top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-04-2016 Champions League semi finale: Atletico Madrid – Bayern München med odds ekspert råd. Kampstart 27. april kl. 20:45.

Atletico Madrid skal onsdag den 27. april stå ansigt til ansigt mod fodbold kampvognen Bayern München. Fodbold kampen er på forhånd af alle fodbold eksperter blevet spået til at blive en jævnbyrdig kamp. Bookmaker har kigget på statistik fra Champions League kampene samt de nationale ligaer, som klubberne kommer fra. Der er flere odds der ”popper op” som ganske fine odds muligheder. God kamp

1. Odds med statistik og tendenser til semifinalen i Champions League mellem Atletico Madrid – Bayern München

  • Kampstart: 27. april 2016 klokken 20:45

A.  Atletico  har holdt buret rent i Champions League med en succes rate på 75%

  • FAKTA: Atletico Madrid har holdt “buret rent” i 6 af klubbens seneste 8 Champions League fodbold kampe.
  • ODDS:  Spil oddset, at Atletico ikke taber og vælg spillet hos bet365 der hedder ”dobbeltchancen , Atletico vinder eller uafgjort” og få odds 1,50 for det resultat. HOVEDTIP (Højeste odds her)

B. Bayern München er en målmaskine.

  • FAKTA: Bayern München har scoret minimum 2 mål i 6 af klubbens seneste 7 Champions League kampe.
  • ODDS:  Denne tendens fortsætter og snup før kampstart et odds på 1,44 på OVER 1,5 mål. (Højeste odds her)

C. Bayern München er ubesejret i CL – 100%

  • FAKTA: Bayern München er ubesejret i klubbens seneste 7 Champions League kampe i træk.
  • ODDS:  Spil dobbeltchancen, at Bayern München vinder eller får uafgjort (til odds 1,38), så den flotte tendens med at være ubesejret fortsætter. (Højeste odds her)

2. Odds ekspert råd

Det er 2 giganter der støder sammen i onsdagens semi finale i Champions League. Begge klubber har et karakteristika til fælles. De er begge vanvittigt godt organiseret defensivt. Lad denne viden være en vigtig del af din forberedelse inden du vælger hvilke odds, der skal investeres i onsdag aften.
Atletico Madrid
I La Liga er der INGEN andre klubber, der lukker så få mål ind i eget net som Atletico Madrid. I 17 kampe på Vicente Calderon er der blot scoret 7 mål. Til sammenligning har topklubberne FC Barcelona og Real Madrid hver i sær lukket 14 mål ind i denne sæsons La Liga. Prisen for det benhårde arbejde defensivt er en kontrolleret offensiv – derfor forvent heller ikke mange mål fra Atletico M.
Bayern München
I den tyske Bundesliga er der én klub og så resten. Et hurtigt kig i den tyske liga tabel viser, at Bayern München er den tyske klub, der lukker færrest mål ind i eget net af alle. På udebane i den tyske Bundesliga er der blot scoret 8 mål på det tyske mandskab i 16 fodbold kampe. 0,5 mål imod sig i gennemsnit pr. kamp vidner om defensiv klasse.

3. Oddsene (3. stk. ) der bør overvejes til Champions League semi finalen Atletico Madrid – Bayern München

Derfor: Meget få klubber formår at score på Atletico M. , når de spiller på eget græstæppe på Vicente Calderon. Bayern M. er ligeledes meget svære at score mål på.
Bayern M. vil desuden med sin stærke hjemmebane være udmærket tilfredse med et 0:0 eller 1:1 resultat i den første semi finale kamp på udebane. De mest sandsynlige odds til denne kamp er et uafgjort resultat (odds er i øjeblikket på 3,10 på et ”X” ) , mens det er ganske , ganske få mål man kan forvente i denne kamp –
  • odds på UNDER 2,5 mål til 1,53 er faktisk en gave.
  • Vil du kun spille på et MEGET sandsynligt odds, så spil dobbeltchancen, at Atletico Madrid IKKE taber og få et ganske fornuftigt odds på 1,50 , at Atletico Madrid vinder eller uafgjort. HOVEDTIP


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3