top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

001 Champions League finale 2016 & gratis live streaming – Se hvem der vinder plus andre odds forslag

Champions League finale lørdag aften 28. maj 2016. Real Madrid skal møde Atletico Madrid i verdens mest prestige fyldte finale – Champions League finalen. Klubberne mødte hinanden for blot 2 år siden OGSÅ i en Champions League finale og den finale var Atletico få minutter eller sekunder fra at vinde, men Real Madrid var heldige og dygtige med at løbe med trofæet med de store ører.
Du bør ikke gå glip af live streaming signalet fra bet365 til Champions League kampen. Stemningen, indlevelsen og euforien fra de særdeles kompetente, dygtige og underholdende fodbold kommentatorer til kampen er en ekstra oplevelse udover selve kampen. Til denne CL kamp er der ekstra gratis penge, idet ALLE kunder gratis kan få et gratis væddemål til live betting. Læs mere længere nede på denne side.
I må alle ha´ en fantastisk Champions League 2016 finale.Praktisk info til Champions League finalen

 • Champions League finale 2016 kampstart:
  28. maj 2016 klokken 20:45
 • Gratis Champions League 2016 live streaming radio:
  Lyt med og følg Champions League finalen helt gratis hos bet365. Gratis CL FINALE fodbold radio findes under "live" inde på hjemmesiden. Verdens klasse underholdning på din mobile enhed.

1. Statistik, odds og tendenser til Champions League 2016 finalen

A. 6 indbyrdes opgør i 2015/16

 • FAKTA: Resultatet af de indbyrdes kampe er 2 sejre til Atletico Madrid, 1 sejr til Real Madrid og 3 uafgjorte.

B. Få mål er blevet en tendens!

 • FAKTA: Siden 14. april 2015 har Real madrid og Atletico madrid mødt hinanden 4 gange. Resultaterne var følgende: 0:0, 1:0, 1:1, 0:1. Det er et faktum – at der bliver scoret UNDER 2,5 mål i samtlige kampe.
 • Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,57. Odds er herfra

 C. Atletico Madrid sympatisører

Ubesejret i 92,31% af opgørene mod Real Madrid. Forrentning på 57% - Godt tilbud!

 • FAKTA: Atletico Madrid er UBESEJRET i 12 af de seneste 13 kampe mod Real Madrid.
 • Det er derfor ganske, ganske sandsynligt, at lokal braget i dag i ordinær tid ikke slutter med et nederlag til Atletico Madrid. Dobbeltchancen at Atletico vinder eller uafgjort i ordinær tid til 1,57 er et gave odds. HOVEDTIP. Højeste odds fundet her

D.  Real Madrid sympatisører

Real Madrid har en mur foran eget mål

 • FAKTA: Real Madrid har i 6 af de seneste  Champions League kampe været i stand til at holde sine modstandere fra at score på dem. 85,71% af kampene .
 • FAKTA: Real Madrid er UBESEJRET i 12 af de seneste 13 Champions League kampe.
 • Holder denne tendens stik i dag, så er det rationelt at satse på ciffertips a la 1:0, 2:0, 3:0.
 • Eller spil dobbeltchancen hos bet365, at Real M. vinder eller uafgjort til odds 1,33. 

2.  Gratis 250 kr til Champions League finalen fra stor bookmaker – Tilbuddet gælder KUN i dag

 • SPIL GRATIS: I dag kan man få et gratis live betting væddemål på 250 kr. Spil på et odds før kampstart og få et gratis live bet mens kampen bliver spillet. Taber du dit live bet, får du alle dine penge retur igen, så det dette live er for os spillere reelt uden risiko. Det er kort sagt GRATIS. Alle der i forvejen spiller på et odds til Champions League kampen, bør være opmnærksom på at modtage denne gratis gave.
 • LINK: Gratis live bet link fra bet365.

3. Sammenfatning: Odds forslag til kampens resultat i ordinær tid

Fodbold kampen i dag er et møde mellem 2 spanske topklubber, som selv på den internationale scene har bevist med tilstedeværelsen i Champions League finalen, at de også er de 2 bedste klubber i øjeblikket. Statistikken mellem klubberne røber en særdeles interessant tendens. Begge klubber har ENORM respekt for modstanderens styrke og det resulterer ofte i målfatttige taktiske opgør.
 1. Det er derfor mest sandsynligt, at dagens fodbold kamp bliver målfattig med UNDER 2,5 mål. (Tendensen gælder for de seneste 4 indbyrdes kampe i træk!).
 2. Kampens resultat er mest sandsynligt 0:0 eller 1:0 til en af klubberne. (Atletico Madrid vinder 0:1 giver odds 8,50 – Vores bud) (Real Madrid vinder 1:0 giver odds 6,50 ) (0:0 giver odds 7).
 3. Hovedtip er dobbeltchancen hos bet365, at Atletico Madrid vinder eller uafgjort til odds 1,57.
 4. Alle odds er fra denne bookmaker. (Spiller du her - så husk at benytte de gratis 250 kroner UDEN risiko til live odds - Gælder KUN i dag den 28. maj 2016)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3