top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-07-2016 Wales - Belgien, med odds eksempler til EM 2016

Wales og Belgien skal spille EM 2016 kvartfinale i aften fredag den 1. juli 2016 klokken 21:00 . Se udvalgte odds & hvilke bookmakere der er udvalgt til at skulle betale os gevinster denne gang.
 • 3 pletskud i går den 30. juni 2016: I går ramte punkt 1,2 og 3 PLET (se analysen fra igår) (Kampens resultat blev 1:1) – så tillykke til alle derude, der spillede med. Torsdag aften – det var fed underholdning og profitabelt på alle planer.

Wales

 • Wales har et gennemsnitligt landshold med flere spillere fra de engelske liga rækker. Udover Gareth Bale der i øjeblikket spiller for spanske Real Madrid (med STOR succes) , tæller landsholdet spillere fra flere prominente klubber. Ward fra Liverpool, Ben Davies fra Tottenham, Aaron Ramsey fra Arsenal, Joe Alle fra Liverpool, Andy King fra Leicester. Wales er et landshold med dygtige spillere på stort set alle pladser på banen. Belgien er i kraft af sine mange stjernespillere favorit, men Wales er et landshold der kan slå alle på en god dag OGSÅ et belgisk landshold!

Belgien

 • Det belgiske landshold har så mange verdensstjerner, at få lande rent kvalitativt kan fremvise tilsvarende materiale. Der er verdensklasse såvel defensivt som offensivt. I målet vogter Thibaut Courtois, mens forsvaret blandt andet udgøres af Jan Vertonghen og Thomas Vermaelen der på klubplan spiller i henholdsvis Tottenham og FC Barcelona.  Det er dog angrebet, der er det vildeste f.ck.  Kevin de Bruyne og Eden Hazard. Desuden er der Lukaku og Benteke plus alle de andre... Det belgiske angreb er i den grad verdensklasse og ALLE nationer herunder Tyskland og Frankrig kan ikke forvente at få en walkover, hvis de støder ind i Belgien om et par dage.

Indbyrdes kampe mellem Wales og Belgien

 • Belgien og Wales er resultatmæssigt i indbyrdes opgør meget lige. En sejr til begge lande og 2 uafgjorte kampe er resultaterne af deres kampe de seneste 4 år.

1. Til dig der er forsigtig - odds 1,60

Wales holder nullet i 3 ud af 4 EM kampe – Næsten umulige at score mål på

 • Uomtvistelige FAKTA: Wales har holdt ”nullet” i 8 af landets seneste 11 EM kampe herunder slutrunde og kvalifikations kampe.
 • Belgien har holdt nullet i de seneste 3 EM kampe mod Irland, Sverige og Ungarn.
 • Siden 7. september 2012 hae Wales og Belgien mødt hinanden 4 gange. Alle kampene har været målfattige og er gået UNDER 2,5 mål.
 • Et odds der bygger på statistik, historik,  intuition og rettidig omhu: Det er en klar indikation af et meget velorganiseret og kløgtigt forsvar, der kender sine egne styrker og svagheder. Bliver kampen i dag en defensiv forestilling fra Wales side, så er det sandsynligt, at de kan holde Belgien fra scoringer. Derfor – vurderer ikke Wales med Bale i topform vil score mere end højst 2 mål, derfor UNDER 2,5 mål til cirka odds 1,60 fra enten bet365 eller unibet.

2. Få et højere odds - større risiko - Dobbeltchancen - odds 2,00

Wales skal blot ikke tabe fodbold kampen til Belgien i dag i ordinær tid. Vinder Wales eller får de uafgjort – så kan man få odds på 2,00 fra bet365 på markedet, der hedder ”dobbeltchancen”. Det er sku´ et godt odds, når man ved Wales er særdeles svære at score på.

Den indbyrdes statistik er også til Wales fordel.

 • 15. oktober 2013 spillede landene mod hinanden i Belgien. Kevin de Bruyne scorer det første mål i det 64. minut. Ramsey udligner i 88. minut og slut resultatet er 1:1.
 • 16. november 2014 spillede landene igen mod hinanden i Belgien. Fodbold kampen sluttede 0:0.
 • 12. juni 2015 var det Wales der havde Belgien på besøg i EM kvalifikationsgruppe B. Wales slog Belgien med cifrene 1:0 efter Gareth Bale havde scoret det enlige mål i kampens 25. minut.
 • Ergo – dobbeltchancen at Wales ikke taber i ordinær tid til Belgien – det er særdeles godt betalt til odds 2,00. (Fra bet365)

3. Til dig der vil satse – men ganske sandsynligt odds alligevel - odds 5,25

 • Dagens høje odds: Wales regnes for klare underdogs i denne kamp ifølge bookmakerne – idet odds på 1-tal og Wales er helt oppe at ringe i odds 5,25 fra Unibet og bet365. Dette er en kamp, der betyder ALT for samtlige spillere fra begge lande. Wales har troen på, at det kan lade sig gøre. De har desuden en verdensklasse angriber fra aller øverste hylde – som allerede har scoret 3 gange ved dette EM 2016 de seneste par uger. Gareth kommer sandsynligvis til at score igen i dag (odds 7,00) – men det mest risky bet, som vi vil foreslå til de risiko villige er 1-tal lige på til gigant odds på 5,25. 
 • Alle odds bliver spillet hos bet365 & unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3