top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-03-2016 Atalanta - Juventus

Denne søndag er der en gratis live streamet fodbold kamp fra serie A mellem Atalanta og Juventus, som man bør ofre et par minutter på at studere. Især er de indbyrdes møder mellem disse 2 klubber særdeles interessant læsning for snu oddsere.
 • Kampstart: Atalanta – Juventus, søndag 3. marts 2016 klokken 15:00
 • Gratis live streaming af serie A fodbold: Se fodbold kampen gratis hos denne bookmaker (1 kroner på kontoen – men det er 100% gratis)

1. Den Gamle Dame – 44% i forrentning

 • Fakta: Juventus har vundet de seneste 11 fodbold kampe i træk mod Atalanta.
 • Fakta: Juventus har vundet 16 af klubbens seneste 17 fodbold kampe i den italienske serie A.
 • Fakta: Juventus har holdt buret rent i de seneste 8 serie A kampe.
 • Fakta: Juventus ligger på en delt førsteplads i serie A med 61 point. Atalanta er modsat med sine 30 point at finde i den absolutte bund.
 • Fakta: 3 klubber i serie a HAR BLOT SCORET 26 MÅL ELLER FÆRRE. Atalanta er en af disse 3 klubber og det viser en klub som offensivt er blandt ligaens svageste.
 • Fakta: Juventus er særdeles motiveret for at hente alle 3 point i denne kamp. Napoli er inden kampstart med sine 61 point placeret side om side med Juventus på førstepladsen.
 • Sandsynligt odds: Spil på udesejr til Juventus og et meget sandsynligt 2-tal til favorit odds på 1,44. (ODDS ER HERFRA)

2. Få forhøjet odds betragteligt

 • Fakta: Juventus har VUNDET BEGGE halvlege mod Atalanta i 6 af klubbens seneste 8 udekampe mod Atalanta.
 • Gearing af odds: Spil på vinder/vinder  hos denne bookmaker til højt odds på 2,20.

3. Klubbernes form i serie A

Juventus har vundet 5 og spillet 1 uafgjort i de seneste 6 serie A kampe. Atalante har spillet 4 kampe uafgjort og tabt 2.

4. Seneste 5 møder mellem Atalante og Juventus

En ting er karakteristisk. Juventus har vundet de seneste 11 opgør i træk mod Atalante. Nedenfor ses resultaterne for de seneste 5 fodbold kampe.

5. Juventus har et historisk overtag mod Atalante

Statistikken taler sit tydelige sprog. Med Juventus styrke i øjeblikket in mente og et historisk overtag der i den grad understreget at Juvetus er enorme favoritter, så er et odds på Juventus sejr på 44% i forrentning ganske godt betalt.

6. Top mod bund

Begge klubber skal i dag spille deres serie A kamp nummer 28. Juventus formkurve slutter oppe på pladsen som nummer 1 mens Atalanta har en nedadgående formkurve og i dag ligger klubben og skvulper rundt på en delt 14. plads.

7. Stillingen i serie A

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3