top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-04-2016 EL Clasico, FC Barcelona – Real Madrid 20:30, se de MEST sandsynlige odds til denne TOP kamp

Gratis live streaming af dette topbrag af bookmakerne bet365 og Unibet.
Hvad venter du på?
El Clasico er den uden tvivl største fodboldkamp lørdag aften  den 2. april klokken 20:30. Medie omtalen af denne kamp mellem de 2 verdens klubber FC Barcelona og Real Madrid, når igen uanede højder og det skyldes ikke mindst at Lionel Messi, Neymar og Cristiano Ronaldo igen, igen, igen skal stå overfor hinanden og prøve at bevise hver især deres tilhængere, at deres klub er den bedste i verden.
Bookmaker.dk har kigget på statistikken fra denne sæson og der er enormt klare indikationer af, hvad man kan forvente kommer til at ske i denne kamp. Begge mandskabers offensive våben overstråler modpartens defensive evner.
 
 • El Clasico: FC Barcelona - Real MadridSE MED GRATIS TV LINK på bet365
 • Kampstart: 20:30 den 2. april 2016

TV - INFO - La Liga fodbold "El Clasico" FC Barcelona - Real Madrid. Se med - det er GRATIS

1. Odds, statistik og sandsynlige odds

A. Mange mål i 100% af kampene i denne sæson.

 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i FC Barcelona´s seneste 14 hjemmekampe i La Liga.
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i de seneste 9 hjemmekampe på Camp Nou mellem FCB og Real Madrid.
 • FAKTA: Real Madrid har også mål i støvlerne, idet 12 af klubbens seneste 15 kampe har resulteret i OVER 2,5 mål.
 • FAKTA: FC Barcelona´s hjemmebane har en målscore statistik på 54:10 i 15 kampe. I gennemsnit bliver der altså scoret 64/15= 4,27 mål pr. kamp.
 • Begrundet odds: Spil på OVER 3,5 mål til odds 1,80 eller til den forsigtige 1,35 til OVER 2,5 mål. (Odds på 1,35 er MEGET sandsynlig!) Begge odds i dette tilfælde er fra Tipico.


B. FC Barcelona ”tordner” frem

 • FAKTA: I denne sæson i La Liga har FC Barcelona vundet 14 kampe, spillet en uafgjort og tabt 0 kampe på Camp Nou!
 • FAKTA: I 2015 spillede FCB og Real Madrid mod hinanden 2 gange. FCB vandt BEGGE kampe over Real Madrid og den sidste kamp med cifrene 0:4 på Real´s hjemmebane.
 • Begrundet odds: Spil på 1-tal og hjemmesejr til FC Barcelona til odds 1,60. (Dette odds er fundet hos bookmakeren Unibet.)

C. Til den meget forsigtige

 • FAKTA: FC Barcelona har ikke tabt de seneste 23 kampe i træk i La Liga.
 • Begrundet odds: Spil dobbeltchancen, at FCB vinder eller får uafgjort til odds 1,17. (Odds  er fra bet365.)


2. Statistik fra det seneste møde den 21-11-2015 mellem FCB og Real Madrid

Statistikken indikerer 2 meget jævnbyrdige modstandere. Dog er det FCB med 61% boldbesiddelse der har en klar overvægt i berøring med bolden. Sidst de 2 mandskaber mødte hinanden resulterede det i en 0:4 sejr til FCB. I mellemtiden er FCB kun blevet MARKANT bedre!

3. Stillingen i La Liga

FCB er allerede "stukket af" i toppen af ligaen La Liga.

4. Se El Clasico fodbold kampen gratis

 • Se den gratis hos bet365 (Klik på "live billeder" i øverste højre skærmbillede på bookmakerens website)
 • Se den gratis i aften klokken 20:30 hos Unibet
 • Adgangskrav er en gratis bookmaker medlemskonto og 1 kr. PLUS på bookmakeren.

5.MSN – Messi, Suarez, Neymar – Verdens farligste angrebstrio

 • Næstfarligst i verden:  RBB – Ronaldo, Bale, Benzema
 • FAKTA: Lørdag aften 2. april 2016 står MSN ansigt til ansigt med RBB = STORKAMP i vente
 • FAKTA: Fodbold kampen bliver gratis live streamet hos flere bookmakere. De 2 bedste er bet365 og Unibet. Det eneste krav for at se kampen er en betting konto indeholdende penge. Ellers 100% gratis.
Flere eksperter vurderer, at FC Barcelona er verdens bedste klubhold i øjeblikket. En væsentlig del af de eksperter vurderer, at FC Barcelona er det bedste klubhold verden har set nogensinde. Den væsentligste grund hertil er, at angrebet med trioen Messi, Suarez og Neymar alle spiller fodbold,  som kom de fra en anden planet. MSN har i denne sæson allerede tilsammen scoret 107 mål og eftersom der stadigvæk er mange kampe tilbage, så kan sidste sæsons vanvittig total på 122 mål stadigvæk nåes.
Det der gør FC Barcelona´s angreb så eminent, farligt, effektivt og i den grad bjergtagende er, at offensiven består af 3 verdensklasse spillere, der hver især er deres landsholds ypperste spillere. I Argentina er Lionel Messi kongen, der er ingen over eller ved siden af ham. I Brasilien bliver driblekongen Neymar behandlet, som var han kejser og i Uruguay er Suarez trods sine uheldige fejltrin på banen stadigvæk fyrsten over dem alle. Det er både heldigt, genialt og en gave til et fodbold elskende verdens publikum, at 3 spillere i top 5 over verdens bedste angribere spiller i den samme klub. Desuden sker der synergi effekter mellem de 3, når de spiller på banen, så 1+1+1 ikke blot giver 3.
I aften klokken 20:30 bør du glemme alt andet omkring dig og i stedet læne dig tilbage i sofaen og nyde en af de mest spektakulære fodboldkampe, som bliver vist i dette årti. Det er store ord – javist – men jeg forventer et hav af chancer og masser af mål. FCB er har verdens bedste angreb, men på andenpladsen kommer Real Madrid med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Benzema. Alle 3 spillere er fra øverste hylde og de har bidraget i væsentlig grad til de 87 mål, som Real Madrid har scoret i indeværende sæson i blot 30 La Liga kampe.  FCB har til sammenligning i denne sæson scoret 86 mål i ligeledes 30 La Liga kampe. Begge klubber har altså scoret mere end dobbelt så mange mål, som hovedparten af de øvrige andre La Liga klubber har i denne sæson. Derfor – målmonster møder verdens mest giftige MSN – det skal nok blive underholdende.

6. Kampformen: 5 seneste kampe

FC Barcelona

Siden 3. marts 2016 har FC Barcelona vundet 4 kampe og spillet en enkelt uafgjort. Bemærk hvor mange mål der er blevet scoret i marts 2016: 4+4+6+4+6= 24 mål, (24/5= 4,8 mål pr. kamp i gennemsnit)
 • Villarreal – FC Barcelona 2:2
 • FCB – Arsenal 3:1
 • FC Barcelona – Getafe 6:0
 • Eibar – FCB 0:4
 • Vallecano – FC Barcelona 1:5

Real Madrid

Siden 2. marts 2016 har Real Madrid vundet samtlige 5 fodbold kampe, de har spillet.  RM er som altid næsten garanter for målrige kampe, 4+3+2+8+4 = 21 mål, (21/5 = 4,2 mål pr. kamp i gennemsnit.)
 • Real Madrid – FC Sevilla 4:0
 • Las Palmas – Real Madrid 1:2
 • Real Madrid – Roma 2:0
 • Real Madrid – Celta Vigo 7:1
 • Levante – Real Madrid 1:3
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3