top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-03-2016 Odds med statistik og tendenser – Masser af spilfiduser & oddsforslag til lørdagens fodbold kampe

Statistik og tendenser til udvalgte fodbold kampe i flere forskellige ligaer til lørdag den 19. marts 2016. Blandt andet har Superligaen en af de mest sandsynlige odds denne lørdag eftermiddag – og oddset på at en negativ tendens fortsætter for en hårdt plaget klub, er faktisk ganske godt betalt. Ellers er der odds fra blandt andet den engelske Championship, den serbiske Super Liga og den rumænske 1. division.

1. Spil fiduser og odds begrundet med statistik – Alle fodbold kampe er nøje udvalgt

Alle fodbold kampe bliver spillet lørdag den 19. marts 2016

13:30 Derby County - Nottingham Forest

 • FAKTA: Nottingham Forest holder sig til den defensive disciplin på udebane og har 9 kampe I træk spil målfattige kampe med UNDER 2,5 mål.
 • Spil på at det gentager sig for 10-ende kamp i træk og odds på UNDER 2,5 mål til odds 1,65.

16:00 Hobro - OB

 • FAKTA: Hobro er allerede så godt som sikker på at forlade superligaen, idet de er 11 point efter Esbjerg, som ligger på den ”rigtige” side af nedrykningsstregen. Hobro har 5 kampe i træk IKKE scoret et mål. 5 gange 90 minutter = 450 minutter uden at score!!! Desuden møder Hobro i OB en klub, der i de seneste 3 indbyrdes møder har scoret mindst 2 mål på Hobro.
 • FAKTA: Hobro har tabt de seneste 3 superliga kampe i træk. Hobro kan ikke spille fodbold på top niveau mere. Hobro er en klub i opløsning. SIMPELTHEN!!!
 • Derfor – spil på udesejr og 3 point til formstærke OB. Odds på 2-tal er et gaveodds på 1,70.

18:00 Røde Stjerne - FK Spartak Subotica

 • FAKTA: Røde Stjerne har vundet deres seneste 22 fodbold kampe i den serbiske Super Liga og klubben er suveræn nummer 1. Røde Stjerne har spillet 25 kampe denne sæson. 23 sejre, 2 uafgjort og 0 nederlag. Målscoren på eget stadion er på 35-8 i blot 13 kampe.
  Dagens modstander FK Spartak ligger i bunden af ligaen og slås for overlevelse. FK Spartak har i denne sæson 0 sejre på udebane. I stedet er resultaterne på fremmed græs 6 uafgjort og 7 nederlag i 13 kampe.
 • Spil på at Røde Stjerne vinder en sejr på eget græs til favorit odds på 1,14.

18:00 SC Vasas Budapest - Ferencvaros

 • FAKTA: Ferencvaros har i den rumænske liga vundet 23 af de seneste 28 fodbold kampe. Ferencvaros er i denne sæson det rumænske modstykke til FC Barcelona i Spanien. Der er ingen over eller ved side af klubben. Ferencvaros har på førstepladsen i Rumæniens 1. division 62 point, mens nummer 2 i rækken blot har 40 point.
  Vasas Budapest er dagens modstander og ligger UNDER nedrykningsstregen. VB har blot hentet 21 point ialt denne sæson.
 • Derfor – Ferencvaros har gennem hele sæsonen vist, at deres niveau er mindst 1-2 klasser over Vasas og selvom F. Ikke har meget andet end æren at spille for, så bør dette blive fuld point høst for Ferencvaros. Spil på udesejr og Ferencvaros sejr til odds 1,57.

20:45 AS Roma - Inter

 • FAKTA: Roma har i den italienske serie A en næsten sikker hjemmebane, idet 10 sejre, 3 uafgjort og blot et nederlag på eget græs vidner om en topklub. Desuden har klubben VUNDET de seneste 8 kampe i træk!!!
 • Spil på hjemmesejr og 3 point til Roma til favorit oddset 1,73.

21:45 Vitoria FC - FC Porto

 • FAKTA: Porto har vundet de seneste 26 kampe mod Vitoria de Setubal. Porto har på eget stadion i denne sæson en statistik på 10 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag. Vitoria de Setubal er blot 5 point fra nedrykning, mens Porto er 6 point fra en førsteplads I ligaen.
 • Vinder Porto i dag for 27-ende kamp i træk over Vitoria de Setubal fåes gave oddset 1,33.

2. Odds med omtanke

 • Alle odds på denne side er spillet her
 • Overvej at spille på odds helt gratis – så snup en bonus her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3