top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Champions League semi finale 2. runde Real Madrid – Manchester City, kampstart onsdag 4. Maj klokken 20:45 Info og odds ekspert råd

Onsdag skal Real Madrid på eget stadion Santiago Bernabeu møde Manchester City i kamp nummer 2 i en direkte duel om hvilket klubhold, der skal i dette års finale i Champions League. Første kamp sluttede 0:0 og derfor er det helt åbent, hvem der går videre. På denne side kan du læse hvilke odds, som er de mest åbenlyse at spille på i denne kamp.

1. Santiago Bernabeu er decideret skræmmende

RM har vundet 83,33% af hjemmekampene i La Liga

 • I denne sæson i La Liga har Real Madrid på sit stadion vundet 15 kampe, spillet 1 uafgjort og blot tabt 2 kampe.

Målrige kampe – 4,5 mål pr. kamp i gennemsnit

 • Kampene har sammenlagt en målscore på 67:14.
 • Santiago Bernabeu er overvejende hjemsted for målfester. 81/18 = 4,5 mål i gennemsnit pr. kamp i La Liga.

2. Formen i Champions League

 • Real Madrid vandt ”sikkert i 1/8 finalerne over Roma. Det blev først 0:2 sejr på udebane og dernæst 2:0 på eget stadion. Samlet 4:0.
 • I kvartfinalen tabte Real Madrid sensationelt 2:0 til Wolfsburg, men i returopgøret gjorde RM kort proces og Ronaldo fandt netmaskerne hele 3 gange og RM var videre til semi finalerne med samlet 3:2.
 • Manchester City havde en ”lettere” modstander i 1/8 finalerne og kunne nøjes med en 0:0 i returopgøret efter at have besejret Dynamo Kiev 1:3 på udebane.
 • I kvartfinalen viste Manchester City stor klasse ved først at spille 2:2 på udebane mod franske PSG og dernæst på eget græs vinde med 1:0.
 • Derfor – Udfra Champions League formen alene i de seneste opgør klubberne har spillet, er der ingen af klubberne, der har været decideret suveræne. Faktisk vil jeg driste mig til at skrive at begge klubber har været ”heldige”.3. Spilforslag & odds ekspert råd

 • Fakta: Det mest sandsynlige odds til denne kamp er at Real Madrid vinder. Jeg forudsætter at Ronaldo bliver klar til kampen. Den statistik som Real Madrid har på Santiago Bernabeu er helt igennem vanvittig. Real Madrid har scoret 67 mål i blot 18 La Liga kampe. Det er 67/18 = 3,72 mål pr. kamp i gennemsnit.VANVITTIGT. Det er det højeste snit af alle klubber i den spanske liga.
 • Fakta: I Premier League har Manchester City en udebane målscore statistik på 23:19 i 18 kampe. Manchester City har derfor på udebane scoret 23/18 = 1,27 mål pr. kamp i gennemsnit. SVAGT
 • Spilforslag:  Real Madrid vinder odds 1,51.
 • Spilforslag:  Der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,7.
 • Spilforslag:  Real Madrid går videre til odds 1,4.
Alle disse odds er spillet hos bookmakeren Tipico.


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3