top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-03-2016 Atalanta - Juventus

Denne søndag er der en gratis live streamet fodbold kamp fra serie A mellem Atalanta og Juventus, som man bør ofre et par minutter på at studere. Især er de indbyrdes møder mellem disse 2 klubber særdeles interessant læsning for snu oddsere.
 • Kampstart: Atalanta – Juventus, søndag 3. marts 2016 klokken 15:00
 • Gratis live streaming af serie A fodbold: Se fodbold kampen gratis hos denne bookmaker (1 kroner på kontoen – men det er 100% gratis)

1. Den Gamle Dame – 44% i forrentning

 • Fakta: Juventus har vundet de seneste 11 fodbold kampe i træk mod Atalanta.
 • Fakta: Juventus har vundet 16 af klubbens seneste 17 fodbold kampe i den italienske serie A.
 • Fakta: Juventus har holdt buret rent i de seneste 8 serie A kampe.
 • Fakta: Juventus ligger på en delt førsteplads i serie A med 61 point. Atalanta er modsat med sine 30 point at finde i den absolutte bund.
 • Fakta: 3 klubber i serie a HAR BLOT SCORET 26 MÅL ELLER FÆRRE. Atalanta er en af disse 3 klubber og det viser en klub som offensivt er blandt ligaens svageste.
 • Fakta: Juventus er særdeles motiveret for at hente alle 3 point i denne kamp. Napoli er inden kampstart med sine 61 point placeret side om side med Juventus på førstepladsen.
 • Sandsynligt odds: Spil på udesejr til Juventus og et meget sandsynligt 2-tal til favorit odds på 1,44. (ODDS ER HERFRA)

2. Få forhøjet odds betragteligt

 • Fakta: Juventus har VUNDET BEGGE halvlege mod Atalanta i 6 af klubbens seneste 8 udekampe mod Atalanta.
 • Gearing af odds: Spil på vinder/vinder  hos denne bookmaker til højt odds på 2,20.

3. Klubbernes form i serie A

Juventus har vundet 5 og spillet 1 uafgjort i de seneste 6 serie A kampe. Atalante har spillet 4 kampe uafgjort og tabt 2.

4. Seneste 5 møder mellem Atalante og Juventus

En ting er karakteristisk. Juventus har vundet de seneste 11 opgør i træk mod Atalante. Nedenfor ses resultaterne for de seneste 5 fodbold kampe.

5. Juventus har et historisk overtag mod Atalante

Statistikken taler sit tydelige sprog. Med Juventus styrke i øjeblikket in mente og et historisk overtag der i den grad understreget at Juvetus er enorme favoritter, så er et odds på Juventus sejr på 44% i forrentning ganske godt betalt.

6. Top mod bund

Begge klubber skal i dag spille deres serie A kamp nummer 28. Juventus formkurve slutter oppe på pladsen som nummer 1 mens Atalanta har en nedadgående formkurve og i dag ligger klubben og skvulper rundt på en delt 14. plads.

7. Stillingen i serie A

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3