top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-03-2016 Atalanta - Juventus

Denne søndag er der en gratis live streamet fodbold kamp fra serie A mellem Atalanta og Juventus, som man bør ofre et par minutter på at studere. Især er de indbyrdes møder mellem disse 2 klubber særdeles interessant læsning for snu oddsere.
 • Kampstart: Atalanta – Juventus, søndag 3. marts 2016 klokken 15:00
 • Gratis live streaming af serie A fodbold: Se fodbold kampen gratis hos denne bookmaker (1 kroner på kontoen – men det er 100% gratis)

1. Den Gamle Dame – 44% i forrentning

 • Fakta: Juventus har vundet de seneste 11 fodbold kampe i træk mod Atalanta.
 • Fakta: Juventus har vundet 16 af klubbens seneste 17 fodbold kampe i den italienske serie A.
 • Fakta: Juventus har holdt buret rent i de seneste 8 serie A kampe.
 • Fakta: Juventus ligger på en delt førsteplads i serie A med 61 point. Atalanta er modsat med sine 30 point at finde i den absolutte bund.
 • Fakta: 3 klubber i serie a HAR BLOT SCORET 26 MÅL ELLER FÆRRE. Atalanta er en af disse 3 klubber og det viser en klub som offensivt er blandt ligaens svageste.
 • Fakta: Juventus er særdeles motiveret for at hente alle 3 point i denne kamp. Napoli er inden kampstart med sine 61 point placeret side om side med Juventus på førstepladsen.
 • Sandsynligt odds: Spil på udesejr til Juventus og et meget sandsynligt 2-tal til favorit odds på 1,44. (ODDS ER HERFRA)

2. Få forhøjet odds betragteligt

 • Fakta: Juventus har VUNDET BEGGE halvlege mod Atalanta i 6 af klubbens seneste 8 udekampe mod Atalanta.
 • Gearing af odds: Spil på vinder/vinder  hos denne bookmaker til højt odds på 2,20.

3. Klubbernes form i serie A

Juventus har vundet 5 og spillet 1 uafgjort i de seneste 6 serie A kampe. Atalante har spillet 4 kampe uafgjort og tabt 2.

4. Seneste 5 møder mellem Atalante og Juventus

En ting er karakteristisk. Juventus har vundet de seneste 11 opgør i træk mod Atalante. Nedenfor ses resultaterne for de seneste 5 fodbold kampe.

5. Juventus har et historisk overtag mod Atalante

Statistikken taler sit tydelige sprog. Med Juventus styrke i øjeblikket in mente og et historisk overtag der i den grad understreget at Juvetus er enorme favoritter, så er et odds på Juventus sejr på 44% i forrentning ganske godt betalt.

6. Top mod bund

Begge klubber skal i dag spille deres serie A kamp nummer 28. Juventus formkurve slutter oppe på pladsen som nummer 1 mens Atalanta har en nedadgående formkurve og i dag ligger klubben og skvulper rundt på en delt 14. plads.

7. Stillingen i serie A

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3