top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Island er en HUMLEBI, der tror den kan flyve – EM 2016 England – Island, kampstart 21:00 ”SIKKERT” ODDS

Igår var 3 af forhåndsfavoritterne til at hjemtage ”EM 2016” -trofæet i kamp. Frankrig vandt 2:1 selvom det var på et ”hængende hår” , mens Tysklands 3:0 sejr og Belgiens 0:4 sejr begge var et udslag af kvalitativt overtag. Fodbold kampen i aften mandag den 27. juni 2016 ligner på et punkt de 3 setup fra kampene igår. Den ene landsholdstrup syder og bobler af verdensklasse spillere, mens den anden til nød kunne spille lige op med en dansk superliga trup. Det er lidt skarpt sat op, men det er et faktum, at Island har været meget heldige både i kvalifikationen og også ved denne slutrunde. Objektivt set bør landet før eller siden møde sin overmand, idet dette ”eventyr” med spillere fra små klubber der spiller mod verdens eliten ikke kan fortsætte med at billedligt talt at ”gå på vandet”.
Der er flere islandske spillere, der til dagligt spiller i fuldtids professionelle klubber. Det er Gylfi Sigurdsson fra Swansea, Kolbeinn Sigthorsson fra Nantes og Jon Bodvarsson fra Kaiserslautern plus flere.MEEEEN,
På det engelske landshold er der et væld af verdens klasse stjerner, som de fleste, der følger Premier League kan nikke genkendende til.  Wayne Rooney fra Manchester United, Harry kane fra Tottenham, Jamie Vardy fra Leicester, Daniel Sturridge fra Liverpool, Raheem Sterling fra Liverpool, Eric Dier fra Tottenham og Joe Hart fra Manchester City. Alle landsholdsspillerne på det engelske landshold spiller til dagligt i den engelske Premier League. De er alle top professionelle og meget dygtige.
 • England - Island, Kampstart: 27. juni 2016 klokken 21:00

Gode bookmakere til seriøse mennesker der spiller med fornuften

Alle odds på denne side er fra disse top professionelle bookmakere
 1. Nordisk baseret kendt bookmaker.
 2. Tysk bookmaker med dansk licens.
 3. Britisk gigant med dansk licens.
 4. Husk også Italien - Spanien odds tips.

1. Hertil og ikke længere – Dagens ”SIKKERT” odds

Ubesejret 100% i 25 EM fodbold kampe
 • FAKTA: England er ubesejret 25 fodbold kampe i træk i EM regi.
 • FAKTA: England mødte Island for 12 år siden. England vandt den fodboldkamp med cifrene 6:1.
 • FAKTA: Søndag den 26. juni 2016 vandt alle 3 storfavoritter deres kampe. I dag er England mindst ligeså stor en favorit til at vinde over Island. (De er KÆMPE FAVORITTER i min bog)
 • FAKTA: Ifølge verdensbankens statistik er befolkningstallet i Island på cirka 323.000. I England har de et befolkningstal på 53.000.000 . Alene London har et befolkningstal på ca. 8,5 millioner mennesker. Derfor – Island er et meget lille land – England er et meget stort land.
 • De kloge odds: Island er en humlebi og der sker mirakler – men i dagens kamp mellem England og Island er det 2 lande med landsholdsspillere på begge sider, der ALLE er topmotiverede og ALLE vil kæmpe med alt hvad de har for at vinde. Subjektivt vil man som dansker holde med Island, men objektivt set bør denne kamp være et af de mest sikre 1-taller til dette EM 2016 og trods det belønner bookmakerne 1-tallet til GAVE ODDS på 1,50
 • SCOR 50% i forrentning her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3