios Karaiskakis stadion.
  • Olympiakos har en målscore på eget stadion på 26 – 4 sagt lidt firkantet betyder det, at for hver gang modstanderen scorer på Georgios Karaiskakis, scorer Olympiakos 6,5 mål.
  • Dette odds skal du spille: Spil på 1-tallet og favorit oddset på 1,29 – det er MEGET sandsynligt. Du bestemmer selv hvilken bookmaker,  du vil plukke. Bet365 og Tipico er gode bud – blandt de bedste bookmakere, idet de efter min erfaring er fair også overfor os, der vinder/tjener penge på betting.
  • Husk: Det essentielle er, at man investerer og går all in, når de rigtige spil er der. Ellers lad være med at spille, hvis ikke "spillet" er der.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3