top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

EM 2016 - Odds på vinder, gruppevinder og topscorer - Se de mest sandsynlige odds

EM 2016 i fodbold bliver sparket i gang fredag den 10. juni 2016. Er du med? Du skal naturligvis se nogle af fodbold kampene, hvis ikke dem allesammen. Samtlige EM2016 kampe bliver vist på dansk tv – se kampprogram for hele EM 2016.
En måned senere den 10. juli vil vi alle kunne se, hvem der vinder EM titlen anno 2016. 23 skuffede landshold med fans står tilbage – de vandt ikke – men både de skuffede landshold og os seere har alligevel haft noget at se tilbage på med  glæde. På Bookmaker forventer vi drabelige kampe, enkelte nationer vil overraske,  mens andre vil skuffe fælt.
God kamp – og vi vil løbende lægge nye odds forslag ud under EM 2016 slutrunden – præcis som vi plejer at gøre det.

1. Gå odds amok

  • Flere bookmakere er gået odds amok på grund af EM 2016 slutrundem – blandt andet bet365. Eftersom Danmark ikke er med til fodbold festen – så er spil om penge på odds faktisk en velkendt metode til at skabe en relation mellem oddseren og enkelte lande eller fodbold spillere.
  • VIGTIGT: Alle odds på denne side kan tilgås live hos bet365.

2. Relaterede markeder – 29 odds kategorier

Spil på hvad som helst til EM 2016.

3. Vinder af EM 2016

Hos bet365 kan man spille på hvilken nation, der vinder EM2016. Værts nationen Frankrig er primær favorit til odds 4,00 – dog må Tyskland og Spanien regnes for ”næsten” ligeså sandsynlige bud , dog begge med et højere odds. Især synes jeg Spanien til odds 6,50 er et særdeles godt tilbud.
Andre af de hovedmarkeder, som man kan spille på er topscorer, gruppevæddemål, mest scorende landshold etc. Inde hos bookmakeren dukker der konstant nye spil muligheder op.

4. Topscorer

Müller fra Tyskland og Ronaldo fra Portugal regnes begge for favoritter til at score flest mål til EM slutrunden. Dog består en slutrunde af relativt få kampe, så jeg ville IKKE overveje et odds i denne kategori til under odds 10. Robert Lewandowski fra Polen til odds 17 er derimod ganske lokkende. I denne kategori er det tilladt at gamble lidt – de lave odds på favoritterne er mere et udtryk for at mange spiller på dem.

5. Gruppevæddemål

I denne kategori er der mulighed for at investere i meget sandsynlige odds.
  • Frankrig som gruppevinder til odds 1,33 .Meget sandsynligt.
  • Tyskland som gruppe vinder til odds 1,40. Meget sandsynligt.
  • Spanien som gruppevinder til odds 1,57. Sandsynligt.

6. Mest scorende hold

Igen en odds kategori der er velegnet til gambling. Undgå de lave odds idet det ligeså vel kan være Portugal  med Cristiano Ronaldo til odds 21, som det kan være Tyskland med Müller til odds 3,50. Personligt undgår jeg at spille på odds i denne kategori. Meget uforudsigelig.

7. Dobbeltchancen

Nedenfor kan ses odds i dobbeltchancen for alle EM kampene i den første uge. Jeg kommer til at spille meget på dobbeltchancen til dette EM – idet det ofte er her, man kan hive ”sikre” odds hjem. I åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien er der dog desværre ingen ide i at spille på, at Frankrig ikke taber – odds er desværre sat meget lavt. Jeg vil i stedet opfordre dig til blot at se første EM 2016 kamp på tv fredag aften og først for alvor starte med at oddse fra lørdag og frem til den 10. juli.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3