top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

4 odds af 4 mulige ramte plet. Odds 1,32, 1,60, 2,30 og 2,15 SÅDAN! Få råd til odds!!!

ALLE 4 odds forslag igår torsdag den 24. marts 2016 RAMTE PLET. Til alle jer der spillede med – et kæmpe tillykke. Nedenfor er gengivet et kort referat af fodbold kampen – så alle jer der ikke spillede med kan ærgre jer. :-) Intuition & statistik = profit

1. Saint Patrick's Athletic – Dundalk

  • Resultat efter 1. Halvleg: 0:1
  • Slut resultat: 0:4

2. Læs odds forslag fra i går – ALLE 4 ODDS af 4 mulige RAMTE PLET!!!

3. Fodbold kamp referat: . Saint Patrick's Athletic – Dundalk

Dundalk bringer sig foran 0:1 efter 9 minutter ved O´Donell. McMillan bliver skiftet ind i anden halvleg i det 62. minut og blot 2 minutter efter bringer han Dundalk på 0:2. Fodbold kampen er reelt allerede lukket, men der scores yderligere til 0:3 af Horgan og 0:4 af Gartland og Dundalk indtager nu 1. pladsen i Premier Division med 3 point foran den nærmeste i ligaen. Dundalk fik med den overlegne sejr også visket sidste uges snævre nederlag mod Cork City af tavlen og er allerede på rette kurs mod et nyt mesterskab.
  • Alle nye odds forslag bliver lagt online her. "Få råd til odds" & Intuition & Statistik = Profit = Bookmaker.dk
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3