top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-06-2016 EM 2016: Polen – Portugal med odds statistik og fiduser til flere odds markeder

I dag torsdag den 30. juni 2016 skal Polen og Portugal spille den første kvartfinale til EM 2016. Begge lande har en mega stjerne på holdkortet. Portugal har i kraft af at have Cristiano Ronaldo på sit landshold en spiller der i udpræget grad kan være kampafgørende. Især i Portugal´s kamp mod Ungarn den 22. juni så hele fodbold verdenen, at 1 assist der resulterer i mål samt 2 egne scoringer var lige akkurat det der skulle til, for at få Portugal videre til 1/8 finalerne ved dette EM 2016.
Polen har på sit landshold angrebsstjernen Robert Lewandowski fra Bayern München, der i øjeblikket regnes for at være en af verdens top 3 mest dygtige og perfekte angribere. Lewandowski lavede i kvalifikationsspillet 13 mål!!!

Vigtig statistik FØR du oddser på Polen – Portugal

1. En tendens der bare fortsætter

 • FAKTA: Portugal har spillet uafgjort i ordinær tid de seneste 4 kampe i træk.
 • Det kloge odds: Gentager Portugal den tendens for 5´te kamp træk, så hedder spillet ”X” til odds 2,90.
 • Odds fundet her

2. Gå en tand OP i odds

 • FAKTA: Portugal har spillet uafgjort i BEGGE halvlege de seneste 3 kampe i træk.
 • Det kloge odds: Spil på markedet ”halvleg/fuldtid” hos en vilkårlig bookmaker på resultatet uafgjort/uafgjort til odds 3,75.
 • Odds er herfra

3. Der er scoret UNDER 2,5 mål i Polens seneste 4 EM kampe

 • FAKTA: I 3 ud af Portugals seneste 4 EM kampe har landet deltaget i kampe der er gået UNDER 2,5 mål.
 • FAKTA: I Polens seneste 4 EM kampe i træk ved denne slutrunde, har resultatet efter sidste fløjt HVER ENESTE GANG været UNDER 2,5 mål.
 • Det kloge odds: Begge lande har trods Ronaldo på Portugals hold og Lewandowski på det polske landshold i hovedparten af kampene haft svært ved at score. Desuden er der overhængende risiko for, at denne kamp grundet sin store betydning for begge lande, vil bære præg af taktik og defensivt fokus. Odds på UNDER 2,5 mål er ganske ringe på blot 1,36 – men er man til Over/under odds , så er det dette odds man skal snuppe.
 • Dette odds kan spilles hos denne bookmaker. (Husk bonus – hvis du er ny spiller.)

4. Første målscorer

 • Det kloge odds: Lavt odds: På Portugals landshold har de en enkelt spiler ved navn Cristiano Ronaldo. Han er ifølge alle bookmakere favorit til at score det første mål til odds 4,33.
 • Det kloge odds: Lavt odds: På det polske landshold har de mega stjernen fra Bayern München – Robert Lewandowski. Han har IKKE scoret et mål endnu og det er en uvant følelse for ham. Det må forventes at han er ekstra tændt i dag for at bevise sine landsmænd, at han er klar og at han vil kæmpe og score mål for sit land. Odds på ham som første målscorer er på 5,50.
 • Det kloge odds: Højt odds: På det polske landshold har de en spiller ved navn Kuba alias ”Jakub Blaszczykowski”. Han har scoret 2 mål indtil. 66% af de polske mål ved EM 2016 slutrunden kommer fra hans fod og alligevel er odds på ham meget højt! Scorer han igen i dag først – får man odds 15!!!
 • Det kloge odds: Højt odds: På det portugisiske landshold har fodbold spilleren Nani allerede scoret 2 mål – det samme antal som Ronaldo. Odds på at Nani IGEN scorer først er på 9,00.
 • Spil: Dette spil Kuba alias ”Jakub Blaszczykowski” til første målscorer til odds 15 er det eneste jeg overvejer.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3